reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
13 dc
IMG_20190906_074648.jpeg

Albo. Jestem przed albo już po ale z tego że przez 2 dni bardzo bardzo kul mnie jajniki że nie raz nie mogłam. Siedzieć a potem. Bolało mnie. Trochę podbrzusze mogę wnioskować że po ale to zobaczę na dniach bo za późno. Kupiłam te owulacyjn3 testy

No w zeszłym miesiącu ewidentnie pozytywny to był. A teraz nie wiem, albo te testy wadliwe, albo owu była wcześniej [emoji848]
Jeśli owu byłaby tydzień wczesnej, to jakoś na dniach powinnam mieć @, co by się zgadzało, bo wczoraj dwie osoby mnie spytały czy mam okres, bo tak się zachowuję [emoji23]
A jesli byłaby jakoś półtora tygodnia wcześniej, to krwawienie mogłoby być implantacyjne.
Ale nie ma co marzyć, czekam na @ z ciekawością, wtedy okaże się, kiedy była owulacja[emoji85]

Dzień dobry laski :) Z tymi testami owu to widzę wszystkie mają problem. U mnie też wcześniej w sumie żaden nie kwalifikował się na pozytywny, przy stymulowanym cyklu gdzie owu byla bo udało się zajść, testy nic nie pokazały. Także bądź tu mądry człowieku [emoji1787] ja wczoraj miałam 21dc i wg testów owu byłam 6 dni po owulacji. I koło godziny 21 przez kilka minut miałam takie kłucie w brzuchu po prawej stronie jakby ktoś mi szpilki wbijał [emoji23] aż mąż się śmiał, że może ktoś na mnie voo doo stosuje [emoji23] w ciągu dnia też kilka razy tak było ale nie miałam czasu się na tym skupiać. :) W każdym razie zobaczymy za tydzień, półtora co tam wyszło czy nie wyszło :)

reklama
Do góry