reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

My w pierwszej ciąży chcieliśmy córkę m bardzo chciał, ale powiem wam że syna nie zamieniła bym na nikogo innego i cieszę się że jest chłopcem. Za to teraz będzie córka chociaż ja mówiłam że wolę syna m córkę, syn siostrę [emoji23] no i jest dziewczynka.

reklama
No to tak jak ja [emoji4] kiedyś bardziej miałam parcie na dziewczynkę, teraz od kiedy mam już w sobie mojego kropka to mi wszystko jedno, byle było zdrowe [emoji4] ale oczywiście jeśli byśmy wybór mieli to córeczka byłaby spełnieniem marzeń [emoji3059]

Ja zawsze mówiłam, że chce chłopca ale jak widzę moją trzyletnią siostrzenice to sobie myślę, że tez bym chciała taką małą księżniczkę [emoji7][emoji7][emoji7] za to mój chce syna [emoji39]

Hej dziewczynki według apki 2 dni spóźnienia według okresu który powinnam dostać w środę już 4 może jednak mnie coś zaskoczy w tym miesiącu

Hehe dobre jesteście :-) [emoji1787]

Ja dziś po nocce i przed nocka, trochę ogarniam trochę poleguje.
Jestem lekko zła bo mialam we wrześniu mieć 2 tyg urlopu ( jeszcze nie miałam w tym roku) a tu mi kiero przed ułożenie grafiku mówi że chyba mnie nie puści bo nie ma ludzi do pracy, ale w sumie sama niewie bo jak mnie teraz nie puści to niewie kiedy bo to już bliżej końca roku a listopad i grudzień odpadają bo mało godzin... No trafiło mnie, jestem wytyrana po lecie i tak czekalam na te 2 tyg bo od września rok temu nie miałam urlopu a ona mi takie coś mówi!!!! 3majcie kciuki żeby mi jednak dała bo jak nie to chyba pójdę na tydz l4 bo padam :-(

A co do płci, to bardzo chciałam chłopca, urodziła się córka. Za drugim razem sytuacja się powtórzyła. Jeśli kiedyś uda mi się zajść w 3 ciążę to szczerze mówiąc chce córkę, teraz nie wyobrażam sobie mieć synka [emoji85]

Ale @paola425 jakoś czuję, że u Ciebie będzie chłopak [emoji14] zobaczymy, czy moje przeczucia się sprawdzą :D

Hehe dobre jesteście :-) [emoji1787]

Ja dziś po nocce i przed nocka, trochę ogarniam trochę poleguje.
Jestem lekko zła bo mialam we wrześniu mieć 2 tyg urlopu ( jeszcze nie miałam w tym roku) a tu mi kiero przed ułożenie grafiku mówi że chyba mnie nie puści bo nie ma ludzi do pracy, ale w sumie sama niewie bo jak mnie teraz nie puści to niewie kiedy bo to już bliżej końca roku a listopad i grudzień odpadają bo mało godzin... No trafiło mnie, jestem wytyrana po lecie i tak czekalam na te 2 tyg bo od września rok temu nie miałam urlopu a ona mi takie coś mówi!!!! 3majcie kciuki żeby mi jednak dała bo jak nie to chyba pójdę na tydz l4 bo padam :-(
Mam wrażenie, że pracujesz na same nocki :/ ja przez jakiś czas tez pracowałam głównie od 20 do 8 i szczerze mówiąc nie dawałam rady. Któregoś razu po nocce i przed nocką pojechaliśmy z mężem do salonu samochodowego rozejrzeć się za czymś i gdy sprzedawca zaprosił mnie za kierownicę i ustawił wygodnie fotel, to poczułam jak odpływam hahaha normalnie na ułamek sekundy urwał mi się film. Po tej akcji wiedziałam juz, że zmieniam pracę[emoji23] chociaż to w sumie bardziej smutne niż śmieszne

reklama
Mam wrażenie, że pracujesz na same nocki :/ ja przez jakiś czas tez pracowałam głównie od 20 do 8 i szczerze mówiąc nie dawałam rady. Któregoś razu po nocce i przed nocką pojechaliśmy z mężem do salonu samochodowego rozejrzeć się za czymś i gdy sprzedawca zaprosił mnie za kierownicę i ustawił wygodnie fotel, to poczułam jak odpływam hahaha normalnie na ułamek sekundy urwał mi się film. Po tej akcji wiedziałam juz, że zmieniam pracę[emoji23] chociaż to w sumie bardziej smutne niż śmieszne
I oczywiście bardzo trzymam kciuki za Twój urlop. Jeśli się nie uda to faktycznie weź l4 Chociaż na 3-4 dni

Do góry