reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Za tydzień idę do gin wiem że to pozno ale jakiś lek mnie powstrzymywać bardzo się boję że jest coś nie tak czy z mojej strony czy mojego chłopaka on w tym miesiącu też idzie naprawdę boję się [emoji21][emoji21]
A u lekarza byłaś? Skoro staracie się 14/15 cykli to jakiś powód musi być, badania ths, prolaktyna itp zrobione?

reklama
Za tydzień idę do gin wiem że to pozno ale jakiś lek mnie powstrzymywać bardzo się boję że jest coś nie tak czy z mojej strony czy mojego chłopaka on w tym miesiącu też idzie naprawdę boję się [emoji21][emoji21]
To może być tak naprawdę blahostka a póki tego nie sprawdzicie to co miesiąc będzie stres. Bądź spokojna u mnie pomogło np uregulowanie tsh i po tym zaczęłam zachodzić w ciążę i jestem pewna że ta będzie donoszona, czuję to [emoji3590] wy też musicie wszystko sprawdzić i będzie dobrze

A ja ide dzis i to mi przelozyli na 16.30. No ciekawe, czuje podbrzusze czasem, piersi troche bola.
Będę trzymać kciukasy. Mnie dziś w środku nocy obudził ból brzucha ale byłam tak zaspana że nie pamiętam czy to żołądek czy macica. Będzie dobrze i wszystkie zaraz będziemy miały duże brzuszki [emoji16]

Dziewczyny włosy mi lecą garściami a farbowac ich co chwila nie chce więc wracam do ciemnych na okres ciąży. Może jak się Babel wykluje to będę kombinować a mam siano w tym momencie praktycznie całe do sciecia.. Mialyscie rację i jak do tej pory Rudy mi się głowy trzymał tak teraz po 3 myciach mam takie mysie brzydkie włosy...

Na pewno będzie dobrze szczęścia życzę a ja mentalnie się przygotowuje
To może być tak naprawdę blahostka a póki tego nie sprawdzicie to co miesiąc będzie stres. Bądź spokojna u mnie pomogło np uregulowanie tsh i po tym zaczęłam zachodzić w ciążę i jestem pewna że ta będzie donoszona, czuję to [emoji3590] wy też musicie wszystko sprawdzić i będzie dobrze

A ja dziś ostatni dzień do pracy tralalaa [emoji274]
Tak sobie myślę że bardzo prawdopodobne że płodne wypadną na wyjeździe [emoji173] ale by było wspaniale. Ale w tym cyklu mam zamiar cieszyć się słońcem piwem winem urlopem i moim m [emoji3059]

Miłego dnia życzę

Witam się i ja prawie w południe. Zalatany jestem. M jak co roku przywiózł mi owoce czarnego bzu i robię syrop na zimę zawsze ok 30 słoików. Plus przytargalam mi buraki więc dziś przy garach.
Do tego dziś jak zaprowadzilam Oliwiera to rodzice mówili i Oli też ki mówił wczoraj ze chce być chory bo jie chce iść. U ładnie się zaczyna pomyślalam. Mieli narysować rysunek co im się podoba w szkole. Mój narysowali sbasen z piłką i, mają taki w świetlicy i pa i powiedziała że źle. I kilkoro dzieci się skarżył że nauczycielka powiedziała wczoraj do uczniów,, jak wam się nie podoba to możecie niechodzic,, wkur.. wilam się dam jej dwa tygodnie. Jeśli się nie zmieni to trzeba ją opoeprzyc i iść do dyrektora.

Poczytam. Was jak już będę w domu bo stoję po tego mojego glutka
Co za babsztyl. Ja za każdym razem jestem w szoku jak takie coś słyszę. To się w głowie nie mieści. Tak jak mówisz gdyby sytuacja miała się powtórzyć od razu do dyrektora. Bóg wie co takiej do glowy może strzelić

reklama
A ja dziś ostatni dzień do pracy tralalaa [emoji274]
Tak sobie myślę że bardzo prawdopodobne że płodne wypadną na wyjeździe [emoji173] ale by było wspaniale. Ale w tym cyklu mam zamiar cieszyć się słońcem piwem winem urlopem i moim m [emoji3059]

Miłego dnia życzę

Cudownie :D skoro wjedzie urlop, winko i dni płodne, to coś czuję, że za jakiś miesiąc pokażesz nam dwie kreski :D

A ja ide dzis i to mi przelozyli na 16.30. No ciekawe, czuje podbrzusze czasem, piersi troche bola.
Trzymam kciuki za wizytę!

Nie przejmuj się, ja badałam się tylko podstawowo, cytologia piersi i tyle i dopiero po 3 latach zdecydowałam się pogadać z lekarzem na temat tego, że nie mogę zajść. A żeby było śmiesznie żaden lekarz nie chce ze mną na ten temat rozmawiać[emoji23]

Witam się i ja prawie w południe. Zalatany jestem. M jak co roku przywiózł mi owoce czarnego bzu i robię syrop na zimę zawsze ok 30 słoików. Plus przytargalam mi buraki więc dziś przy garach.
Do tego dziś jak zaprowadzilam Oliwiera to rodzice mówili i Oli też ki mówił wczoraj ze chce być chory bo jie chce iść. U ładnie się zaczyna pomyślalam. Mieli narysować rysunek co im się podoba w szkole. Mój narysowali sbasen z piłką i, mają taki w świetlicy i pa i powiedziała że źle. I kilkoro dzieci się skarżył że nauczycielka powiedziała wczoraj do uczniów,, jak wam się nie podoba to możecie niechodzic,, wkur.. wilam się dam jej dwa tygodnie. Jeśli się nie zmieni to trzeba ją opoeprzyc i iść do dyrektora.

Poczytam. Was jak już będę w domu bo stoję po tego mojego glutka

Serio tak nauczycielka powiedziała? :o wow, ma naprawdę super odpowiedzialne podejście do dzieci

Marcowek też jest bardzo dużo, jak byłam marcowa to się nie lapalam xd

Hit jest taki że byłam marcowa, jestem kwietniowa ale będę majowa bo jestem pewna że nie zdążymy w terminie [emoji23]

Jak byłam na grudniowkach, to dziewczyny tam nadawały cały czas, jak na jakiejś grupie na msg[emoji85] uwielbiam taki gwar na forum, mam nadzieje, ze póki ja nie zajdę w ciążę, to nic się nie uspokoi i każdy wątkowy miesiąc będzie taki rozpisany :D

Do góry