reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jeny laski mąż mnie tak dziś wkurzył, że na koniec aż się pobeczałam, że w ogóle mnie nie rozumie i nie wczuwa się w sytuację. Ale nie jest takim skończonym idiotą, bo przed chwilą wsiadł na rower, pojechał do sklepu i kupił mi kwiaty na przeprosiny [emoji16] chyba muszę częściej płakać [emoji23]

@adzik nie dawaj za wygraną, tyle już udało się przeskoczyć, macie w końcu zielone światło, więc musicie się jakoś zgrać [emoji4] pogadajcie i będzie ok [emoji6]

reklama
Mój w życiu w ogóle go nie ruszają moje łzy. Jest obojętny. Dlatego przestałam przy nuim płakać. Zamykam się pod prysznicem wyrycze się podnosze i idę do przodu. My już 10 lat po ślubie. Czasem mnie wkur...
Jeny laski mąż mnie tak dziś wkurzył, że na koniec aż się pobeczałam, że w ogóle mnie nie rozumie i nie wczuwa się w sytuację. Ale nie jest takim skończonym idiotą, bo przed chwilą wsiadł na rower, pojechał do sklepu i kupił mi kwiaty na przeprosiny [emoji16] chyba muszę częściej płakać [emoji23]

@adzik nie dawaj za wygraną, tyle już udało się przeskoczyć, macie w końcu zielone światło, więc musicie się jakoś zgrać [emoji4] pogadajcie i będzie ok [emoji6]
Skończyliśmy nasz pokój nie mam siły. Jurtro Olisia. Tam gdzie stoi łóżeczko tam będzie stało a wiatrak do piwnicy [emoji23]
Ogólnie to jest mieszkanie wuja m. On jest kawalerem i pracuje w Koszalinie. My tu mieszkamy od 8 lat. I nie płacimy za nic. Ale wkurw... Mnie to że nic nie możemy zrobić 2 tym mieszkaniu. Ale dzięki temu mogliśmy odkładać cała jedna pensje. Tym o to sposobem kupiliśmy Oliwierowi mieszkanie w centrum pod hipotekę. Hipotekę splacilismy. I teraz odkładam na nasz dom. Jeszcze 3 lata. Może szybciej.
IMG_20190819_185813.jpeg
IMG_20190819_185819.jpeg
IMG_20190819_185824.jpeg

Mój w życiu w ogóle go nie ruszają moje łzy. Jest obojętny. Dlatego przestałam przy nuim płakać. Zamykam się pod prysznicem wyrycze się podnosze i idę do przodu. My już 10 lat po ślubie. Czasem mnie wkur... Skończyliśmy nasz pokój nie mam siły. Jurtro Olisia. Tam gdzie stoi łóżeczko tam będzie stało a wiatrak do piwnicy [emoji23]
Ogólnie to jest mieszkanie wuja m. On jest kawalerem i pracuje w Koszalinie. My tu mieszkamy od 8 lat. I nie płacimy za nic. Ale wkurw... Mnie to że nic nie możemy zrobić 2 tym mieszkaniu. Ale dzięki temu mogliśmy odkładać cała jedna pensje. Tym o to sposobem kupiliśmy Oliwierowi mieszkanie w centrum pod hipotekę. Hipotekę splacilismy. I teraz odkładam na nasz dom. Jeszcze 3 lata. Może szybciej. Zobacz załącznik 1011738Zobacz załącznik 1011739Zobacz załącznik 1011740
Wow, efekt robi wrażenie [emoji7] pięknie wyszło! Takie remonty są fajne, jeden dzień, pucha farby i od razu inne pomieszczenie [emoji4]
My dopiero rok po ślubie, może dlatego jeszcze się stara [emoji23] a na drugą rocznicę dzidziuś [emoji3059]

Wow, efekt robi wrażenie [emoji7] pięknie wyszło! Takie remonty są fajne, jeden dzień, pucha farby i od razu inne pomieszczenie [emoji4]
My dopiero rok po ślubie, może dlatego jeszcze się stara [emoji23] a na drugą rocznicę dzidziuś [emoji3059]
Ha ha pewnie tak, albo będzie się starał zawsze. U nas też Oliwier był na drugą rocznicę [emoji7].
A ja zdycham nie lubię remontów. Musiała. Wszystko pomyc powyciagac. M pococ ta wielka szafę przesunąć druga ta co wisi powiesić. Teraz leżę jeszcze kuchnie po obiedzie muszę umyć. A jutro pokój syna [emoji23]

reklama
Do góry