reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja też zrobiłam jeden test tylko.

Ale dziewczyny tak już jest z3 jak się zobaczy 2 kreski na teście to się sprawdza czy czasami @ nie ma. Ja mam schize do dziś i patrzę [emoji23]

Hej. Właśnie dużo piszecie o tych testach z allegro. Jaka cena ile sztuk i może jakiegoś linka wyślijcie? Ja kupowałem te w Rossmanie lub jakiejś aptece do tej pory

Numer oferty 6692664192

Nie umiem z apki linka wkleić wiec wpisz w Allegro ten numer i wyskoczy Ci. Mam wypróbowane u tego sprzedawcy i różowe według mnie są najbardziej wiarygodne

@nikolka1203 co za super wieści. Gratuluję, piękne krechy [emoji7] wszystko będzie dobrze zobaczysz [emoji3590]

Ja dziś dzień dołka niby już po @ ale ciągle czuje jakby coś mi miało polecieć i czuję że będę plamic :-( ost coraz bardziej czuje ze znowu mi się zejdzie dwa lata jak nie więcej o ile się wcześniej nie poddam. Co zrobię krok do przodu to zaraz 7 w tył... Ehh ewidentnie mam dzisiaj zły dzień.
Ewidentnie masz zły dzień, ale to minie [emoji6] czasami tak jest, że myślimy, że wszystko idzie nie tak [emoji849]
Głowa do góry, jutro wstaniesz z lepszym nastrojem [emoji8]

Ja się właśnie relaksuję na ogrodzie, niedawno dopiero wróciłam do domu, bo jeszcze byłam u znajomych odwiedzić maluszka. Matko jaki to jest cud [emoji7] dziecko to najpiękniejsze co się może człowiekowi w życiu przydarzyć [emoji3590]
Ja mam dziś równe 8 miesięcy do terminu porodu z kalkulatora [emoji16]

Dziewczyny ratunku! Ostatnio zjadłam trochę tuńczyka.. z głupoty wpisałam w internet czy mogę, okazało się, że tuńczyk jest jedna z tych ryb których w ciąży jeść nie można.. dziś miałam mega ochotę na wędzoną makrele.. z głupoty znowu wpisałam w internet.. i tez natknęłam się na stronę w której pisze, że nie można jeść kobietom w ciąży.. za chwile oszaleje przez ten internet i nie będę nic jadła Hahaha, powiedzcie mi czy wiecie coś na ten temat? [emoji3]

Dziewczyny ratunku! Ostatnio zjadłam trochę tuńczyka.. z głupoty wpisałam w internet czy mogę, okazało się, że tuńczyk jest jedna z tych ryb których w ciąży jeść nie można.. dziś miałam mega ochotę na wędzoną makrele.. z głupoty znowu wpisałam w internet.. i tez natknęłam się na stronę w której pisze, że nie można jeść kobietom w ciąży.. za chwile oszaleje przez ten internet i nie będę nic jadła Hahaha, powiedzcie mi czy wiecie coś na ten temat? [emoji3]
E no bez przesady ja jem. Wiadomo nie co dziennie ale raz na jakiś czas

Cześć dziewczyny.

Wybaczcie ale póki co będę tutaj zagladała troszkę mniej... Powrót do starań A ja znowu dostaje do glowy i bardzo odbija się to na moim m... Mam doła jest mi smutno bo wątpię że udało się wstrzelic w owu...

Tak nakręcam atmosferę że zrobiło się wręcz nieprzyjemnie A mojego m 'zablokowalo'...
Na pewno będę do Was zagladała ale muszę się teraz zająć oczyszczaniem relacji.

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie ♡♡♡

reklama
Ciężko jest być w ciąży, kiedy ma się dostęp do internetu [emoji16][emoji23] jedz spokojnie i tuńczyka i makrelę. Nie można jeść surowych ryb, bo mogą mieć bakterie listerii, ale sklepowe przecież muszą być przebadane, zanim zostaną dopuszczone do sprzedaży, tym bardziej takie już przetworzone. Tuńczyk mówią, że ma rtęć, ale obstawiam, że nie objadasz się nim niewiadomo jak mocno [emoji846] ja w ciąży często jem tuńczyka, bo mi mega smakuje ze świeżymi warzywami i nic się złego przez to nie wydarzyło [emoji16]

Do góry