reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Niestety ja nic tam nie widzę, ale spokojnie poczekaj do terminu @ :**2 dni do @ i coś takiego to moje zwidy chyba już Zobacz załącznik 1011510Zobacz załącznik 1011511Zobacz załącznik 1011512
Na tym różowym jeśli dobrze patrzę widzę II kreskę chyba że to nie to ciężko określić. Na pozostałych niestety nie widzę. Powtórzyłabym w dniu @. Trzymam mocno kciuki i po cichu wierzę że się udało.2 dni do @ i coś takiego to moje zwidy chyba już Zobacz załącznik 1011510Zobacz załącznik 1011511Zobacz załącznik 1011512
U
użytkownik 176
Gość
No właśnie też się zastanawiam nad tym różowym, ale nie wiem, czy w tym miejscu powinna być ta druga, czy jednak trochę bliżej pierwszej i wtedy tamten pasek to nie kreska.Na tym różowym jeśli dobrze patrzę widzę II kreskę chyba że to nie to ciężko określić. Na pozostałych niestety nie widzę. Powtórzyłabym w dniu @. Trzymam mocno kciuki i po cichu wierzę że się udało.
U
użytkownik 176
Gość
Powtórz test o czułości 10 jeszcze w środę rano dla pewności. Jeżeli jest ciąża, to w środę test na pewno jednoznacznie to pokaże. A jeżeli będą te 2 kreski, to z ekstremalnych atrakcji bym zrezygnowała, ponieważ na początku ciąży wszystko jest bardzo niestabilne i wszelkie duże wstrząsy itp. mogą spowodować odklejenie się pęcherzyka od ściany macicy i może dojść do poronienia.Dzięki dziewczynki czekam czekam zastanawiam się bo termin mam na środę a w środę wyjeżdżam. Do energyladia i jeżeli nie dostane @ czy warto iść na te ekstremalne przejażdżki czy lepiej nie
madziolina_p
ja tu niestety nic nie widze2 dni do @ i coś takiego to moje zwidy chyba już Zobacz załącznik 1011510Zobacz załącznik 1011511Zobacz załącznik 1011512
Lilka2304
Dziękuję [emoji3059]
Powtórz test o czułości 10 jeszcze w środę rano dla pewności. Jeżeli jest ciąża, to w środę test na pewno jednoznacznie to pokaże. A jeżeli będą te 2 kreski, to z ekstremalnych atrakcji bym zrezygnowała, ponieważ na początku ciąży wszystko jest bardzo niestabilne i wszelkie duże wstrząsy itp. mogą spowodować odklejenie się pęcherzyka od ściany macicy i może dojść do poronienia.
reklama
Ja w ciąży pojechałam do Majaland i jeździłam na rolerkoster [emoji23][emoji23][emoji23] znając mnie czy będą dwie kreski czy nie i tak bym poszła [emoji23]Dzięki dziewczynki czekam czekam zastanawiam się bo termin mam na środę a w środę wyjeżdżam. Do energyladia i jeżeli nie dostane @ czy warto iść na te ekstremalne przejażdżki czy lepiej nie
Podziel się: