Dzień dobry z rana [emoji6]
@nikolka1203 gratulacje!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było w porzadku! [emoji7]
@SalsaPL mi się podoba ten turkus! [emoji3]
@paola425 teścik potrafi poprawić humor, wiem coś o tym [emoji23] tez pewnie jeszcze zrobię nie jeden haha
Co do łazienki to na szczęście w sumie nie moja sprawa bo my wynajmujemy mieszkanie, wiec właściciel będzie sobie to ogarniał no ale żyjemy piąty dzień bez sufitu i w takim bałaganie, że masakra.. szkoda gadać nawet ale ewidentna wina sąsiadów.
Do wizyty jeszcze tydzień a mnie jakiś strach już ogarnia [emoji33]
@MartaSx rozumiem Cię bo my w wynajmowanym mieszkaniu tez nie możemy zrobić nic tak jakbyśmy chcieli i tez mnie to strasznie wkurza..my na szczęście jeszcze tylko rok
Miłego dnia wszystkim! [emoji8]
No to całe szczęście w nieszczęściu, że to mieszkanie wynajmowane i wszystkim musi się zająć właściciel [emoji6] ale i tak co nerwy są to są [emoji53]
Ja się wizytą stresuję już od wczoraj [emoji849] dziś ten test pomógł bardzo, polecam [emoji16]
Codziennie rano budze sie z lekkim bokem krzyza, tesciowa mowi, ze to od noszenia dziciakow.. Mam 3-4 dni do @, jak nie bedzie brudzen dzis to jutro rano ribie test, zadnych dodatkowych objawow
Mój objaw to był właśnie brak objawów, więc trzymam kciuki! [emoji6]