reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się :)

Ja już niestety w domu[emoji17] odwiozłam męża do pracy na 8:00 i od razu ruszyłam w trasę. Po drodze musiałam się zatrzymać, bo zaczęłam się tak zanosić płaczem, ze nic nie widziałam. Ja wiem, ze wszyscy łapią depresję po powrocie z wyjazdów, ale naprawdę jeszcze gorzej jest, kiedy na tym wyjeździe zostawia się męża[emoji22]
Liczę na to, ze skoro mąż jeszcze nie zmienił projektu, to na tym obecnym trochę zostanie i będę mogła wybrać się do niego jeszcze raz. Auto spaliło tylko pół baku, wiec uważam, ze za takie pieniądze to można jeździć :p

reklama
U nas ostatnio był szybki remont pokoju dla małego, ale mąż mnie wygonił, żebym nie wdychała oparów i ostatecznie sam pomalował, sam posprzątał, a ja leżałam i przyszłam tylko na końcu pokazać co chcę żeby gdzie stało [emoji16] a ja tam uwielbiam zapach farb, rozpuszczalnika itp. [emoji23][emoji2368]

Ja też uwielbiam zapach farb [emoji7] mogłabym malować ciągle. Niestety mąż pewnie też mnie wygoni jak będzie malować pokoik dla dziecka... No ale ten jeden raz przeżyję, że to będzie działo się beze mnie [emoji16]

Boże masakra nie lubię takiego syfu, bo potem czeka mnie sprzątanie. M przykry akwarium. Mamy morskie z nemo i dory [emoji7]Zobacz załącznik 1011627

Mieliśmy kiedyś szary potem mi odwalilo na brąz i teraz chce spowrotem szary. Wyślę wam efekt końcowy bo zrobiłam jeszcze 3 obrazy na tą ścianę

Marta, piękny ten szary [emoji7] super zmiany zachodzą

Trzymam kciuki ! Na teście nic nie widzę niestety ale wiadomo jak testy mogą zawodzic.

A moj m nie dał się obudzić! Jestem zrozpaczona bo poczułam się jak by w ogóle mu nie zależało...
Mam mega doła:(

Jej, to przykre. Pewnie też bym się załamała na Twoim miejscu... A owu na kiedy wypada? Może dopadniesz go jutro rano? [emoji6]

Witam się :)

Ja już niestety w domu[emoji17] odwiozłam męża do pracy na 8:00 i od razu ruszyłam w trasę. Po drodze musiałam się zatrzymać, bo zaczęłam się tak zanosić płaczem, ze nic nie widziałam. Ja wiem, ze wszyscy łapią depresję po powrocie z wyjazdów, ale naprawdę jeszcze gorzej jest, kiedy na tym wyjeździe zostawia się męża[emoji22]
Liczę na to, ze skoro mąż jeszcze nie zmienił projektu, to na tym obecnym trochę zostanie i będę mogła wybrać się do niego jeszcze raz. Auto spaliło tylko pół baku, wiec uważam, ze za takie pieniądze to można jeździć :p

Powroty są najgorsze, ale fajnie, że jest nadzieja na pozostanie bliżej Ciebie [emoji6] wtedy i o statania łatwiej [emoji3059]

Już po pobraniu teraz tylko wyniki

Trzymam kciuki! [emoji110]

Ja też uwielbiam zapach farb [emoji7] mogłabym malować ciągle. Niestety mąż pewnie też mnie wygoni jak będzie malować pokoik dla dziecka... No ale ten jeden raz przeżyję, że to będzie działo się beze mnie [emoji16]

Marta, piękny ten szary [emoji7] super zmiany zachodzą

Jej, to przykre. Pewnie też bym się załamała na Twoim miejscu... A owu na kiedy wypada? Może dopadniesz go jutro rano? [emoji6]

Powroty są najgorsze, ale fajnie, że jest nadzieja na pozostanie bliżej Ciebie [emoji6] wtedy i o statania łatwiej [emoji3059]

Trzymam kciuki! [emoji110]
Mam 2 aplikację 1 pokazuje owu dzisiaj 2 jutro... Ale wiecie jak to wygląda. Nie chce go na siłę wypedzac ze snu. Do tego trzeba dwojga.

reklama
Do góry