reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ha ha pewnie tak, albo będzie się starał zawsze. U nas też Oliwier był na drugą rocznicę [emoji7].
A ja zdycham nie lubię remontów. Musiała. Wszystko pomyc powyciagac. M pococ ta wielka szafę przesunąć druga ta co wisi powiesić. Teraz leżę jeszcze kuchnie po obiedzie muszę umyć. A jutro pokój syna [emoji23]
Opłacało się [emoji16] a Oliwiera pokój na jaki kolor malujecie?
Kinderki lody zrobily. W zabce są. Prześmietankowo przepyszne.
A przed chwilą widziałam reklamę w tv, że drugi lód w żabce za złotówkę [emoji6] może te też się łapią do promocji [emoji6]

reklama
Narobie Wam smaka [emoji39][emoji39][emoji39]
maxresdefault.jpeg

Jeny laski mąż mnie tak dziś wkurzył, że na koniec aż się pobeczałam, że w ogóle mnie nie rozumie i nie wczuwa się w sytuację. Ale nie jest takim skończonym idiotą, bo przed chwilą wsiadł na rower, pojechał do sklepu i kupił mi kwiaty na przeprosiny [emoji16] chyba muszę częściej płakać [emoji23]

@adzik nie dawaj za wygraną, tyle już udało się przeskoczyć, macie w końcu zielone światło, więc musicie się jakoś zgrać [emoji4] pogadajcie i będzie ok [emoji6]
No chyba muszę spuścić z tonu dlatego nie będę się obrazala tylko z nim porozmawiam... Są rzeczy ważniejsze niż moje fochy. Martwię się że przegapilismy owu...
Mój w życiu w ogóle go nie ruszają moje łzy. Jest obojętny. Dlatego przestałam przy nuim płakać. Zamykam się pod prysznicem wyrycze się podnosze i idę do przodu. My już 10 lat po ślubie. Czasem mnie wkur... Skończyliśmy nasz pokój nie mam siły. Jurtro Olisia. Tam gdzie stoi łóżeczko tam będzie stało a wiatrak do piwnicy [emoji23]
Ogólnie to jest mieszkanie wuja m. On jest kawalerem i pracuje w Koszalinie. My tu mieszkamy od 8 lat. I nie płacimy za nic. Ale wkurw... Mnie to że nic nie możemy zrobić 2 tym mieszkaniu. Ale dzięki temu mogliśmy odkładać cała jedna pensje. Tym o to sposobem kupiliśmy Oliwierowi mieszkanie w centrum pod hipotekę. Hipotekę splacilismy. I teraz odkładam na nasz dom. Jeszcze 3 lata. Może szybciej. Zobacz załącznik 1011738Zobacz załącznik 1011739Zobacz załącznik 1011740
Pięknie to wyszło! Uwielbiam biele i szarosci... Podziwiam za umiejętność odkładania pieniędzy... Boże ja to nie potrafię na nic odłożyć...
Narobie Wam smaka [emoji39][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 1011760
O mój Boże gdzie to ? Skąd to masz [emoji201][emoji201][emoji201]

Opłacało się [emoji16] a Oliwiera pokój na jaki kolor malujecie? A przed chwilą widziałam reklamę w tv, że drugi lód w żabce za złotówkę [emoji6] może te też się łapią do promocji [emoji6]
Teraz ma zielony i za cholerne nie chce zmienić bo to jego ulubiony kolor. Zgodził się tylko też na dwie szare ściany jak u nas.
Narobie Wam smaka [emoji39][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 1011760
Wyglądają pychotka [emoji7]

No chyba muszę spuścić z tonu dlatego nie będę się obrazala tylko z nim porozmawiam... Są rzeczy ważniejsze niż moje fochy. Martwię się że przegapilismy owu...Pięknie to wyszło! Uwielbiam biele i szarosci... Podziwiam za umiejętność odkładania pieniędzy... Boże ja to nie potrafię na nic odłożyć...O mój Boże gdzie to ? Skąd to masz [emoji201][emoji201][emoji201]
Jeśli o mnie chodzi to ja bym wydała wszystko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] m jest bardzo oszczędny. Mamy wspólne konto że względu na hipotekę chociaż już splacona konto zostało. I on płaci wszystkie rachunki ma każdy segregator, wszystko wpina. To co chce to kupię ale jak wypłaty nasze wpływają pierwsze co robi to na oszczędnościowe przelewa kasę, za resztę płaci rachunki i zostaje na jedzenie i nasze drobne zachcianki

Wtrącę się, zdradz mi jaki to dokladnie kolor farby? Tez mi sie marzą teraz takie ściany w szarości[emoji173]
Mój w życiu w ogóle go nie ruszają moje łzy. Jest obojętny. Dlatego przestałam przy nuim płakać. Zamykam się pod prysznicem wyrycze się podnosze i idę do przodu. My już 10 lat po ślubie. Czasem mnie wkur... Skończyliśmy nasz pokój nie mam siły. Jurtro Olisia. Tam gdzie stoi łóżeczko tam będzie stało a wiatrak do piwnicy [emoji23]
Ogólnie to jest mieszkanie wuja m. On jest kawalerem i pracuje w Koszalinie. My tu mieszkamy od 8 lat. I nie płacimy za nic. Ale wkurw... Mnie to że nic nie możemy zrobić 2 tym mieszkaniu. Ale dzięki temu mogliśmy odkładać cała jedna pensje. Tym o to sposobem kupiliśmy Oliwierowi mieszkanie w centrum pod hipotekę. Hipotekę splacilismy. I teraz odkładam na nasz dom. Jeszcze 3 lata. Może szybciej. Zobacz załącznik 1011738Zobacz załącznik 1011739Zobacz załącznik 1011740

W żabce namierzyłam [emoji39]
No chyba muszę spuścić z tonu dlatego nie będę się obrazala tylko z nim porozmawiam... Są rzeczy ważniejsze niż moje fochy. Martwię się że przegapilismy owu...Pięknie to wyszło! Uwielbiam biele i szarosci... Podziwiam za umiejętność odkładania pieniędzy... Boże ja to nie potrafię na nic odłożyć...O mój Boże gdzie to ? Skąd to masz [emoji201][emoji201][emoji201]

Ja właśnie tak sobie mówiłam, jak mi się nie chciało dzidziusia robić z zegarkiem w ręku co do dnia, że są rzeczy ważne i ważniejsze. Trochę się poświęcić i będą efekty [emoji6][emoji110]
Teraz ma zielony i za cholerne nie chce zmienić bo to jego ulubiony kolor. Zgodził się tylko też na dwie szare ściany jak u nas. Wyglądają pychotka [emoji7]
Jak lubi to nie ma co ruszać, a dwie sciany już odmienią pomieszczenie [emoji4]

Jutro jadę do żabki [emoji3590][emoji23]

reklama
A, miałam się Wam zapytać. Piersi mnie bolą, tzn no czuje je, ale tylko przy wstawaniu. To jest ok? [emoji848]

Do góry