reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny! Jestem tu jestem :) czytam cały czas.. ale miałam jakieś kiepskie dni [emoji23] raz że byłam przeziębiona, dwa że sąsiad zalał nam łazienkę, trzy ciagle jestem wkurzona, wszystko mnie denerwuje i mam ochotę zamknąć się w pokoju i nie mieć kontaktu z nikim..[emoji23] serio jest źle bo sama widzę to jaka jestem wredna dla innych i jak bez powodu się na wszystkich denerwuje. Humorki nie odpuszczają..a najbiedniejszy w tym wszystkim jest mój narzeczony haha[emoji3]
Poza tym to chyba łapią mnie mdłości, nie wymiotuje ale ciagle czuje, że jest mi niedobrze.. zobaczymy co będzie dalej [emoji6] umówiłam się tez na druga wizytę u lekarza na 30.08 prywatnie wiec jestem trochę spokojniejsza bo w przyszłym tygodniu będę już wszystko wiedzieć i jeśli wszystko będzie dobrze to na pewno pójdę na L4 [emoji6]

@MartaSx fajny remoncik! Ładnie u Was [emoji6]Powodzenia przy pokoiku synka i nie przemęczaj się! [emoji39]
@Lilka2304 przykro mi ale polecam wyluzować, ja w tym cyklu nie robiłam nawet testów owu.. stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie patrzyłam w kalendarzyk kiedy są dni płodne, kiedy owulacja, nie przytulalismy się jak co miesiąc „bo musimy dzisiaj” tylko wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę i widzisz.. udało się :) Tobie tez tego życzę i trzymam mocno kciuki!
@paola425 jak dobrze pamietam to w ten piątek wizyta!? Nie mogę się doczekać Twojej prawie tak bardzo jak mojej haha :)

reklama
Też tak było w tym. Miesiącu żadnych testów owy żadnej spiny tylko. Mała przyjemność
Cześć dziewczyny! Jestem tu jestem :) czytam cały czas.. ale miałam jakieś kiepskie dni [emoji23] raz że byłam przeziębiona, dwa że sąsiad zalał nam łazienkę, trzy ciagle jestem wkurzona, wszystko mnie denerwuje i mam ochotę zamknąć się w pokoju i nie mieć kontaktu z nikim..[emoji23] serio jest źle bo sama widzę to jaka jestem wredna dla innych i jak bez powodu się na wszystkich denerwuje. Humorki nie odpuszczają..a najbiedniejszy w tym wszystkim jest mój narzeczony haha[emoji3]
Poza tym to chyba łapią mnie mdłości, nie wymiotuje ale ciagle czuje, że jest mi niedobrze.. zobaczymy co będzie dalej [emoji6] umówiłam się tez na druga wizytę u lekarza na 30.08 prywatnie wiec jestem trochę spokojniejsza bo w przyszłym tygodniu będę już wszystko wiedzieć i jeśli wszystko będzie dobrze to na pewno pójdę na L4 [emoji6]

@MartaSx fajny remoncik! Ładnie u Was [emoji6]Powodzenia przy pokoiku synka i nie przemęczaj się! [emoji39]
@Lilka2304 przykro mi ale polecam wyluzować, ja w tym cyklu nie robiłam nawet testów owu.. stwierdziłam, że co ma być to będzie. Nie patrzyłam w kalendarzyk kiedy są dni płodne, kiedy owulacja, nie przytulalismy się jak co miesiąc „bo musimy dzisiaj” tylko wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę i widzisz.. udało się :) Tobie tez tego życzę i trzymam mocno kciuki!
@paola425 jak dobrze pamietam to w ten piątek wizyta!? Nie mogę się doczekać Twojej prawie tak bardzo jak mojej haha :)

Około 15 bądź 16

Masz wszystkie badania?
Ja staram się dużo dłużej i szanse na to, ze mąż akurat się wstrzeli są tak nikłe... dlatego doceniaj, ze masz faceta obok i działaj, bez załamek, bo to tylko pogarsza. Może wyjedźcie gdzieś? Chociaz na jedna noc. Ja dziś mimo 5. dnia cyklu zrobiłam test owulacyjny, bo liczyłam, ze może się mimo wszystko załapałam na owu na wyjeździe[emoji23]

A, miałam się Wam zapytać. Piersi mnie bolą, tzn no czuje je, ale tylko przy wstawaniu. To jest ok? [emoji848]
Mnie bolały też w 1 ciąży to podobno normalne.
@adzik ale to niejst powiedziane że prz3gapilas owu. U mnie strzał był dzień po owu.

@paola425
Mnie cycki bolały bardzo mocno cały 1 wszy trymestr a najbardziej przy ściąganie i zakładaniu stanika. Boże to był taki ból. Podczas wstawania też. Za to teraz od ich wielkości bolą mnie bardzo plecy nad ranem między łopatkami
No to dałaś mi nadzieję ♡
Ehh tak jak. Myślałam.... QUOTE]Musisz być silna wszystkie tu stajemy na rzęsach żeby w końcu zobaczyć te upragnione 2 kreseczki. Nie poddawaj się tylko!
@MartaSx widzisz, Ty chcesz zmniejszyć, a ja chce poprawić kształt i przy okazji powiększyć [emoji14] jestem na etapie urabiania męża, ale zgodnie twierdzimy, ze ewentualny zabieg zrobię po 3. ciąży

@Lilka2304 a ile cykli się staracie?
Oh mój m to nawet nie chce słyszeć o jakich kolwiek poprawkach wizerunku no ew. Kolor włosów [emoji23] A marzy mi się poprawa wielkości ust ale wiecie tak ze smakiem subtelnie nie żaden glonojad. No ja to praktycznie górnej Wargi nie mam w cale i nie mogę się nawet szminka pomalować bo wygląda to komicznie.

Hej dziewczyny u mnie tak 4 dni po terminie @ z wieczora :) ale brzuch boli znowu :( a że dopiero po stracie to bardzo się boję
IMG_20190819_223017.jpeg

reklama
Do góry