reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Powiem Wam, że tak jak wcześniej mało jadłam, w zasadzie nie musiałam jeść i jak zjadlam śniadanie o 12 albo wcale to i tak było spoko. A teraz jak nie zjem to mi słabo [emoji50] pojechaliśmy najpierw na targ po warzywa, potem do piekarni i po sery i myślałam, że padnę... Bez śniadania ani rusz już [emoji16]
Ja też tak jak nie zjem rano to mnie boli żołądek
A co robiłaś, że tak Cię plecy bolą? :o miałaś się oszczędzać!
Cycki, kochana cycki mam za duże [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Moje ciśnienie zawsze było niskie przed ciąża 110 na 60 a teraz mam 100 na 50, 90 na 40 [emoji23]

reklama
Ja też tak jak nie zjem rano to mnie boli żołądek Cycki, kochana cycki mam za duże [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Moje ciśnienie zawsze było niskie przed ciąża 110 na 60 a teraz mam 100 na 50, 90 na 40 [emoji23]
Mam nową teorię! [emoji23] no bo skoro Ty masz teraz niskie, @RoseGold też miała niskie, a @nast95 ma wyższe to może niskie jest na dziewczynkę, a wyższe na chłopaka [emoji16][emoji23]

Kurde z tą 5 rano to nie chcę szaleć, bo zakładam, że jak będę na wolnym to uda mi się trochę przestawić dobę i spać dłużej [emoji16] ale już z domu bez jedzenia nie wyjdę, bo to dziś to była masakra. Czułam się jakbym nie jadła od tygodnia [emoji23]

A i sprawdziłam sobie ciśnienie, mam 98/60. Ciąża obniża ciśnienie, czy jak to jest? [emoji16]
tak w ciazy cisnienie jest czesto nizsze, tak jest ok, nie moze byc za wysokie

reklama
Jeśli miałabym opcje żeby sobie wybrać to wybrałabym dziewczynkę ale jakoś bardzo nie nastawiam się, że musi być dziewczynka [emoji39]
No to tak jak ja [emoji4] kiedyś bardziej miałam parcie na dziewczynkę, teraz od kiedy mam już w sobie mojego kropka to mi wszystko jedno, byle było zdrowe [emoji4] ale oczywiście jeśli byśmy wybór mieli to córeczka byłaby spełnieniem marzeń [emoji3059]

Do góry