reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny u mnie tak 4 dni po terminie @ z wieczora :) ale brzuch boli znowu :( a że dopiero po stracie to bardzo się boję Zobacz załącznik 1011913
Gratuluję [emoji6] nie martw się na zapas, bo krótko po stracie organizm jest jeszcze jakby trybie ciążowym, bo dojście całkowicie do stanu sprzed ciąży trochę czasu zajmuje i łatwiej jest wtedy utrzymać kolejną ciążę. Trzymam mocno kciuki i umawiaj się szybko na wizytę do gina, chociaż dupka albo luteinę asekuracyjnie dostaniesz od razu, a to zawsze większy spokój ducha będzie. No i odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli [emoji4]

reklama
To jeden z kolorow ktory małżonek przywlekł mi do testowania [emoji3]
..chociaz jemu ten turkus przypadł do gustu hehehe a mnie ni huhu sie nie widzi.
Taka w castoramie ale mega gęsta i bardzo wydajna wystarczy jedna warstwa Zobacz załącznik 1011830
20190816_211724.jpeg

Hej Wam wtorkowo [emoji4]

Ja dziś mam przypływ energii po ostatnich dwóch zdechłych dniach [emoji16] zrobilam sobie rano test i może to mnie tak dobrze nastawiło, bo kreska testowa pokazała się od razu i to mocniejsza niż kontrolna [emoji3059]
Cześć dziewczyny! Jestem tu jestem :) czytam cały czas.. ale miałam jakieś kiepskie dni [emoji23] raz że byłam przeziębiona, dwa że sąsiad zalał nam łazienkę, trzy ciagle jestem wkurzona, wszystko mnie denerwuje i mam ochotę zamknąć się w pokoju i nie mieć kontaktu z nikim..[emoji23] serio jest źle bo sama widzę to jaka jestem wredna dla innych i jak bez powodu się na wszystkich denerwuje. Humorki nie odpuszczają..a najbiedniejszy w tym wszystkim jest mój narzeczony haha[emoji3]
Poza tym to chyba łapią mnie mdłości, nie wymiotuje ale ciagle czuje, że jest mi niedobrze.. zobaczymy co będzie dalej [emoji6] umówiłam się tez na druga wizytę u lekarza na 30.08 prywatnie wiec jestem trochę spokojniejsza bo w przyszłym tygodniu będę już wszystko wiedzieć i jeśli wszystko będzie dobrze to na pewno pójdę na L4 [emoji6]

@MartaSx fajny remoncik! Ładnie u Was [emoji6]Powodzenia przy pokoiku synka i nie przemęczaj się! [emoji39]
@Lilka2304 przykro mi ale polecam wyluzować, ja w tym cyklu nie robiłam nawet testów owu.. stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie patrzyłam w kalendarzyk kiedy są dni płodne, kiedy owulacja, nie przytulalismy się jak co miesiąc „bo musimy dzisiaj” tylko wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę i widzisz.. udało się :) Tobie tez tego życzę i trzymam mocno kciuki!
@paola425 jak dobrze pamietam to w ten piątek wizyta!? Nie mogę się doczekać Twojej prawie tak bardzo jak mojej haha :)
Czyli zaczęły się u Ciebie humorki ciążowe [emoji16] ale to dobrze, wiadomo przynajmniej, że coś się dzieje. A łazienka cała do zrobienia? Rozumiem, że pójdzie to z ubezpieczenia sprawcy? [emoji6]
Powiem Ci, że ja Twojej wizyty też nie mogę się doczekać [emoji16] przez to, że razem nam się udało to ta Twoja ciąża to jak moja [emoji23]

Ehh tak jak. Myślałam.... QUOTE]

Dopiero zauważyłam Twój post. Przykro mi, ale nie poddawajcie się [emoji6] jak na czymś bardzo zależy to trzeba walczyć do końca [emoji123]

Hej dziewczyny u mnie tak 4 dni po terminie @ z wieczora :) ale brzuch boli znowu :( a że dopiero po stracie to bardzo się boję Zobacz załącznik 1011913

Pięknie, gratulacje [emoji7] dbaj o siebie i dużo odpoczywaj [emoji6]

Piękne dwie KRECHY [emoji7] gratulacje

To jeden z kolorow ktory małżonek przywlekł mi do testowania [emoji3]
..chociaz jemu ten turkus przypadł do gustu hehehe a mnie ni huhu sie nie widzi.Zobacz załącznik 1011923

Ja kocham szarosci. A. Mój m to pyta tylko na jaki kolor ha ha ha

Cześć dziewczyny! Jestem tu jestem :) czytam cały czas.. ale miałam jakieś kiepskie dni [emoji23] raz że byłam przeziębiona, dwa że sąsiad zalał nam łazienkę, trzy ciagle jestem wkurzona, wszystko mnie denerwuje i mam ochotę zamknąć się w pokoju i nie mieć kontaktu z nikim..[emoji23] serio jest źle bo sama widzę to jaka jestem wredna dla innych i jak bez powodu się na wszystkich denerwuje. Humorki nie odpuszczają..a najbiedniejszy w tym wszystkim jest mój narzeczony haha[emoji3]
Poza tym to chyba łapią mnie mdłości, nie wymiotuje ale ciagle czuje, że jest mi niedobrze.. zobaczymy co będzie dalej [emoji6] umówiłam się tez na druga wizytę u lekarza na 30.08 prywatnie wiec jestem trochę spokojniejsza bo w przyszłym tygodniu będę już wszystko wiedzieć i jeśli wszystko będzie dobrze to na pewno pójdę na L4 [emoji6]

@MartaSx fajny remoncik! Ładnie u Was [emoji6]Powodzenia przy pokoiku synka i nie przemęczaj się! [emoji39]
@Lilka2304 przykro mi ale polecam wyluzować, ja w tym cyklu nie robiłam nawet testów owu.. stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie patrzyłam w kalendarzyk kiedy są dni płodne, kiedy owulacja, nie przytulalismy się jak co miesiąc „bo musimy dzisiaj” tylko wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę i widzisz.. udało się :) Tobie tez tego życzę i trzymam mocno kciuki!
@paola425 jak dobrze pamietam to w ten piątek wizyta!? Nie mogę się doczekać Twojej prawie tak bardzo jak mojej haha :)
Starałam się nie przemeczyc. Ale z szaf trzeba. Było powyciagac poprzesowax. Musiałam potem m pomoc przywieść ta szafkę co wisi. Ale co chwilę siadalam na chwilę. Nie nawidze remontów trzeba było wszystko myć zaraz. Ale jeszcze dziś i koniec. Na korytarzu jest boazeria drewniana jak za lat 70 tych. Nie nawidze jej ale wuja nie pozwala jej ściągać. Kuchnia też stara nie ma piekarnika nawet. No ale jeszcze 2 Maks 3 lata i stąd spadamy.

Ja właśnie zakupiłam sprawdzone testy owu na Allegro 50 szt [emoji23] wiec jak tylko dostanę okres to biorę się za sprawdzanie 2 razy dziennie zeby nic nie umknęło

Dzień dobry z rana [emoji6]
@nikolka1203 gratulacje!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było w porzadku! [emoji7]
@SalsaPL mi się podoba ten turkus! [emoji3]
@paola425 teścik potrafi poprawić humor, wiem coś o tym [emoji23] tez pewnie jeszcze zrobię nie jeden haha
Co do łazienki to na szczęście w sumie nie moja sprawa bo my wynajmujemy mieszkanie, wiec właściciel będzie sobie to ogarniał no ale żyjemy piąty dzień bez sufitu i w takim bałaganie, że masakra.. szkoda gadać nawet :) ale ewidentna wina sąsiadów.
Do wizyty jeszcze tydzień a mnie jakiś strach już ogarnia [emoji33]

@MartaSx rozumiem Cię bo my w wynajmowanym mieszkaniu tez nie możemy zrobić nic tak jakbyśmy chcieli i tez mnie to strasznie wkurza..my na szczęście jeszcze tylko rok :)

Miłego dnia wszystkim! [emoji8]

reklama
Codziennie rano budze sie z lekkim bokem krzyza, tesciowa mowi, ze to od noszenia dziciakow.. Mam 3-4 dni do @, jak nie bedzie brudzen dzis to jutro rano ribie test, zadnych dodatkowych objawow

Do góry