reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny z tego co pamietam z biologii to nie dziala tak jak czesc mowi.
Ktos powiefzial, ze nie spoznia sie miesiaczka tylko owu I na racje. Miesiaczka wypada 13/14 dni po owulacji wiec jesli wiesz kiedy Ja mialas, to dodaj do tego 14dni. Przynajmniej mnie tak uczono w szkole i na naukach.
Tylko nie każda wie kiedy ma owu tak naprawdę. Ja nie mam zielonego pojęcia czy ja mam i kiedy i tym samym nie wiem kiedy okres będzie w danym cyklu

reklama
Tylko nie każda wie kiedy ma owu tak naprawdę. Ja nie mam zielonego pojęcia czy ja mam i kiedy i tym samym nie wiem kiedy okres będzie w danym cyklu

No tak, ale odnoszac sie do wypowidzi Misi, skoro wie kiedy miala owu bo testy pokazaly to ta data + 14dni jest data meisiaczki a, nie ta wczesniejsza

Dobra.. zobaczymy czy.. co.. i kiedy.. mi los przyniesie.. to wtedy Wam powiem jak jest.. albo i nie [emoji23][emoji23][emoji23]

Bo to każda kobieta ma inaczej :) ja mam okres 16 dni po owulacji :)

To sie to w ogole nie zgadza z tym co Ucza... Chyba ze to to odchylenie +/- dwa dni bo nierealne jest zeby Kazda miala inaczej. Musi sie zmiescic kolo tych 14dni. Nie jest tak, ze jedna ma 10 dni po owu okres a druga 20

To sie to w ogole nie zgadza z tym co Ucza... Chyba ze to to odchylenie +/- dwa dni bo nierealne jest zeby Kazda miala inaczej. Musi sie zmiescic kolo tych 14dni. Nie jest tak, ze jedna ma 10 dni po owu okres a druga 20

IMG_2346.JPG

Pierwszy link, który otworzyłam. I ja tez tak byłam uczona[emoji846]

Są też wyjątki z tą owulacją .
Czytałam o takich przypadkach że owu była podczas miesiączki .

reklama
Do góry