reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny.

Wybaczcie ale póki co będę tutaj zagladała troszkę mniej... Powrót do starań A ja znowu dostaje do glowy i bardzo odbija się to na moim m... Mam doła jest mi smutno bo wątpię że udało się wstrzelic w owu...

Tak nakręcam atmosferę że zrobiło się wręcz nieprzyjemnie A mojego m 'zablokowalo'...
Na pewno będę do Was zagladała ale muszę się teraz zająć oczyszczaniem relacji.

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie ♡♡♡
Poukładaj sobie myśli na spokojnie i wracaj, kiedy tylko będziesz miała na to ochotę. Jak będzie chujowo i będziesz się potrzebowała wygadać, to wiesz, że jesteśmy [emoji6] trzymam kciuki, żeby okazało się, że jednak udało się wstrzelić w termin i się udało.

reklama
Cześć dziewczyny.

Wybaczcie ale póki co będę tutaj zagladała troszkę mniej... Powrót do starań A ja znowu dostaje do glowy i bardzo odbija się to na moim m... Mam doła jest mi smutno bo wątpię że udało się wstrzelic w owu...

Tak nakręcam atmosferę że zrobiło się wręcz nieprzyjemnie A mojego m 'zablokowalo'...

Kochana ze spokojem poukładajcie swoje sprawy i wracaj do nas jak tylko będziesz chciała [emoji8] wierzę, że to chwilowe niedogadanie i szybko wszystko wróci do normy [emoji6][emoji123]

Cześć dziewczyny.

Kochana wyluzuj, zajmij się mężem, oczyść troszkę głowę, porozmawiajcie i spędzicie razem fajnie czas a później wracaj z nową pozytywną energia! [emoji8]trzymajcie się!! [emoji6]

U nas tez byly zgrzyty przy staraniach. Moj kazał mi wyluzowac bo w jego ocenie na leb dostawałam: lekarze monity liczenie kalendarz leki zastrzyki itp
Dobrze ze tego nie czyta.. ale miał RACJĘ
Jak odpuscilam zupelnie to zaskoczyło praktycznie od razu. A i tak łaził za mną i szczęśliwy powtarzal "a nie mówiłem", " no przyznaj ze miałem racje: - oczywiscie mu tego nie powiedziałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Facet to nie maszynka do robienia dzieci na zawolanie. I na hasło dzis owu- raczej mu nie staje [emoji6][emoji12] Najlepiej wsłuchać sie w swoj organizm i seksowac sie wtedy gdy chcemy. Natura wie kiedy sie prosic o seks [emoji12]
Trzymaj sie cieplusio. Zagladaj do Nas. Skup sie na związku i codziennych przyjemnosciach. A reszta niech sie robi sama

Cześć dziewczyny.

Jak tam dzisiaj dziewczyny? Ja czekam na audyt w pracy... Ma być w tym tygodniu, mam nadzieję że nie dzisiaj bo jestem zmęczona.. Atmosfera ciężka i to mi nie pomaga w tym momencie. Pogoda też do d...

Jak tam dzisiaj dziewczyny? Ja czekam na audyt w pracy... Ma być w tym tygodniu, mam nadzieję że nie dzisiaj bo jestem zmęczona.. Atmosfera ciężka i to mi nie pomaga w tym momencie. Pogoda też do d...
Ja dziś mam wolne i odpoczywam, śniadanko w łóżku, to jest to! [emoji16] Jak patrzę za okno to aż się nic nie chce...
Jesień nadchodzi wielkimi krokami [emoji26]

Cześć dziewczyny.

Przecież dni płodne są nie tylko w samą owulację, ale tez po, na pewno się wstrzeliliście.
Ja jednego cyklu wokół owulacji zmuszałam męża idealnie co drugi dzień „bo tak najlepiej” i gościu się zbuntował i efekt był odwrotny od zamierzonego, bo w ogóle odmówił seksu :p dlatego faktycznie najlepiej wyluzować. Nie ten miesiąc, to następny [emoji846] uporządkuj sobie wszystko i wracaj do nas[emoji173]️

Ciężko jest być w ciąży, kiedy ma się dostęp do internetu [emoji16][emoji23] jedz spokojnie i tuńczyka i makrelę. Nie można jeść surowych ryb, bo mogą mieć bakterie listerii, ale sklepowe przecież muszą być przebadane, zanim zostaną dopuszczone do sprzedaży, tym bardziej takie już przetworzone. Tuńczyk mówią, że ma rtęć, ale obstawiam, że nie objadasz się nim niewiadomo jak mocno [emoji846] ja w ciąży często jem tuńczyka, bo mi mega smakuje ze świeżymi warzywami i nic się złego przez to nie wydarzyło [emoji16]

Dlatego ja w pierwszej ciąży w ogóle nie sięgałam po internet :D używałam go tylko do oglądania filmów. Zero Facebooka, instagrama itd. A w drugiej ciąży zaczęło się od tego, ze miałam mdłości i chciałam znaleźć jakaś informację na temat sposobów na mdłości, a ze znalazłam ją na jednym z forów, to przepadłam, bo zaczęłam tam pisać[emoji85] i wtedy zrozumiałam, ze ciąża bez internetu była łatwiejsza

reklama
Zastanawiam się co u @Mayred91 [emoji848] coś nam przepadła... Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku. Może jak wywołamy to się odezwie [emoji4]

Do góry