reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Zrobilam dziewczyny z porannego moczu, termin @ na pt lub sb, ale owu musiala byc z dzien lub 2 wczesniej niz pokazywaly apki.
Ciesze sie, nie wierze i boje...
20190821_095055.jpeg

reklama
Jak tam dzisiaj dziewczyny? Ja czekam na audyt w pracy... Ma być w tym tygodniu, mam nadzieję że nie dzisiaj bo jestem zmęczona.. Atmosfera ciężka i to mi nie pomaga w tym momencie. Pogoda też do d...
Ja dziś na wizytę lecę na 12.15, mam nadzieję, że ostatnia i lekarz powie mi, że coś zaczyna się powoli już dziać, szyjka zaczyna pracować, no cokolwiek, co by mnie przybliżało już do porodu [emoji16]

Ja dziś mam wolne i odpoczywam, śniadanko w łóżku, to jest to! [emoji16] Jak patrzę za okno to aż się nic nie chce...
Jesień nadchodzi wielkimi krokami [emoji26]

Ja kocham taką piękną złotą jesień, mam na Pinterescie mnóstwo zapisanych jesiennych zdjęc[emoji173]️ gdyby nie to, ze kojarzy mi się z początkiem roku akademickiego, to w ogóle byłoby cudownie :p
IMG_0816.JPG

Ja dziś na wizytę lecę na 12.15, mam nadzieję, że ostatnia i lekarz powie mi, że coś zaczyna się powoli już dziać, szyjka zaczyna pracować, no cokolwiek, co by mnie przybliżało już do porodu [emoji16]

Powodzenia na wizycie!
Ja pamietam w pierwszej ciąży, jak modliłam się, żeby nie doczekać do ostatniej wizyty, bo było mi szkoda pieniędzy[emoji85] i nie doczekałam :p

reklama
Ja kocham taką piękną złotą jesień, mam na Pinterescie mnóstwo zapisanych jesiennych zdjęc[emoji173]️ gdyby nie to, ze kojarzy mi się z początkiem roku akademickiego, to w ogóle byłoby cudownie [emoji14]
Zobacz załącznik 1012421
Piękna złota jesień i w dodatku ciepła jest cudowna, niestety zdarza się rzadko [emoji53] chociaż w zeszłym roku było spoko, pamiętam jak jeszcze w połowie listopada kosiłam trawę i siedziałam na tarasie [emoji16]

Do góry