Cześć dziewczyny! Jestem tu jestem
czytam cały czas.. ale miałam jakieś kiepskie dni [emoji23] raz że byłam przeziębiona, dwa że sąsiad zalał nam łazienkę, trzy ciagle jestem wkurzona, wszystko mnie denerwuje i mam ochotę zamknąć się w pokoju i nie mieć kontaktu z nikim..[emoji23] serio jest źle bo sama widzę to jaka jestem wredna dla innych i jak bez powodu się na wszystkich denerwuje. Humorki nie odpuszczają..a najbiedniejszy w tym wszystkim jest mój narzeczony haha[emoji3]
Poza tym to chyba łapią mnie mdłości, nie wymiotuje ale ciagle czuje, że jest mi niedobrze.. zobaczymy co będzie dalej [emoji6] umówiłam się tez na druga wizytę u lekarza na 30.08 prywatnie wiec jestem trochę spokojniejsza bo w przyszłym tygodniu będę już wszystko wiedzieć i jeśli wszystko będzie dobrze to na pewno pójdę na L4 [emoji6]
@MartaSx fajny remoncik! Ładnie u Was [emoji6]Powodzenia przy pokoiku synka i nie przemęczaj się! [emoji39]
@Lilka2304 przykro mi ale polecam wyluzować, ja w tym cyklu nie robiłam nawet testów owu.. stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie patrzyłam w kalendarzyk kiedy są dni płodne, kiedy owulacja, nie przytulalismy się jak co miesiąc „bo musimy dzisiaj” tylko wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę i widzisz.. udało się
Tobie tez tego życzę i trzymam mocno kciuki!
@paola425 jak dobrze pamietam to w ten piątek wizyta!? Nie mogę się doczekać Twojej prawie tak bardzo jak mojej haha