My w pierwszej ciąży chcieliśmy córkę m bardzo chciał, ale powiem wam że syna nie zamieniła bym na nikogo innego i cieszę się że jest chłopcem. Za to teraz będzie córka chociaż ja mówiłam że wolę syna m córkę, syn siostrę [emoji23] no i jest dziewczynka.
reklama
Olineekg
Fanka BB :)
No to tak jak ja [emoji4] kiedyś bardziej miałam parcie na dziewczynkę, teraz od kiedy mam już w sobie mojego kropka to mi wszystko jedno, byle było zdrowe [emoji4] ale oczywiście jeśli byśmy wybór mieli to córeczka byłaby spełnieniem marzeń [emoji3059]
Ja zawsze mówiłam, że chce chłopca ale jak widzę moją trzyletnią siostrzenice to sobie myślę, że tez bym chciała taką małą księżniczkę [emoji7][emoji7][emoji7] za to mój chce syna [emoji39]
madziolina_p
a test?Hej dziewczynki według apki 2 dni spóźnienia według okresu który powinnam dostać w środę już 4 może jednak mnie coś zaskoczy w tym miesiącu
No to w takim razie trzymam kciuki może teraz warto wybrać się na betę?Hej dziewczynki według apki 2 dni spóźnienia według okresu który powinnam dostać w środę już 4 może jednak mnie coś zaskoczy w tym miesiącu
Isasza4444
Ooo to oby Cie zaskoczyło miło [emoji16]Hej dziewczynki według apki 2 dni spóźnienia według okresu który powinnam dostać w środę już 4 może jednak mnie coś zaskoczy w tym miesiącu
Isasza4444
Hehe dobre jesteście :-) [emoji1787]
Ja dziś po nocce i przed nocka, trochę ogarniam trochę poleguje.
Jestem lekko zła bo mialam we wrześniu mieć 2 tyg urlopu ( jeszcze nie miałam w tym roku) a tu mi kiero przed ułożenie grafiku mówi że chyba mnie nie puści bo nie ma ludzi do pracy, ale w sumie sama niewie bo jak mnie teraz nie puści to niewie kiedy bo to już bliżej końca roku a listopad i grudzień odpadają bo mało godzin... No trafiło mnie, jestem wytyrana po lecie i tak czekalam na te 2 tyg bo od września rok temu nie miałam urlopu a ona mi takie coś mówi!!!! 3majcie kciuki żeby mi jednak dała bo jak nie to chyba pójdę na tydz l4 bo padam :-(
Jestem lekko zła bo mialam we wrześniu mieć 2 tyg urlopu ( jeszcze nie miałam w tym roku) a tu mi kiero przed ułożenie grafiku mówi że chyba mnie nie puści bo nie ma ludzi do pracy, ale w sumie sama niewie bo jak mnie teraz nie puści to niewie kiedy bo to już bliżej końca roku a listopad i grudzień odpadają bo mało godzin... No trafiło mnie, jestem wytyrana po lecie i tak czekalam na te 2 tyg bo od września rok temu nie miałam urlopu a ona mi takie coś mówi!!!! 3majcie kciuki żeby mi jednak dała bo jak nie to chyba pójdę na tydz l4 bo padam :-(
A co do płci, to bardzo chciałam chłopca, urodziła się córka. Za drugim razem sytuacja się powtórzyła. Jeśli kiedyś uda mi się zajść w 3 ciążę to szczerze mówiąc chce córkę, teraz nie wyobrażam sobie mieć synka [emoji85]
Ale @paola425 jakoś czuję, że u Ciebie będzie chłopak [emoji14] zobaczymy, czy moje przeczucia się sprawdzą
Ale @paola425 jakoś czuję, że u Ciebie będzie chłopak [emoji14] zobaczymy, czy moje przeczucia się sprawdzą
Mam wrażenie, że pracujesz na same nocki :/ ja przez jakiś czas tez pracowałam głównie od 20 do 8 i szczerze mówiąc nie dawałam rady. Któregoś razu po nocce i przed nocką pojechaliśmy z mężem do salonu samochodowego rozejrzeć się za czymś i gdy sprzedawca zaprosił mnie za kierownicę i ustawił wygodnie fotel, to poczułam jak odpływam hahaha normalnie na ułamek sekundy urwał mi się film. Po tej akcji wiedziałam juz, że zmieniam pracę[emoji23] chociaż to w sumie bardziej smutne niż śmieszneHehe dobre jesteście :-) [emoji1787]
reklama
I oczywiście bardzo trzymam kciuki za Twój urlop. Jeśli się nie uda to faktycznie weź l4 Chociaż na 3-4 dniMam wrażenie, że pracujesz na same nocki :/ ja przez jakiś czas tez pracowałam głównie od 20 do 8 i szczerze mówiąc nie dawałam rady. Któregoś razu po nocce i przed nocką pojechaliśmy z mężem do salonu samochodowego rozejrzeć się za czymś i gdy sprzedawca zaprosił mnie za kierownicę i ustawił wygodnie fotel, to poczułam jak odpływam hahaha normalnie na ułamek sekundy urwał mi się film. Po tej akcji wiedziałam juz, że zmieniam pracę[emoji23] chociaż to w sumie bardziej smutne niż śmieszne
Podziel się: