reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się :)

Ja już niestety w domu[emoji17] odwiozłam męża do pracy na 8:00 i od razu ruszyłam w trasę. Po drodze musiałam się zatrzymać, bo zaczęłam się tak zanosić płaczem, ze nic nie widziałam. Ja wiem, ze wszyscy łapią depresję po powrocie z wyjazdów, ale naprawdę jeszcze gorzej jest, kiedy na tym wyjeździe zostawia się męża[emoji22]
Liczę na to, ze skoro mąż jeszcze nie zmienił projektu, to na tym obecnym trochę zostanie i będę mogła wybrać się do niego jeszcze raz. Auto spaliło tylko pół baku, wiec uważam, ze za takie pieniądze to można jeździć :p

reklama
U nas ostatnio był szybki remont pokoju dla małego, ale mąż mnie wygonił, żebym nie wdychała oparów i ostatecznie sam pomalował, sam posprzątał, a ja leżałam i przyszłam tylko na końcu pokazać co chcę żeby gdzie stało [emoji16] a ja tam uwielbiam zapach farb, rozpuszczalnika itp. [emoji23][emoji2368]

Ja też uwielbiam zapach farb [emoji7] mogłabym malować ciągle. Niestety mąż pewnie też mnie wygoni jak będzie malować pokoik dla dziecka... No ale ten jeden raz przeżyję, że to będzie działo się beze mnie [emoji16]

Boże masakra nie lubię takiego syfu, bo potem czeka mnie sprzątanie. M przykry akwarium. Mamy morskie z nemo i dory [emoji7]Zobacz załącznik 1011627

Mieliśmy kiedyś szary potem mi odwalilo na brąz i teraz chce spowrotem szary. Wyślę wam efekt końcowy bo zrobiłam jeszcze 3 obrazy na tą ścianę

Marta, piękny ten szary [emoji7] super zmiany zachodzą

Trzymam kciuki ! Na teście nic nie widzę niestety ale wiadomo jak testy mogą zawodzic.

A moj m nie dał się obudzić! Jestem zrozpaczona bo poczułam się jak by w ogóle mu nie zależało...
Mam mega doła:(

Jej, to przykre. Pewnie też bym się załamała na Twoim miejscu... A owu na kiedy wypada? Może dopadniesz go jutro rano? [emoji6]

Witam się :)

Ja już niestety w domu[emoji17] odwiozłam męża do pracy na 8:00 i od razu ruszyłam w trasę. Po drodze musiałam się zatrzymać, bo zaczęłam się tak zanosić płaczem, ze nic nie widziałam. Ja wiem, ze wszyscy łapią depresję po powrocie z wyjazdów, ale naprawdę jeszcze gorzej jest, kiedy na tym wyjeździe zostawia się męża[emoji22]
Liczę na to, ze skoro mąż jeszcze nie zmienił projektu, to na tym obecnym trochę zostanie i będę mogła wybrać się do niego jeszcze raz. Auto spaliło tylko pół baku, wiec uważam, ze za takie pieniądze to można jeździć :p

Powroty są najgorsze, ale fajnie, że jest nadzieja na pozostanie bliżej Ciebie [emoji6] wtedy i o statania łatwiej [emoji3059]

Już po pobraniu teraz tylko wyniki

Trzymam kciuki! [emoji110]

Ja też uwielbiam zapach farb [emoji7] mogłabym malować ciągle. Niestety mąż pewnie też mnie wygoni jak będzie malować pokoik dla dziecka... No ale ten jeden raz przeżyję, że to będzie działo się beze mnie [emoji16]

Marta, piękny ten szary [emoji7] super zmiany zachodzą

Jej, to przykre. Pewnie też bym się załamała na Twoim miejscu... A owu na kiedy wypada? Może dopadniesz go jutro rano? [emoji6]

Powroty są najgorsze, ale fajnie, że jest nadzieja na pozostanie bliżej Ciebie [emoji6] wtedy i o statania łatwiej [emoji3059]

Trzymam kciuki! [emoji110]
Mam 2 aplikację 1 pokazuje owu dzisiaj 2 jutro... Ale wiecie jak to wygląda. Nie chce go na siłę wypedzac ze snu. Do tego trzeba dwojga.

reklama
Do góry