reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dzień dobry [emoji4][emoji4]
Hej, hej [emoji4] jak u Ciebie? Byłaś u lekarza rodzinnego po zwolnienie?
Witam się w ten okropny poranek z mega mdłościami [emoji31][emoji17]
Uuu, współczuję, bo przypominam sobie zeszły tydzień gdy zdychałam od rana do wieczora [emoji26] Pocieszające jest to, że to kiedyś w końcu mija [emoji4]

Dzień dobry :D
Ja dopiero wstałam. Moja mama zgarnęła dzieci o 8 do szkoły i przedszkola, a ja spałam dalej[emoji23] jestem nieprzytomna i trochę nie wiem, w jakim wszechświecie jestem[emoji28]
Musze kupić dziś parę przyborów szkolnych, wiec wynurzam się z nory zwanej domem i ruszam na zakupy.

Miłego dnia!

Dziewczyny wrzucam tak dla wiadomości obecne zdjęcie usg (po prawej) i z poprzedniej ciąży (po lewej) która zakończyła się poronieniem. Była starsza wtedy o tydzień od tej.. Teraz widzę jaka ogromną różnica jest między tymi zdjęciami.

Teraz musi być dobrze [emoji16]

A czy któraś z was zna się na tej metodzie "zgadywania" płci z tak wczesnego usg? Na moje oko dziewczynka ale to tylko zabawa [emoji23]
Co by nie było będę szczęśliwa, ważne żeby było zdrowe i donoszone, ale czuję że teraz się uda
Screenshot_20190904-092943.jpeg

Dziewczyny wrzucam tak dla wiadomości obecne zdjęcie usg (po prawej) i z poprzedniej ciąży (po lewej) która zakończyła się poronieniem. Była starsza wtedy o tydzień od tej.. Teraz widzę jaka ogromną różnica jest między tymi zdjęciami.

Teraz musi być dobrze [emoji16]

A czy któraś z was zna się na tej metodzie "zgadywania" płci z tak wczesnego usg? Na moje oko dziewczynka ale to tylko zabawa [emoji23]
Co by nie było będę szczęśliwa, ważne żeby było zdrowe i donoszone, ale czuję że teraz się udaZobacz załącznik 1018196
Ja totalnie się na tym nie znam, ale u mnie podobno będzie dziewczynka wg tego zdjęcia [emoji16] tak mi napisała dziewczyna na kwietniówkach [emoji3059] liczę na to, że się sprawdzi [emoji16] chociaż wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe.
IMG_20190823_162902.jpeg

Ja totalnie się na tym nie znam, ale u mnie podobno będzie dziewczynka wg tego zdjęcia [emoji16] tak mi napisała dziewczyna na kwietniówkach [emoji3059] liczę na to, że się sprawdzi [emoji16] chociaż wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe. Zobacz załącznik 1018210
To ja chyba wrzucę na kwietniowki też [emoji23] bo myślałam że jak po drugiej stronie to chłopak haha, mi też nie zależy ale warto pozgadywac haha

To ja chyba wrzucę na kwietniowki też [emoji23] bo myślałam że jak po drugiej stronie to chłopak haha, mi też nie zależy ale warto pozgadywac haha
Wrzuć wrzuć, niedawno była fala zdjęć i jedna dziewczyna oceniała [emoji16] jestem ciekawa, czy to w ogóle ma prawo się sprawdzić, czy to raczej wróżenie jak z fusów [emoji23]

reklama
Do góry