reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Wróciłam właśnie niedawno z placu. Małego wykapalam, kolacja i już leży w łózku. A ja nie mam dziś siły kompletnie.
Jutro jak go zaprowadzi do szkoły idę zbadać żelazo. Oczywiście tydzień wcześniej odstawilam tabletki. Jestem ciekawa co wyjdzie.

Moim zdaniem 20dc pozytywny dwie takie same kreski.

Z tego telefonu chyba lepiej widać
IMG_0845.JPG

U mnie to nawet kresek nie ma na tych testach owulacyjnych, biel. Nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło, fakt ze to mój drugi cykl po poronieniu wiec może mi się coś poprzestawiało.. nie mam pojęcia.
A w pierwszym cyklu po poronieniu tez tak było?
Ja działam drugi cykl z testami owu, ale chyba dam sobie spokój, bo tylko od nich głupieje. Gdyby nie one, to byłabym przekonana, że plamienie było owulacją. Testy to wykluczają. A że i tak mojego męża większość czasu nie ma, a jak jest to korzystamy non stop[emoji85], to chyba nie ma sensu się tymi testami stresować

Wróciłam właśnie niedawno z placu. Małego wykapalam, kolacja i już leży w łózku. A ja nie mam dziś siły kompletnie.
Jutro jak go zaprowadzi do szkoły idę zbadać żelazo. Oczywiście tydzień wcześniej odstawilam tabletki. Jestem ciekawa co wyjdzie.
Zazdro, że o 20 juz jest w łóżku. Moja starsza córka tez chodzi spać dość wcześnie, ale jest to raczej godzina 21-22. Młodsza potrafi do 1 w nocy szaleć

Zazdro, że o 20 juz jest w łóżku. Moja starsza córka tez chodzi spać dość wcześnie, ale jest to raczej godzina 21-22. Młodsza potrafi do 1 w nocy szaleć
Oli jak chodził do przedszkola to w roku normalnie o 20 leży o 20.30 śpi. Tak jest od zawsze jedynie w weekendy pozwalam mu na dłużej.

reklama
A w pierwszym cyklu po poronieniu tez tak było?
Ja działam drugi cykl z testami owu, ale chyba dam sobie spokój, bo tylko od nich głupieje. Gdyby nie one, to byłabym przekonana, że plamienie było owulacją. Testy to wykluczają. A że i tak mojego męża większość czasu nie ma, a jak jest to korzystamy non stop[emoji85], to chyba nie ma sensu się tymi testami stresować

Ja robię je w większości dla siebie zeby się uczyć jeśli będzie potrzeba . A robię je pare lat [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry