reklama
ja w ciążach chyba żadnego filmu nie obejrzałam, bo zawsze w trakcie zasypiałamJuż drugi dzień z rzędu padam na twarz... Godzina 20.30, a ja już w łóżku [emoji50] ciekawie się zapowiada [emoji16]
Tak miałam cały pierwszy trymestrJuż drugi dzień z rzędu padam na twarz... Godzina 20.30, a ja już w łóżku [emoji50] ciekawie się zapowiada [emoji16]
Lilka2304
Fanka BB :)
Teraz nie robiłam ale piersi mnie bolą od kilku dni i podbrzusze mnie jakoś tak męczy
a test?
Hej Wam [emoji4]
Chyba zaczęło się coś zmieniać u mnie, nie mam już aż takiego parcia na jedzenie. Uszykowałam sobie kanapkę i tak siedzę i patrzę na nią [emoji23]
Chyba zaczęło się coś zmieniać u mnie, nie mam już aż takiego parcia na jedzenie. Uszykowałam sobie kanapkę i tak siedzę i patrzę na nią [emoji23]
Nie brzmi dobrze... Ale jeszcze tylko 6 tygodni [emoji16]Tak miałam cały pierwszy trymestr
U mnie było to samo w ogóle miałam mdłości bardzo do 13tc. W ciąży z synem nic zero. I nie mam ochoty na mięso, szynki gdzie normalnie kocham mięso. Chłopakom robię kotlety a sobie smażę jajko. Na chleb sery, twarogi i pomidory. Dużo pomidorów i ketchup [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Hej Wam [emoji4]
Chyba zaczęło się coś zmieniać u mnie, nie mam już aż takiego parcia na jedzenie. Uszykowałam sobie kanapkę i tak siedzę i patrzę na nią [emoji23]Nie brzmi dobrze... Ale jeszcze tylko 6 tygodni [emoji16]
Brzuch boli w ciąży jak na @ dosyć długo, do tej pory mnie boli czasmi. Cycki bolały bardzo aż ryczeć mi się chciało.Teraz nie robiłam ale piersi mnie bolą od kilku dni i podbrzusze mnie jakoś tak męczy
madziolina_p
Lilka ja bym nie wytrzymala :-)
madziolina_p
Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?
reklama
Ten upał to mnie dobija, ani nosa za okno nie idzie wystawić [emoji53] dobrze, że wieczory już są chłodne to idzie odpocząć [emoji4]Tak w ogóle to witam się z rana w niedzielę. U nas ma być upał ok 30 st. Syn obudził mnie o 7.30. Ja już wyprysznicowana wypachniona pije kawkę [emoji23]
Ja płytkowy jak robiłam 5 dni po terminie to mi wyszedł podobnie do Twojego, a 9 dni po terminie strumieniowy wyszedł tak pozytywny, że bardziej chyba się nie da [emoji23]Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?Zobacz załącznik 1014101
Podziel się: