reklama
Lilka2304
Fanka BB :)
Pewnie będzie tak że będę bardzo chciała bo uwielbiam. Takie atrakcje
Ja w ciąży pojechałam do Majaland i jeździłam na rolerkoster [emoji23][emoji23][emoji23] znając mnie czy będą dwie kreski czy nie i tak bym poszła [emoji23]
Ale Ci zazdroszczę [emoji16] uwielbiam takie szybkie remonty [emoji3059]Malujemy mam taki syf że chyba do 23 będę sprzątać
U
użytkownik 176
Gość
U nas ostatnio był szybki remont pokoju dla małego, ale mąż mnie wygonił, żebym nie wdychała oparów i ostatecznie sam pomalował, sam posprzątał, a ja leżałam i przyszłam tylko na końcu pokazać co chcę żeby gdzie stało [emoji16] a ja tam uwielbiam zapach farb, rozpuszczalnika itp. [emoji23][emoji2368]Ale Ci zazdroszczę [emoji16] uwielbiam takie szybkie remonty [emoji3059]
BalbinaKwiat
Po co czekać, idź na HCG z krwi. też miałam mało widoczny 2 pasek, a z krwi ewidentnie wyszło, że nie zwariowałam2 dni do @ i coś takiego to moje zwidy chyba już
Boże masakra nie lubię takiego syfu, bo potem czeka mnie sprzątanie. M przykry akwarium. Mamy morskie z nemo i dory [emoji7]
Mieliśmy kiedyś szary potem mi odwalilo na brąz i teraz chce spowrotem szary. Wyślę wam efekt końcowy bo zrobiłam jeszcze 3 obrazy na tą ścianę
Mieliśmy kiedyś szary potem mi odwalilo na brąz i teraz chce spowrotem szary. Wyślę wam efekt końcowy bo zrobiłam jeszcze 3 obrazy na tą ścianę
Lilka2304
W sumie [emoji23]
Po co czekać, idź na HCG z krwi. też miałam mało widoczny 2 pasek, a z krwi ewidentnie wyszło, że nie zwariowałam
adzik
2 dni do @ i coś takiego to moje zwidy chyba już Zobacz załącznik 1011510Zobacz załącznik 1011511Zobacz załącznik 1011512
Trzymam kciuki ! Na teście nic nie widzę niestety ale wiadomo jak testy mogą zawodzic.Już po pobraniu teraz tylko wyniki
A moj m nie dał się obudzić! Jestem zrozpaczona bo poczułam się jak by w ogóle mu nie zależało...
Mam mega doła
reklama
@Lilka2304 przykro mi dalej nic nie widzę. Jest tam jakiś pasek delikatny, ale bielszy od tła, wiec po prostu raczej coś się przebija. Dobrze, ze poszłaś na badanie z krwi, bo szkoda wydawać tyle pieniędzy na testy. Przynajmniej mi byłoby szkoda
@adzik rozumiem Twoje zirytowanie, tez byłoby mi bardzo przykro :/ ale doceniaj, ze masz męża na miejscu, przenieście starania na jutro
@adzik rozumiem Twoje zirytowanie, tez byłoby mi bardzo przykro :/ ale doceniaj, ze masz męża na miejscu, przenieście starania na jutro
Podziel się: