reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym
A w który tc jesteś? Myślisz ze to za późno na pojawienie się zarodka?bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym
To coś dla mnie bo moje libido zeroweDziewczyny, gdybyśmy miały problem z chęciami przy staraniach[emoji85]Zobacz załącznik 1018433
To super wieści. U mnie na początku też samo ciałko żółte i zarodka brak. Będzie dobrze [emoji7]bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym
Dziewczyny nie wiem czy to powód ciąży i hormonów że ja mam takiego mega wkur.. wa że Ch.. uj mnie strzela ciągle [emoji86][emoji87][emoji23]
Dzis na placu zabaw WKU.. RWil mnie taki dziadek Jasia. Koło placu zabaw mamy plac z siłownia taka wiecie na powoetrzu i Oli poszedł z Jasiem a ten dziadek za nimi i się wdziera że ma ja wracać bo to dla dorosłych. A ja na cały glos że Oli jak chcesz to możesz zostać i Oli do tego dziadka że on może zostać. Ja pozwalam małemu na wszystko, biegać na boso wlazic na płot i drzewa [emoji23]
madziolina_p
teoretycznie wg kalendarza 5+5A w który tc jesteś? Myślisz ze to za późno na pojawienie się zarodka?
madziolina_p
a w ktorym bylas tyg ze nie bylo zar9dka?To coś dla mnie bo moje libido zerowe To super wieści. U mnie na początku też samo ciałko żółte i zarodka brak. Będzie dobrze [emoji7]
Dziewczyny nie wiem czy to powód ciąży i hormonów że ja mam takiego mega wkur.. wa że Ch.. uj mnie strzela ciągle [emoji86][emoji87][emoji23]
Dzis na placu zabaw WKU.. RWil mnie taki dziadek Jasia. Koło placu zabaw mamy plac z siłownia taka wiecie na powoetrzu i Oli poszedł z Jasiem a ten dziadek za nimi i się wdziera że ma ja wracać bo to dla dorosłych. A ja na cały glos że Oli jak chcesz to możesz zostać i Oli do tego dziadka że on może zostać. Ja pozwalam małemu na wszystko, biegać na boso wlazic na płot i drzewa [emoji23]
Nie znam się na tym zbyt, to fakt, ale wydaje mi się, że jeszcze jest czas na zarodek. Będzie dobrze!teoretycznie wg kalendarza 5+5
Ja w ciąży tez byłam wiecznie wkurwiona [emoji14] i robiłam afery z niczego (nie to żebym na codzień nie robiła takich afer ale w ciąży to już naprawdę przesada [emoji14] )To coś dla mnie bo moje libido zerowe To super wieści. U mnie na początku też samo ciałko żółte i zarodka brak. Będzie dobrze [emoji7]
adzik
No ja padnę haha [emoji23] masz kobieto mistrza!Ja juz po zakupach, mama prowadzi, a ja sobie czytam i odpisuję.
Moje młodsze dziecko powiedziało mi wczoraj, że ona chce, żebym odbierała ją z przedszkola z pomalowanymi ustami, najlepiej na czerwono, wiec będę musiała sobie przed przedszkolem domalować usta[emoji23] czerwieni zapomniałam, ale mam Lime Crime kolor Riot mam nadzieje, ze starczy[emoji23][emoji23]
Dokupiłam testy owu, zobaczymy, czy dzisiaj wyjdzie mi już coś pozytywnego. Bo czuję, że jednak dopiero teraz mam prawdziwa owulację. Śniło mi sie dzis, ze podrywałam mojego kolege z gimnazjum, oglądam się za większością facetów, listę na spotify zmieniłam na Palucha, wiec jasne jest to, że mój organizm potrzebuje mężczyzny haha czyli owulka blisko. Tylko dalej zastanawiam się, co to było za krwawienie? Krwawienie owulacyjne na 5-6 dni przed owulacją? Owszem, zawsze wydawało mi się, że mam je chwile przed a nie po owulacji, ale 6 dni to chyba przesada. Eh[emoji848] w każdym razie na ciążę z tej owulacji nie ma szans[emoji17]
Spokojnie... Czemu każda z nas wmawia sobie od razu takie rzeczy... czytałam że niektórym dziewczyna zarodek pojawił się dopiero w 8 tyg... trzeba być kurde dobrej myśli !bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym
reklama
Lilka2304
Ja na wstępie zacznę od tego
Cudownie skoro wjedzie urlop, winko i dni płodne, to coś czuję, że za jakiś miesiąc pokażesz nam dwie kreski
Trzymam kciuki za wizytę!
Nie przejmuj się, ja badałam się tylko podstawowo, cytologia piersi i tyle i dopiero po 3 latach zdecydowałam się pogadać z lekarzem na temat tego, że nie mogę zajść. A żeby było śmiesznie żaden lekarz nie chce ze mną na ten temat rozmawiać[emoji23]
Serio tak nauczycielka powiedziała? wow, ma naprawdę super odpowiedzialne podejście do dzieci
Jak byłam na grudniowkach, to dziewczyny tam nadawały cały czas, jak na jakiejś grupie na msg[emoji85] uwielbiam taki gwar na forum, mam nadzieje, ze póki ja nie zajdę w ciążę, to nic się nie uspokoi i każdy wątkowy miesiąc będzie taki rozpisany
Podziel się: