reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ten upał to mnie dobija, ani nosa za okno nie idzie wystawić [emoji53] dobrze, że wieczory już są chłodne to idzie odpocząć [emoji4]Ja płytkowy jak robiłam 5 dni po terminie to mi wyszedł podobnie do Twojego, a 9 dni po terminie strumieniowy wyszedł tak pozytywny, że bardziej chyba się nie da [emoji23] Zobacz załącznik 1014106Zobacz załącznik 1014107
fakt i ja robilam tym pinkiem 25, no ja mam dzien lub 2 po terminie. Moze jutro na bete skocze

reklama
Dzień po terminie to ja miałam jeszcze mega słabą kreskę [emoji6] więc ze spokojem. Mąż już wie? [emoji4]
jak wstanie to sie dowie. Mnie nie martwi kreska na tym tescie tylko to, ze jak robilam test w srode rano ten z rosmana o czulosci 10 to kreska byla podobna i zastanawai mnie czy na tym juz nie powinna byc mega ciemna. No my chcielismy juz wieczorem wczoraj robic, ale powiedzial, ze lepiej rano i on czeka :-)

jak wstanie to sie dowie. Mnie nie martwi kreska na tym tescie tylko to, ze jak robilam test w srode rano ten z rosmana o czulosci 10 to kreska byla podobna i zastanawai mnie czy na tym juz nie powinna byc mega ciemna. No my chcielismy juz wieczorem wczoraj robic, ale powiedzial, ze lepiej rano i on czeka :-)
Jak robiłaś różne testy to się odcieniem kreski nie sugeruj. Na kwietniówkach jakaś dziewczyna mi pisała, że kupiła jakiś test w rossmanie i lepsza kreska wyszła niż na pinku [emoji6] więc żeby porównywać kreski byś musiała trzaskać testy tej samej firmy [emoji6] daj znać jaka była reakcja męża [emoji4]

Ja plytkowy robiłam w dniu spodziewanej @
received_415174475948413.jpeg

Jadę na basen odkryty z m i małym.

Cześć! Ale Wam fajnie z tym basenem.. ja w pracy [emoji20] mam już dość.. boli mnie głowa, ciegle jestem zmęczona, nic mi się nie chce.. czuje się okropnie, nie mam chęci do niczego..nawet na wtorkową wizytę nie czekam już tak bardzo jak na dzień wolny po prostu [emoji23] mam nadzieje, ze chociaż Wasz dzień będzie fajny, miłego![emoji182]

reklama
Do góry