reklama
nikolka1203
Fanka BB :)
Podobno tak [emoji16]Z tą płcią chodzi o to po której stronie kropek się "zagniezdzi" ?
Dziewczyna na kwietniowkach mi napisała i nawet wrzuciła zdjęcie ze jej kropek był identyczny jak mój i pęcherzyk też i ma chłopaka a wg tej metody byłaby dziewczyna [emoji23]
My jesteśmy ciekawi ale cieszymy się bardzo niezależnie od płci, mój dalej twierdzi że to bliźniaki tylko jeden się schował haha
Olineekg
Witam się w ten okropny poranek z mega mdłościami [emoji31][emoji17]
Oooo nie! Ale Ci współczuje [emoji20]
Olineekg
Hej, hej [emoji4] jak u Ciebie? Byłaś u lekarza rodzinnego po zwolnienie? Uuu, współczuję, bo przypominam sobie zeszły tydzień gdy zdychałam od rana do wieczora [emoji26] Pocieszające jest to, że to kiedyś w końcu mija [emoji4]
Nie byłam bo było tyle ludzi, że masakra! I tak bym się nie dostała a siedzialabym tam pół dnia..byłam tylko na badaniach. Zadzwoniłam do pracy ze biorę pare dni urlopu i tyle [emoji6]
Olineekg
Wrzuć wrzuć, niedawno była fala zdjęć i jedna dziewczyna oceniała [emoji16] jestem ciekawa, czy to w ogóle ma prawo się sprawdzić, czy to raczej wróżenie jak z fusów [emoji23]
Jejku, ja tych kwietniówek nie ogarniam! Tam się tyle dzieje[emoji23][emoji23] zreszta ja nawet nie mam zdjęcia usg hahaha
nikolka1203
Ja bardziej na majówkach się udzielam bo termin wg USG mam na 28 kwietnia więc myślę że szpital zawitam akurat na 1 maja [emoji23]Jejku, ja tych kwietniówek nie ogarniam! Tam się tyle dzieje[emoji23][emoji23] zreszta ja nawet nie mam zdjęcia usg hahaha
Jak mogłaś wziąć urlop to super rozwiązanie [emoji6] witaj w krainie wolności [emoji16]Nie byłam bo było tyle ludzi, że masakra! I tak bym się nie dostała a siedzialabym tam pół dnia..byłam tylko na badaniach. Zadzwoniłam do pracy ze biorę pare dni urlopu i tyle [emoji6]
Haha no z tym zdjęciem to wygrałaś [emoji16] a tam na wątku trzeba być na bieżąco, bo jak pół dnia Cię nie ma to już dużo nadrabiania [emoji85] w ogóle mam wrażenie, że jest nas tam bardzo dużo, aż się gubię już [emoji16] ale na wolnym to dobre zajęcie, coś w końcu trzeba z tym czasem robić [emoji848]Jejku, ja tych kwietniówek nie ogarniam! Tam się tyle dzieje[emoji23][emoji23] zreszta ja nawet nie mam zdjęcia usg hahaha
nikolka1203
Marcowek też jest bardzo dużo, jak byłam marcowa to się nie lapalam xdJak mogłaś wziąć urlop to super rozwiązanie [emoji6] witaj w krainie wolności [emoji16]Haha no z tym zdjęciem to wygrałaś [emoji16] a tam na wątku trzeba być na bieżąco, bo jak pół dnia Cię nie ma to już dużo nadrabiania [emoji85] w ogóle mam wrażenie, że jest nas tam bardzo dużo, aż się gubię już [emoji16] ale na wolnym to dobre zajęcie, coś w końcu trzeba z tym czasem robić [emoji848]
Hit jest taki że byłam marcowa, jestem kwietniowa ale będę majowa bo jestem pewna że nie zdążymy w terminie [emoji23]
Witam się i ja prawie w południe. Zalatany jestem. M jak co roku przywiózł mi owoce czarnego bzu i robię syrop na zimę zawsze ok 30 słoików. Plus przytargalam mi buraki więc dziś przy garach.
Do tego dziś jak zaprowadzilam Oliwiera to rodzice mówili i Oli też ki mówił wczoraj ze chce być chory bo jie chce iść. U ładnie się zaczyna pomyślalam. Mieli narysować rysunek co im się podoba w szkole. Mój narysowali sbasen z piłką i, mają taki w świetlicy i pa i powiedziała że źle. I kilkoro dzieci się skarżył że nauczycielka powiedziała wczoraj do uczniów,, jak wam się nie podoba to możecie niechodzic,, wkur.. wilam się dam jej dwa tygodnie. Jeśli się nie zmieni to trzeba ją opoeprzyc i iść do dyrektora.
Poczytam. Was jak już będę w domu bo stoję po tego mojego glutka
Do tego dziś jak zaprowadzilam Oliwiera to rodzice mówili i Oli też ki mówił wczoraj ze chce być chory bo jie chce iść. U ładnie się zaczyna pomyślalam. Mieli narysować rysunek co im się podoba w szkole. Mój narysowali sbasen z piłką i, mają taki w świetlicy i pa i powiedziała że źle. I kilkoro dzieci się skarżył że nauczycielka powiedziała wczoraj do uczniów,, jak wam się nie podoba to możecie niechodzic,, wkur.. wilam się dam jej dwa tygodnie. Jeśli się nie zmieni to trzeba ją opoeprzyc i iść do dyrektora.
Poczytam. Was jak już będę w domu bo stoję po tego mojego glutka
reklama
Olineekg
Ja bardziej na majówkach się udzielam bo termin wg USG mam na 28 kwietnia więc myślę że szpital zawitam akurat na 1 maja [emoji23]
No tak z tym to nigdy nie wiadomo kiedy dzidziochy zechcą wyjsc [emoji39] ja mam wg usg na 24 kwiecień
Podziel się: