reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jutro pójdę na te badania i jeśli mi się uda dostać to wstąpię do lekarza rodzinnego, powiem ze się zle czuje i nie dam rady iść do pracy, mam go gdzieś. Jak w poniedziałek nie dostanę to idę prywatnie.. nie będę się go prosić. Tym bardziej ze w pracy już mam wszystko ugadane ze od dzisiaj mnie nie ma w pracy, grafik zarobiony już beze mnie i najzwyczajnej w swiecie po prostu nie chce mi się tam już iść.. ale mam nerwy. Wiadomo ze najwazniejsze ze wszystko jest w porządku [emoji4] No i luteinę dopochwowo dostałam.

reklama
Jutro pójdę na te badania i jeśli mi się uda dostać to wstąpię do lekarza rodzinnego, powiem ze się zle czuje i nie dam rady iść do pracy, mam go gdzieś. Jak w poniedziałek nie dostanę to idę prywatnie.. nie będę się go prosić. Tym bardziej ze w pracy już mam wszystko ugadane ze od dzisiaj mnie nie ma w pracy, grafik zarobiony już beze mnie i najzwyczajnej w swiecie po prostu nie chce mi się tam już iść.. ale mam nerwy. Wiadomo ze najwazniejsze ze wszystko jest w porządku [emoji4] No i luteinę dopochwowo dostałam.
Ja trochę go nie rozumiem, wczoraj byłam u mojego prywatnie był w szoku ze nie chce zwolnienia ale zgodził się jeszcze żebym popracowala dzisiaj znowu pytał o zwolnienie i powiedział że październik już będę musiała iść [emoji23] a twój robi problem.. Idź i sobie załatw nie będziesz się denerwować bez potrzeby.

Ja to już się nie nadaje do pracy bo nie myślę ale wiem że jak odejdę to będzie bardzo źle, nie chce komuś psuć biznesu i dlatego pomogę jak mogę

Wgl witam dziewczyny [emoji16]
Ja zalatana od rana. Jaki ryyym [emoji1787]
Synek od wczoraj wrócił do przedszkola (bo w wakacje miał przerwę bo u nas w kato trzeba co tydzień wozić gdzie indziej a jemu ciężko się odnaleźć więc dałam spokój).
Dzisiaj 20dc więc już ładnie do przodu w stosunku do ost 16 dni [emoji16]
No i najważniejsze dziewczyny dostałam ten urloooop [emoji16] także od poniedziałku "hajla bajla" [emoji16][emoji1787][emoji2956][emoji3590] jestem już tak zmęczona że szok. Ten tydzień to mi się nie chce już chodzić do pracy ale 3ma mnie myśl o urlopie [emoji16][emoji123]
Pozdrawiam dziewczyny [emoji3059]

Synek od wczoraj wrócił do przedszkola (bo w wakacje miał przerwę bo u nas w kato trzeba co tydzień wozić gdzie indziej a jemu ciężko się odnaleźć więc dałam spokój).
No i najważniejsze dziewczyny dostałam ten urloooop [emoji16] także od poniedziałku "hajla bajla" [emoji16][emoji1787][emoji2956][emoji3590] jestem już tak zmęczona że szok. Ten tydzień to mi się nie chce już chodzić do pracy ale 3ma mnie myśl o urlopie [emoji16][emoji123]
Super że masz urlop, ja już w pracy nie daje rady a to początek ciąży.. A wiem że jeszcze około 2 miesiące muszę przepracowac.

2 tygodnie? Jakieś plany macie czy leżysz w domu?

Mam dość dziewczyny, dla mnie to tez jest chore..mam prawo do tego żeby siedzieć sobie w domu i odpoczywać, nie wiem o co mu chodzi ale jeśli nie dostanę zwolnienia w poniedziałek to chyba wybuchnę [emoji23]

Mam dość dziewczyny, dla mnie to tez jest chore..mam prawo do tego żeby siedzieć sobie w domu i odpoczywać, nie wiem o co mu chodzi ale jeśli nie dostanę zwolnienia w poniedziałek to chyba wybuchnę [emoji23]
Ja bym poszła do innego
Ekstra [emoji7]
Ja syna też nie dawałam do przedszkola na wakacje. A niech ma trochę wolnego [emoji23]

reklama
Nie przejmuj się tym w ogóle. Ja też mam minus, mąż ma plus, ale to nie jest żaden problem. Z tego co czytałam to dostaje się jakiś zastrzyk jeszcze w trakcie ciąży i potem po porodzie [emoji6]No właśnie też tak słyszałam, że po ciąży dolegliwości okresowe mijają. Kolejny plus [emoji16]

Mi po ciąży okresy stały się zupełnie bezbolesne, ale za to bardzo obfite.

Słabo, że Cię zbywa. Ja rozumiem, że może nie chcieć dać l4, bo uważa, że nie ma ku temu powodu, ale niech w takim razie to powie wprost.
Ja na szczęście nie miałam takiego problemu, mnie lekarz upominał, że mam już skończyć pracować i się nie przemęczać, a ja niezbyt słuchałam[emoji85]
Ale najważniejsze, że wszystko ok :)

Nooo i kolejne dni do przodu bez krwawienia, super :D plus do tego urlop na horyzoncie, rewelacja :D

Do góry