reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

U nas też była zimna woda i gorąco. Po basenie obiad robiłam i Jeszcze na plac zabaw pola łam [emoji23]. Jutro idę z Oliwierem do fryzjera, potem lecimy do fotografa musimy zrobić zdjęcia do legitymacji i zanieść do szkoły więc trochę łączenia jutro mam.

reklama
No też tak czuję, za bardzo mi wszystko pasuje na dziewczynkę żeby to się spełniło [emoji23] no nic, to będzie Marcelek, mój mąż już nawet zaakceptował imię [emoji16]
@adzik a Ty co myślisz? Ciążę mi wywróżyłaś, więc teraz idźmy krok dalej i zgaduj płeć [emoji16]
Kurczę tego akurat nie mogę wyczuć:( ale obiecuję że się pozastanawiam i dam znać!
Dzis zrobilam rano pink test, robila ktoras i wyszly jej wyrazne 2 krechy?Zobacz załącznik 1014101
Gratulacje ! Ciąża jak nic.

W ogóle na wątku starania bardzo dużo dziewczyn zobaczylo 2 kreseczki. Jakie to fajne ♡♡♡

Witam się z Wami kobietki [emoji3059] u mnie chyba głowa i relacja oczyszczona wrócilo wszystko do normy. Więc już Was nie opuszczam [emoji3060]
U mnie w sumie bez większych zmian za 10 dni termin @. Troszkę się zastanawiam co jest grane bo od 2 dni boli mnie brzuch tak jak by zaraz miała @ runac... A jeszcze tyle czasu do terminu [emoji51] nie wiem o co chodzi.

Ściskam mocno

Kurczę tego akurat nie mogę wyczuć:( ale obiecuję że się pozastanawiam i dam znać!Gratulacje ! Ciąża jak nic.

W ogóle na wątku starania bardzo dużo dziewczyn zobaczylo 2 kreseczki. Jakie to fajne ♡♡♡

Witam się z Wami kobietki [emoji3059] u mnie chyba głowa i relacja oczyszczona wrócilo wszystko do normy. Więc już Was nie opuszczam [emoji3060]
U mnie w sumie bez większych zmian za 10 dni termin @. Troszkę się zastanawiam co jest grane bo od 2 dni boli mnie brzuch tak jak by zaraz miała @ runac... A jeszcze tyle czasu do terminu [emoji51] nie wiem o co chodzi.

Ściskam mocno
Bardzo się cieszę że zostajesz, [emoji16]

Kurczę tego akurat nie mogę wyczuć:( ale obiecuję że się pozastanawiam i dam znać!Gratulacje ! Ciąża jak nic.

Ściskam mocno
Super że zostajesz. Bardzo się cieszę [emoji3]

Witam wieczorową porą [emoji16]
Cały dzień poza domem, aż cud, że przeżyłam. Biorąc pod uwagę, że ostatnie dni padalam po 20 to dziś niezły wyczyn mam na koncie, wróciliśmy jakieś pół godziny temu i jeszcze nie śpię [emoji16]

@adzik super, że z nami zostajesz [emoji3059] i czekam na przepowiednię [emoji16]

Ściskam mocno
Super, że wszystko już wróciło na właściwe tory :D

ja dzis pierwszy dzien do roboty po dluuuugim urlopie. Nie moglam spac wogole, ale juz wstaje, ciekawe co mnie czeka, ja w panstwowym duzym przedszkolu w sekretariacie, wiec przygotowanie do roku szkolnego

reklama

Ściskam mocno

Fajnie, że jesteś! [emoji6]

Do góry