reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzień dobry z rana [emoji6]
@nikolka1203 gratulacje!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było w porzadku! [emoji7]
@SalsaPL mi się podoba ten turkus! [emoji3]
@paola425 teścik potrafi poprawić humor, wiem coś o tym [emoji23] tez pewnie jeszcze zrobię nie jeden haha
Co do łazienki to na szczęście w sumie nie moja sprawa bo my wynajmujemy mieszkanie, wiec właściciel będzie sobie to ogarniał no ale żyjemy piąty dzień bez sufitu i w takim bałaganie, że masakra.. szkoda gadać nawet :) ale ewidentna wina sąsiadów.
Do wizyty jeszcze tydzień a mnie jakiś strach już ogarnia [emoji33]

@MartaSx rozumiem Cię bo my w wynajmowanym mieszkaniu tez nie możemy zrobić nic tak jakbyśmy chcieli i tez mnie to strasznie wkurza..my na szczęście jeszcze tylko rok :)

Miłego dnia wszystkim! [emoji8]

No to całe szczęście w nieszczęściu, że to mieszkanie wynajmowane i wszystkim musi się zająć właściciel [emoji6] ale i tak co nerwy są to są [emoji53]

Ja się wizytą stresuję już od wczoraj [emoji849] dziś ten test pomógł bardzo, polecam [emoji16]

Codziennie rano budze sie z lekkim bokem krzyza, tesciowa mowi, ze to od noszenia dziciakow.. Mam 3-4 dni do @, jak nie bedzie brudzen dzis to jutro rano ribie test, zadnych dodatkowych objawow

Mój objaw to był właśnie brak objawów, więc trzymam kciuki! [emoji6]

reklama
Teraz się udało, wcześniej staraliśmy się 2 lata i nic [emoji21] jeszcze tylko żeby się odnosić udało.. Już mam takie schizy że myślę że może test fałszywie pozytywny [emoji849] ale na żywo wygląda pięknie!

Niczym się nie stresuj, test piękny, na pewno nie fałszywy! Teraz do lekarza, żeby dał leki na podtrzymanie. Wszystko będzie dobrze!

Dzień dobry z rana [emoji6]
@nikolka1203 gratulacje!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było w porzadku! [emoji7]
@SalsaPL mi się podoba ten turkus! [emoji3]
@paola425 teścik potrafi poprawić humor, wiem coś o tym [emoji23] tez pewnie jeszcze zrobię nie jeden haha
Co do łazienki to na szczęście w sumie nie moja sprawa bo my wynajmujemy mieszkanie, wiec właściciel będzie sobie to ogarniał no ale żyjemy piąty dzień bez sufitu i w takim bałaganie, że masakra.. szkoda gadać nawet :) ale ewidentna wina sąsiadów.
Do wizyty jeszcze tydzień a mnie jakiś strach już ogarnia [emoji33]

@MartaSx rozumiem Cię bo my w wynajmowanym mieszkaniu tez nie możemy zrobić nic tak jakbyśmy chcieli i tez mnie to strasznie wkurza..my na szczęście jeszcze tylko rok :)

Miłego dnia wszystkim! [emoji8]
To ja jestem chyba jakimś ewenementem, bo zrobiłam tylko jeden test w całej ciąży [emoji23]

@nikolka1203 co za super wieści. Gratuluję, piękne krechy [emoji7] wszystko będzie dobrze zobaczysz [emoji3590]

Ja dziś dzień dołka niby już po @ ale ciągle czuje jakby coś mi miało polecieć i czuję że będę plamic :-( ost coraz bardziej czuje ze znowu mi się zejdzie dwa lata jak nie więcej o ile się wcześniej nie poddam. Co zrobię krok do przodu to zaraz 7 w tył... Ehh ewidentnie mam dzisiaj zły dzień.

Ja właśnie zakupiłam sprawdzone testy owu na Allegro 50 szt [emoji23] wiec jak tylko dostanę okres to biorę się za sprawdzanie 2 razy dziennie zeby nic nie umknęło
Hej. Właśnie dużo piszecie o tych testach z allegro. Jaka cena ile sztuk i może jakiegoś linka wyślijcie? Ja kupowałem te w Rossmanie lub jakiejś aptece do tej pory

ja mam dziewczyny 3-4 dni do @ a plecy bola i cmi caly brzuch, jedyne co to plamien narazie nie mam, jest mi rez niedobrze, ake tu na dzialce na wsi sie troche objadam hehe

reklama
Do góry