reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@adzik ale to niejst powiedziane że prz3gapilas owu. U mnie strzał był dzień po owu.

@paola425
Mnie cycki bolały bardzo mocno cały 1 wszy trymestr a najbardziej przy ściąganie i zakładaniu stanika. Boże to był taki ból. Podczas wstawania też. Za to teraz od ich wielkości bolą mnie bardzo plecy nad ranem między łopatkami

@adzik ale to niejst powiedziane że prz3gapilas owu. U mnie strzał był dzień po owu.

@paola425
Mnie cycki bolały bardzo mocno cały 1 wszy trymestr a najbardziej przy ściąganie i zakładaniu stanika. Boże to był taki ból. Podczas wstawania też. Za to teraz od ich wielkości bolą mnie bardzo plecy nad ranem między łopatkami
Jej.. Za małe źle, za duże też źle... Po tym co mówisz to chyba polubie swoje za małe [emoji848]

@MartaSx super zmiana. I super gratuluję oszczędności. Pewnie trochę czasami trzeba się przemeczyc żeby dojść do tego co sie chce. My robimy podobnie czasami trzeba zacisnąć pasa ale za to mamy własne mieszkanie które kończymy spłacać i remontować po swojemu i dwa auta ( teraz jedno bo m sprzedał swoje bo chce inne) a zaczynaliśmy od zera totalnego.

@adzik nie martw się, choć wiem co czujesz ja zawsze sobie mówiłam że nie będę się stresować a jednak kiedy owu się zbliżała a grafiki rozjezdzaly to była presją że mać stracony. Będzie dobrze. My też się rozjezdzamy ale mam nadzieję.

@SalsaPL no i masz babo placek właśnie zorganizowalas ogólnopolski atak na żabki [emoji1787][emoji1787]

@Lilka2304 i jak tam Kochana? 3mam kciuki

U mnie 5dc cały dzień było "czysto" i myślałam że to już koniec @ a przed kąpielą niespodzianka krwawa ba wkladce ale mam nadzieje że to ostatnie tchnienie @ a nie początek problemów. Ehh

Ehh tak jak. Myślałam.... <0.2 nie mam już siły ani ochoty przez to przechodzic nie mam siły do niczego tak wierzylam co miesiąc mówiłam sobie ze się uda ale jak widać nie jest to mi pisane robie sobie przerwę bo nie m siły.....

@MartaSx super zmiana. I super gratuluję oszczędności. Pewnie trochę czasami trzeba się przemeczyc żeby dojść do tego co sie chce. My robimy podobnie czasami trzeba zacisnąć pasa ale za to mamy własne mieszkanie które kończymy spłacać i remontować po swojemu i dwa auta ( teraz jedno bo m sprzedał swoje bo chce inne) a zaczynaliśmy od zera totalnego.

@adzik nie martw się, choć wiem co czujesz ja zawsze sobie mówiłam że nie będę się stresować a jednak kiedy owu się zbliżała a grafiki rozjezdzaly to była presją że mać stracony. Będzie dobrze. My też się rozjezdzamy ale mam nadzieję.

@SalsaPL no i masz babo placek właśnie zorganizowalas ogólnopolski atak na żabki [emoji1787][emoji1787]

@Lilka2304 i jak tam Kochana? 3mam kciuki

U mnie 5dc cały dzień było "czysto" i myślałam że to już koniec @ a przed kąpielą niespodzianka krwawa ba wkladce ale mam nadzieje że to ostatnie tchnienie @ a nie początek problemów. Ehh
Dokładnie. My tak samo. Syn ma już mieszkanie na start. Teraz zbieramy na nasz dom z ogrodem. Auto mamy jedno ale m jeździ służbowym cały czas. Więc nasz i tak stoi bo ja rzadko jeżdżę.
Ehh tak jak. Myślałam.... QUOTE]A może warto trochę odpuścić, wyluzowac się. Dużo par gdy odpuszcza zachodzi w ciążę.
Odważna jesteś, nie ma co [emoji6]

@Olineekg co u Ciebie? [emoji6] Coś zamilkłaś [emoji848]
Nie wiem czy to odwaga. Po prostu przeszkadzają mi w życiu i codziennych czynnościach. Kręgosłup boli, biegać nie mogę. Jak biegalam to sobie je naderwalam. Porażka totalna nienawidzę ich.

reklama
Do góry