reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No ja tez myslalam o czyms wlasnym.. a konkretnie o studiu foto.. ale od 4 lat nie robilam zdjec bo jakoa tak.. stan psychiczny sprawil ze sie wycofalam.. i teraz musialabym w pierwszej kolejnosci zainwestowac w kursy.. ale moze moze.. bo co raz czesciej o tym mysle ;)
Jak tylko masz czas to się nie zastanawiaj ! :)

reklama
No to zależy od apki właśnie. No u mnie się nie sprawdza apka ale ja mam wprowadzam tam różne dane jak plamienia testy owu miesiączki kiedy są Przytulanki. Ja jednego cyklu mam okres na 30dc drugiego na 34dc A trzeciego mam na 38dc A w grudniu miałam na 35dc. Dlatego czekam kiedy będzie @ W tym cyklu. Choć mam nadzieję aby nie przyszła w ogóle

I tego Ci życzę, żeby @ w ogóle nie przyszła :D chociaż wyobrażam sobie, jak irytujące może być czekanie, gdy nie zna się dokładnej daty[emoji26]

I tego Ci życzę, żeby @ w ogóle nie przyszła :D chociaż wyobrażam sobie, jak irytujące może być czekanie, gdy nie zna się dokładnej daty[emoji26]
Ja przez te wszystkie lata nie powodzen i porażkę nauczyłam się cierpliwości. Ale w tym cyklu się jakoś tak czuje że mogło się udać A z drugiej strony że pewnie będzie znowu rozczarowanie.

Ja przez te wszystkie lata nie powodzen i porażkę nauczyłam się cierpliwości. Ale w tym cyklu się jakoś tak czuje że mogło się udać A z drugiej strony że pewnie będzie znowu rozczarowanie.

Rozumiem Cię doskonale. Każdego miesiąca myślę sobie „dlaczego akurat teraz miałoby się udać?” Ale jednak w końcu przychodził u mnie TEN miesiąc z TYM cyklem, więc liczę, że i za trzecim razem tak będzie. I do Ciebie tez przyjdzie taki cykl. Bardzo życzę Ci, żeby to był ten obecny :)

Rozumiem Cię doskonale. Każdego miesiąca myślę sobie „dlaczego akurat teraz miałoby się udać?” Ale jednak w końcu przychodził u mnie TEN miesiąc z TYM cyklem, więc liczę, że i za trzecim razem tak będzie. I do Ciebie tez przyjdzie taki cykl. Bardzo życzę Ci, żeby to był ten obecny :)
Ja nie mam pozytywnego myślenia że się udało bo już tyle razy się rozczarowałam. Boję się tego kolejnego razu. Ale w tym cyklu właśnie mam taką nadzieję że się udało. Może to przez te plamienia brązowe w 14dc czyli 11 maja

Ja nie mam pozytywnego myślenia że się udało bo już tyle razy się rozczarowałam. Boję się tego kolejnego razu. Ale w tym cyklu właśnie mam taką nadzieję że się udało. Może to przez te plamienia brązowe w 14dc czyli 11 maja

Naprawdę Cię rozumiem :( ale może, żeby Cię trochę pocieszyć, to Ci coś opowiem. Mój mąż swego czasu bardzo dużo siedział w samochodzie, był kierowca. Był to jakiś 12 miesiąc starań. Odpuściłam, bo przecież i tak nie wyjdzie. Przeczytałam na demotywatorach czy czymś w tym stylu, ze kierowcom ze względu na przegrzanie sprzętu :p ciężej mieć dzieci. Na to zwaliłam nasze problemy i tyle, nawet smutno mi się nie zrobiło. Stwierdziłam, ze może kiedyś przestanie być kierowca i się uda. Po jakimś tygodniu dowiedziałam się, ze jestem w ciąży :p wręcz byłam zdziwiona, bo już nie wierzyłam, ze może się udać :p

A plamienia to ewidentnie na owulacje. Jeśli działaliście, to jak najbardziej coś z tego może być :D

Hej kobitki:-)
Miałam robić przerwę i trochę zrobiłam ale niestety to jest silniejsze ode mnie i wracam do was z nową energia i siła.
Dziś mam 5dc i biore Niepokalanek i olej z wiesiołka. Zobaczymy, może akurat pomoże. Zainwestował am też w testy owu i działamy. Wszystkim którym się udało gratuluję u każdej życzę 2 kreseczek.
Widziałam że na tamtym temacie trochę kwasu więc mam nadzieję że tu mnie przyjmniecie zpowrotem.

reklama
Hej kobitki:-)
Miałam robić przerwę i trochę zrobiłam ale niestety to jest silniejsze ode mnie i wracam do was z nową energia i siła.
Dziś mam 5dc i biore Niepokalanek i olej z wiesiołka. Zobaczymy, może akurat pomoże. Zainwestował am też w testy owu i działamy. Wszystkim którym się udało gratuluję u każdej życzę 2 kreseczek.
Widziałam że na tamtym temacie trochę kwasu więc mam nadzieję że tu mnie przyjmniecie zpowrotem.
Forum uzaleznia [emoji16]

Do góry