Ja tez mam konflikt z mężem. W tych czasach nie jest to dla medycyny żaden problem, wiec naprawdę nie czytaj, bo nie ma to tak naprawdę prawie żadnego odniesienia do rzeczywistości. Zresztą nie wiesz nawet, czy dziecko nie będzie mieć krwi po Tobie. Dlatego pelen chillJak narazie dziewczyny odebrałam wyniki grupy krwi, czekam w kolejce.. ale nie zapowiada się ciekawie, mam grupę krwi Arh minus a mój Arh plus [emoji20] ja jestem tym totalnie zielona, ale już się naczytałam na internecie..
reklama
Olineekg
Fanka BB :)
Ja tez mam konflikt z mężem. W tych czasach nie jest to dla medycyny żaden problem, wiec naprawdę nie czytaj, bo nie ma to tak naprawdę prawie żadnego odniesienia do rzeczywistości. Zresztą nie wiesz nawet, czy dziecko nie będzie mieć krwi po Tobie. Dlatego pelen chill
O Jezu! Dzięki Ci za tą wiadomość, pewnie wszystkiego za chwile się dowiem od lekarza ale już świruje tu w tej poczekalni [emoji20]
Haha wiadomo, ale nie swiruj na zapas chociaz wiem, że łatwo napisać, ciężej wykonać[emoji85]O Jezu! Dzięki Ci za tą wiadomość, pewnie wszystkiego za chwile się dowiem od lekarza ale już świruje tu w tej poczekalni [emoji20]
Trzymam kciuki. Ja dziś sprzatalam jak co dzień [emoji23] zaraz zbieram się po małego do szkoły.Cześć Wam! Zbieram się do lekarza właśnie, później jadę odwiedzić mamę a wy co dziś macie w planach? Miłego dnia!
Po ciąży Ci się zmieni. Ja mialam bardzo bolesne miesiączki, bardzo nie raz wymiotowalam z bólu. Nic nie pomagało. Wlazilam do prawie wrzącej wody w wannie wiem że nie powinno się ale jedynie to mi pomagało na brzuch. Po pierwszej ciąży jak ręką odjal. W ogóle nie czułam kiedy miałam.To jest mega ulga, mnie już jedna @ ominęła, cudowne uczucie. Szczególnie, że ostatnimi czasy miałam straszne bóle zaesze pierwszego dnia... Trzymam kciuki za wizytę [emoji110][emoji8] Daj znać co u maluszka jak będziesz po [emoji4]
Ja już dziś zrobiłam pranie i w sumie nie wiem co dalej [emoji23]
Ja mam grupę krwi B Rh D+, a m ma 0
Nie przejmuj się tym w ogóle. Ja też mam minus, mąż ma plus, ale to nie jest żaden problem. Z tego co czytałam to dostaje się jakiś zastrzyk jeszcze w trakcie ciąży i potem po porodzie [emoji6]Jak narazie dziewczyny odebrałam wyniki grupy krwi, czekam w kolejce.. ale nie zapowiada się ciekawie, mam grupę krwi Arh minus a mój Arh plus [emoji20] ja jestem tym totalnie zielona, ale już się naczytałam na internecie..
No właśnie też tak słyszałam, że po ciąży dolegliwości okresowe mijają. Kolejny plus [emoji16]Trzymam kciuki. Ja dziś sprzatalam jak co dzień [emoji23] zaraz zbieram się po małego do szkoły. Po ciąży Ci się zmieni. Ja mialam bardzo bolesne miesiączki, bardzo nie raz wymiotowalam z bólu. Nic nie pomagało. Wlazilam do prawie wrzącej wody w wannie wiem że nie powinno się ale jedynie to mi pomagało na brzuch. Po pierwszej ciąży jak ręką odjal. W ogóle nie czułam kiedy miałam.
Ja mam grupę krwi B Rh D+, a m ma 0
Olineekg
Już jestem po, wszystko okej, serduszko słyszałam, dzidziek ma 6mm właśnie mówił mi ze mam się nie przejmować.. będę miała podane jakieś zastrzyki i tyle. Dostałam znowu skierowanie na badania( jakby nie mógł dać mi wszystkich za jednym razem [emoji52]) i zapomniałam znowu zapytać o zdjęcie usg bo byłam tak przejęta żeby zapytać o L4.. wkurza mnie on już trochę, powiedział ze w poniedziałek mam przyjsc z wynikami i wtedy dostanę L4, ciagle mnie zbywa..jakaś zła jestem po tej wizycie, ogólnie za dużo stresu chyba dla mnie [emoji20][emoji20]
nikolka1203
Spokojnie kochana od poniedziałku będziesz już leżeć w domu i się nie martwić. Cieszę się że wszystko jest dobrze, który macie tydzień wg USG?Już jestem po, wszystko okej, serduszko słyszałam, dzidziek ma 6mm właśnie mówił mi ze mam się nie przejmować.. będę miała podane jakieś zastrzyki i tyle. Dostałam znowu skierowanie na badania( jakby nie mógł dać mi wszystkich za jednym razem [emoji52]) i zapomniałam znowu zapytać o zdjęcie usg bo byłam tak przejęta żeby zapytać o L4.. wkurza mnie on już trochę, powiedział ze w poniedziałek mam przyjsc z wynikami i wtedy dostanę L4, ciagle mnie zbywa..jakaś zła jestem po tej wizycie, ogólnie za dużo stresu chyba dla mnie [emoji20][emoji20]
Ojaaa ale Cię zbywa z tym l4 [emoji53] szkoda, że nie masz zdjęcia, ale najważniejsze, że z fasolką jest wszystko w porządku [emoji3590] tylko dziwią mnie te wizyty co tydzień [emoji848]Już jestem po, wszystko okej, serduszko słyszałam, dzidziek ma 6mm właśnie mówił mi ze mam się nie przejmować.. będę miała podane jakieś zastrzyki i tyle. Dostałam znowu skierowanie na badania( jakby nie mógł dać mi wszystkich za jednym razem [emoji52]) i zapomniałam znowu zapytać o zdjęcie usg bo byłam tak przejęta żeby zapytać o L4.. wkurza mnie on już trochę, powiedział ze w poniedziałek mam przyjsc z wynikami i wtedy dostanę L4, ciagle mnie zbywa..jakaś zła jestem po tej wizycie, ogólnie za dużo stresu chyba dla mnie [emoji20][emoji20]
reklama
nikolka1203
No troszkę dużo tego, ja reż dziś byłam po skierowanie na badania na NFZ i zapytałam go kiedy mam się zjawić na wizycie w jego gabinecie to powiedział że za około 3/4 tygodnie chyba że coś się będzie działo złego to wcześniej. Za 2 tygodnie umówiłam się na NFZ do niego a za 4 pójdę prywatnie, zawsze trochę lzej finansowoOjaaa ale Cię zbywa z tym l4 [emoji53] szkoda, że nie masz zdjęcia, ale najważniejsze, że z fasolką jest wszystko w porządku [emoji3590] tylko dziwią mnie te wizyty co tydzień [emoji848]
Podziel się: