reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A w pierwszym cyklu po poronieniu tez tak było?
Ja działam drugi cykl z testami owu, ale chyba dam sobie spokój, bo tylko od nich głupieje. Gdyby nie one, to byłabym przekonana, że plamienie było owulacją. Testy to wykluczają. A że i tak mojego męża większość czasu nie ma, a jak jest to korzystamy non stop[emoji85], to chyba nie ma sensu się tymi testami stresować

W pierwszym cyklu nie robiłam, byłam w 10dc u lekarza i miałam pęcherzyk owulacyjny 20mm ale nie wiem czy pękł ani nic bo byłam tylko kontrolnie po poronieniu wiec średnio mnie to interesowało. Dostałam miesiączkę w 23dc. Teraz chciałam sobie posprawdzać bo od następnego cyklu chcemy się już starać znowu :)

reklama
@RoseGold moim zdaniem też ten z 20dc wygląda na pozytyw.

Mój mały chodzi spać ok 21 max 21. 30 ale id 20.30 już jest w łóżku. A na wakacje to szalał nawet do 23
Skoro uważacie, że 20dc był pozytyw to tak też wpisałam w aplikacje. Aplikacja wydluzyla mi cykl do 36 dni. W sumie dobrze, że testy robiłam, przynajmniej nie będę się nakręcać, że spóźniająca się @ to ciąża [emoji14]

Skoro uważacie, że 20dc był pozytyw to tak też wpisałam w aplikacje. Aplikacja wydluzyla mi cykl do 36 dni. W sumie dobrze, że testy robiłam, przynajmniej nie będę się nakręcać, że spóźniająca się @ to ciąża [emoji14]
Jak na moje to żaden nie jest pozytywny, a te prawie pozytywne nie wiem czy można traktować jako pozytywne, bo sa prawie tak ciemne, raczej nie [emoji849] od kiedy robisz te testy? Może owu była wcześniej niż zaczęłaś robić testy?

Jak na moje to żaden nie jest pozytywny, a te prawie pozytywne nie wiem czy można traktować jako pozytywne, bo sa prawie tak ciemne, raczej nie [emoji849] od kiedy robisz te testy? Może owu była wcześniej niż zaczęłaś robić testy?
Wg mnie one też są tylko "prawie tak ciemne", ale dziewczyny widziały dużo więcej testów w życiu niż ja, wiec ufam im :D
Robiłam od 13 dc, owu mam zazwyczaj 16/17 dc.

U mnie było tak. Z tym że mój cykl to 26dni
received_2342299012670143.jpeg

reklama
No w zeszłym miesiącu ewidentnie pozytywny to był. A teraz nie wiem, albo te testy wadliwe, albo owu była wcześniej [emoji848]

Do góry