reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A co do płci, to bardzo chciałam chłopca, urodziła się córka. Za drugim razem sytuacja się powtórzyła. Jeśli kiedyś uda mi się zajść w 3 ciążę to szczerze mówiąc chce córkę, teraz nie wyobrażam sobie mieć synka [emoji85]

Ale @paola425 jakoś czuję, że u Ciebie będzie chłopak [emoji14] zobaczymy, czy moje przeczucia się sprawdzą :D
No też tak czuję, za bardzo mi wszystko pasuje na dziewczynkę żeby to się spełniło [emoji23] no nic, to będzie Marcelek, mój mąż już nawet zaakceptował imię [emoji16]
@adzik a Ty co myślisz? Ciążę mi wywróżyłaś, więc teraz idźmy krok dalej i zgaduj płeć [emoji16]

Dziewczyny, mam zagadke, kupilam dwa testy tylko 25, wczoraj lub dzis powinnam dostac @. Test ktory zrobilam z rana w srode wskazywal mocniejsza kreske, mial czulosc 10 i byl naprawde ze skondensowanego moczu. Dzis duzo pilam i zrobilam przed chwila i patrzcie.
20190824_185854.jpeg

Dziewczyny, mam zagadke, kupilam dwa testy tylko 25, wczoraj lub dzis powinnam dostac @. Test ktory zrobilam z rana w srode wskazywal mocniejsza kreske, mial czulosc 10 i byl naprawde ze skondensowanego moczu. Dzis duzo pilam i zrobilam przed chwila i patrzcie.Zobacz załącznik 1013909
Jest druga kreska, ale już odpowiedziałaś sobie, dlaczego jest jaśniejsza [emoji6] najlepiej będzie pójść na betę i sprawdzić przyrost po 48h [emoji846]

Dziewczyny, mam zagadke, kupilam dwa testy tylko 25, wczoraj lub dzis powinnam dostac @. Test ktory zrobilam z rana w srode wskazywal mocniejsza kreske, mial czulosc 10 i byl naprawde ze skondensowanego moczu. Dzis duzo pilam i zrobilam przed chwila i patrzcie.Zobacz załącznik 1013909
Super test pozytywny [emoji7] gratulacje.

Ładne zakończenie sierpnia mamy [emoji3590]

tylko gkupia jestem, bo kupilam 2 pink testy 25, zrobilam na szybko przed chwila, a maz bedzie z pracy ok 22 i chce zebym koniecznie zrobila z nim, bo jemu jeszcze nie mowilam. Moze nie bede nic pila i trzymala siku?

reklama
tylko gkupia jestem, bo kupilam 2 pink testy 25, zrobilam na szybko przed chwila, a maz bedzie z pracy ok 22 i chce zebym koniecznie zrobila z nim, bo jemu jeszcze nie mowilam. Moze nie bede nic pila i trzymala siku?
No to może zrób z nim ten test rano? Bo takie wieczorne testowanie moim zdaniem nie ma sensu, a trzymanie teraz na siłę moczu również [emoji846]

Do góry