Moim zdaniem 20dc pozytywny dwie takie same kreski.Tak wyglądają u mnie ostatnie dni. Plamienie było 31.08. Sorry za zdjęcie robione kalkulatorem, ale niestety taki mam obecnie telefon[emoji22] wg mnie pierwszy test był najbardziej pozytywnyZobacz załącznik 1018901
reklama
Wróciłam właśnie niedawno z placu. Małego wykapalam, kolacja i już leży w łózku. A ja nie mam dziś siły kompletnie.
Jutro jak go zaprowadzi do szkoły idę zbadać żelazo. Oczywiście tydzień wcześniej odstawilam tabletki. Jestem ciekawa co wyjdzie.
Jutro jak go zaprowadzi do szkoły idę zbadać żelazo. Oczywiście tydzień wcześniej odstawilam tabletki. Jestem ciekawa co wyjdzie.
Tak wygląda na zdjęciu, na żywo nie są takie same. Bardzo zbliżone, ale ta po lewej minimalnie bardziej "wyblakła"Moim zdaniem 20dc pozytywny dwie takie same kreski.
Moim zdaniem 20dc pozytywny dwie takie same kreski.
Z tego telefonu chyba lepiej widać
A w pierwszym cyklu po poronieniu tez tak było?U mnie to nawet kresek nie ma na tych testach owulacyjnych, biel. Nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło, fakt ze to mój drugi cykl po poronieniu wiec może mi się coś poprzestawiało.. nie mam pojęcia.
Ja działam drugi cykl z testami owu, ale chyba dam sobie spokój, bo tylko od nich głupieje. Gdyby nie one, to byłabym przekonana, że plamienie było owulacją. Testy to wykluczają. A że i tak mojego męża większość czasu nie ma, a jak jest to korzystamy non stop[emoji85], to chyba nie ma sensu się tymi testami stresować
Zazdro, że o 20 juz jest w łóżku. Moja starsza córka tez chodzi spać dość wcześnie, ale jest to raczej godzina 21-22. Młodsza potrafi do 1 w nocy szalećWróciłam właśnie niedawno z placu. Małego wykapalam, kolacja i już leży w łózku. A ja nie mam dziś siły kompletnie.
Oli jak chodził do przedszkola to w roku normalnie o 20 leży o 20.30 śpi. Tak jest od zawsze jedynie w weekendy pozwalam mu na dłużej.Zazdro, że o 20 juz jest w łóżku. Moja starsza córka tez chodzi spać dość wcześnie, ale jest to raczej godzina 21-22. Młodsza potrafi do 1 w nocy szaleć
madziolina_p
Fanka BB :)
19 lub 20dc sa pozytywyZ tego telefonu chyba lepiej widać Zobacz załącznik 1018908
Aneczka85_01
Tak wyglądają u mnie ostatnie dni. Plamienie było 31.08. Sorry za zdjęcie robione kalkulatorem, ale niestety taki mam obecnie telefon[emoji22] wg mnie pierwszy test był najbardziej pozytywnyZobacz załącznik 1018901
Tez myśle ze 20 dc jest najbardziej pozytywny
reklama
Aneczka85_01
A w pierwszym cyklu po poronieniu tez tak było?
Ja działam drugi cykl z testami owu, ale chyba dam sobie spokój, bo tylko od nich głupieje. Gdyby nie one, to byłabym przekonana, że plamienie było owulacją. Testy to wykluczają. A że i tak mojego męża większość czasu nie ma, a jak jest to korzystamy non stop[emoji85], to chyba nie ma sensu się tymi testami stresować
Ja robię je w większości dla siebie zeby się uczyć jeśli będzie potrzeba . A robię je pare lat [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: