reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się z rana. Oli znów mnie obudził o 2 w nocy i już nie spałam. Dziś malujemy nasz pokój i Oliwiera. Zaraz jedziemy do Castorama po farbę. Chcę taka zmywalna w odcieniu szarości. Bo wiecznie brudne te ściany.

reklama
2 dni do @ i coś takiego to moje zwidy chyba już
IMG_20190819_081520.jpeg
IMG_20190819_081313.jpeg
IMG_20190819_083542.jpeg

Na tym różowym jeśli dobrze patrzę widzę II kreskę chyba że to nie to ciężko określić. Na pozostałych niestety nie widzę. Powtórzyłabym w dniu @. Trzymam mocno kciuki i po cichu wierzę że się udało.
No właśnie też się zastanawiam nad tym różowym, ale nie wiem, czy w tym miejscu powinna być ta druga, czy jednak trochę bliżej pierwszej i wtedy tamten pasek to nie kreska.

Dzięki dziewczynki czekam czekam zastanawiam się bo termin mam na środę a w środę wyjeżdżam. Do energyladia i jeżeli nie dostane @ czy warto iść na te ekstremalne przejażdżki czy lepiej nie

Dzięki dziewczynki czekam czekam zastanawiam się bo termin mam na środę a w środę wyjeżdżam. Do energyladia i jeżeli nie dostane @ czy warto iść na te ekstremalne przejażdżki czy lepiej nie
Powtórz test o czułości 10 jeszcze w środę rano dla pewności. Jeżeli jest ciąża, to w środę test na pewno jednoznacznie to pokaże. A jeżeli będą te 2 kreski, to z ekstremalnych atrakcji bym zrezygnowała, ponieważ na początku ciąży wszystko jest bardzo niestabilne i wszelkie duże wstrząsy itp. mogą spowodować odklejenie się pęcherzyka od ściany macicy i może dojść do poronienia.

Dziękuję [emoji3059]
Powtórz test o czułości 10 jeszcze w środę rano dla pewności. Jeżeli jest ciąża, to w środę test na pewno jednoznacznie to pokaże. A jeżeli będą te 2 kreski, to z ekstremalnych atrakcji bym zrezygnowała, ponieważ na początku ciąży wszystko jest bardzo niestabilne i wszelkie duże wstrząsy itp. mogą spowodować odklejenie się pęcherzyka od ściany macicy i może dojść do poronienia.

reklama
Ja w ciąży pojechałam do Majaland i jeździłam na rolerkoster [emoji23][emoji23][emoji23] znając mnie czy będą dwie kreski czy nie i tak bym poszła [emoji23]

Do góry