reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Już drugi dzień z rzędu padam na twarz... Godzina 20.30, a ja już w łóżku [emoji50] ciekawie się zapowiada [emoji16]

reklama
Hej Wam [emoji4]

Chyba zaczęło się coś zmieniać u mnie, nie mam już aż takiego parcia na jedzenie. Uszykowałam sobie kanapkę i tak siedzę i patrzę na nią [emoji23]
Tak miałam cały pierwszy trymestr
Nie brzmi dobrze... Ale jeszcze tylko 6 tygodni [emoji16]

Hej Wam [emoji4]

Chyba zaczęło się coś zmieniać u mnie, nie mam już aż takiego parcia na jedzenie. Uszykowałam sobie kanapkę i tak siedzę i patrzę na nią [emoji23]Nie brzmi dobrze... Ale jeszcze tylko 6 tygodni [emoji16]
U mnie było to samo w ogóle miałam mdłości bardzo do 13tc. W ciąży z synem nic zero. I nie mam ochoty na mięso, szynki gdzie normalnie kocham mięso. Chłopakom robię kotlety a sobie smażę jajko. Na chleb sery, twarogi i pomidory. Dużo pomidorów i ketchup [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz nie robiłam ale piersi mnie bolą od kilku dni i podbrzusze mnie jakoś tak męczy
Brzuch boli w ciąży jak na @ dosyć długo, do tej pory mnie boli czasmi. Cycki bolały bardzo aż ryczeć mi się chciało.

Tak w ogóle to witam się z rana w niedzielę. U nas ma być upał ok 30 st. Syn obudził mnie o 7.30. Ja już wyprysznicowana wypachniona pije kawkę [emoji23]

Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?
20190825_085139.jpeg

reklama
Tak w ogóle to witam się z rana w niedzielę. U nas ma być upał ok 30 st. Syn obudził mnie o 7.30. Ja już wyprysznicowana wypachniona pije kawkę [emoji23]
Ten upał to mnie dobija, ani nosa za okno nie idzie wystawić [emoji53] dobrze, że wieczory już są chłodne to idzie odpocząć [emoji4]
Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?Zobacz załącznik 1014101
Ja płytkowy jak robiłam 5 dni po terminie to mi wyszedł podobnie do Twojego, a 9 dni po terminie strumieniowy wyszedł tak pozytywny, że bardziej chyba się nie da [emoji23]
IMG_20190815_074603.jpeg
IMG_20190820_052509.jpeg

Do góry