Ooo dzięki [emoji7]Ja też panicznie bałam się drugiego dziecka, jak to będzie, a przecież różnicę miałam dużo mniejszą niż Ty. Będzie dobrze, kwestia nauczenia się organizacji. U nas na początku było bardzo ciężko przez problemy zdrowotne małej, starszej córce nie poświęcałam czasu w ogóle, ale ogólnie już jest ok i nie wyobrażam sobie, jak to było z jednym dzieckiem. I 3 dziecka chyba nie będę się tak bać.
Ja też muszę dziś zajść do Pepco, kupić dziewczynom skarpetki, bo gubią je strasznie, nie wiem, jak one to robią
Przed chwilą kupiłam nietoperza na jednej z aukcji, zaraz podrzucę Ci link.
A co do męża, to mam zamiar wprost mu napisać, że chcę go jeszcze raz odwiedzić, ale powodów zdradzać nie będę [emoji14] czuję, że to nie wyjdzie (w sensie wyjazd), ale ważne, że spróbowałam. Na razie jeszcze nie odpisał.
A tu link: Link do: US $3.89 |Wypchane zwierzęta pluszowe Fox BAT dzięcioł świerzb borsuka niedźwiedź śliczne las zwierząt dla dzieci Cartoon prezent na Boże Narodzenie zabawki w Pluszowe zwierzęta od Zabawki i hobby na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
reklama
nikolka1203
Fanka BB :)
Ale jestem smutna [emoji21] lekarz do którego chciałam iść (ten który przyjął mnie w szpitalu i przeprowadzał zabieg) najbliższy wolny termin ma na 18 września.. To za późno [emoji849]
Ciekawa jestem czy ktoś mnie wgl przyjemie w przyszłym tygodniu.
Ale to do niego też się umów, po prostu będzie to Twoja kolejna wizytaAle jestem smutna [emoji21] lekarz do którego chciałam iść (ten który przyjął mnie w szpitalu i przeprowadzał zabieg) najbliższy wolny termin ma na 18 września.. To za późno [emoji849]
Do mnie doszło, że ja dziś idę do poradni, w której stwierdzono mi drugą ciąże (po jednej wizycie podziękowałam i poszłam do mojego gina) wspomnienia tak bardzo wrócą, gdy wejdę do poczekalni[emoji24]
U
użytkownik 176
Gość
Ja już po wizycie, wracam właśnie do domu. Wyniki badań super, mam skierowanie do szpitala i mam się tam stawić w poniedziałek rano. W szpitalu lekarz zadecyduje co dalej, pewnie najpierw obserwacja pod kątem ciśnienia, a co dalej to nie wiem, bo albo wywołanie albo czekamy aż się zacznie samo. Cięcie w ostateczności, jak nie będzie szło opanować ciśnienia. Trzymajcie kciuki, żeby mały zechciał szybciej sam wyjść [emoji16]Ogarnęłam podwozie, teraz siedzę z brokatową maseczka na twarzy[emoji85] kocham maseczki, jak do tej pory skorzystałam juz 4 razy z promocji rossmannowej, dzisiaj mam zamiar zrobić to po raz kolejny
@nast95 a Ty na którą masz wizytę?
Olineekg
Ogarnęłam podwozie, teraz siedzę z brokatową maseczka na twarzy[emoji85] kocham maseczki, jak do tej pory skorzystałam juz 4 razy z promocji rossmannowej, dzisiaj mam zamiar zrobić to po raz kolejny
@nast95 a Ty na którą masz wizytę?
Ja tez kocham maseczki! Jestem uzależniona od tych ze Skin79, polecam jak nie próbowałaś [emoji7]
nikolka1203
Umówiłam się na poniedziałek do obecnego Gina, zobaczę co mi powie na 18 września też się umówiłam do tamtego [emoji23]
Kurcze jedna dziewczyna mnie trochę nastraszyla że może wcale nie jestem w ciąży a podwyższona beta może być jeszcze po tamtym poronieniu (prawie 6 tygodni) ale w dniu zabiegu ona już spadała i wynosiła tylko 2000 więc kurcze nie wydaje mi się..
Teraz tylko czekać i chyba będę się modlić bo co mi innego pozostaje [emoji2368]
Nie idę na betę, boję się tej bety jak cholera teraz. Wiem już jak mnie to wiele kosztowało przez 2 tygodnie.
Kurcze jedna dziewczyna mnie trochę nastraszyla że może wcale nie jestem w ciąży a podwyższona beta może być jeszcze po tamtym poronieniu (prawie 6 tygodni) ale w dniu zabiegu ona już spadała i wynosiła tylko 2000 więc kurcze nie wydaje mi się..
Teraz tylko czekać i chyba będę się modlić bo co mi innego pozostaje [emoji2368]
Nie idę na betę, boję się tej bety jak cholera teraz. Wiem już jak mnie to wiele kosztowało przez 2 tygodnie.
@nast95 Wow to już tak zaraz czyli to juz ostatni weekend tylko we dwójkę? jest stres?
@Olineekg tych chyba nie miałam, musze wypróbować. Dziś użyłam selfie project i chyba bez szału, ale też ciężko powiedzieć, bo tak gorąco, że wszystko mnie dziś szczypie i denerwuje.
@nikolka1203 kurcze, nie wiem, czy beta może się aż tyle utrzymywać. Może jednak w takim przypadku warto zrobić betę? Wtedy będziesz miała pewność
@Olineekg tych chyba nie miałam, musze wypróbować. Dziś użyłam selfie project i chyba bez szału, ale też ciężko powiedzieć, bo tak gorąco, że wszystko mnie dziś szczypie i denerwuje.
@nikolka1203 kurcze, nie wiem, czy beta może się aż tyle utrzymywać. Może jednak w takim przypadku warto zrobić betę? Wtedy będziesz miała pewność
Olineekg
Umówiłam się na poniedziałek do obecnego Gina, zobaczę co mi powie na 18 września też się umówiłam do tamtego [emoji23]
Nie stresuj się niepotrzebnie! Dowiesz się wszystkiego w poniedziałek po co teraz się tym zadręczać [emoji6] będzie dobrze!
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Jestem oazą spokoju [emoji16] kiepsko tylko będzie, jak się okaże, że w szpitalu lekarz zarządzi, że czekamy aż się samo zacznie i będę musiała tam długo leżeć bez sensu. No oby nie, ja tam nadal wierzę, że mały wyjdzie szybciej niż w poniedziałek [emoji23]@nast95 Wow to już tak zaraz czyli to juz ostatni weekend tylko we dwójkę? jest stres?
Podziel się: