reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wszystko już gotowe [emoji7] Maluch może wychodzić! Całkiem spory ma ten pokoik, będzie mógł mieć duuuużo zabawek [emoji16]
Ja już też w sumie wszystko mam. Koleżanka mi da ciuszki po córce i będę miała wszystko. Muszę dokupić ręczni zek z kapturkiem i kombinezon na zimę bo koleżanka ma dzieci letnie.

reklama
Marzę o dziewczynce [emoji3590] to znaczy bardzo bym chciała jeśli bym miała wybór. Ale przede wszystkim marzę o tym, żeby maleństwo było zdrowe i żebym szczęśliwie dotrwała do kwietnia bez żadnych komplikacji [emoji4]
To życzę tej wymarzonej córci [emoji4][emoji6] kwiecień to idealny miesiąc na poród, ominą Cię wszelkie przykrości związane z chodzeniem w zaawansowanej ciąży w upały [emoji16]

Będzie dobrze zobaczysz. Myśl pozytywnie. My z synem celowalismy w dziewczynkę dwa dni przed owu i się okazało że chłopiec. Teraz nam było bez znaczenia chociaż m i syn bardziej by chcieli córkę. No i teoretycznie dzień po owu i powinien być chłopiec a będzie córka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w planowanie płci nie wierzę nie sprawdza się [emoji23]
No właśnie Ciebie cały czas mam jako przykład, że to planowanie płci i celowanie w owulację bądź nie jest przereklamowane [emoji16] więc kto wie co u nas będzie [emoji848]
Ja już też w sumie wszystko mam. Koleżanka mi da ciuszki po córce i będę miała wszystko. Muszę dokupić ręczni zek z kapturkiem i kombinezon na zimę bo koleżanka ma dzieci letnie.
A synek jak zapatruje się na to, że z siostrą będzie pokój dzielić? [emoji6]
To życzę tej wymarzonej córci [emoji4][emoji6] kwiecień to idealny miesiąc na poród, ominą Cię wszelkie przykrości związane z chodzeniem w zaawansowanej ciąży w upały [emoji16]
Dziękuję [emoji8] tak też mama zawsze mi mówiła, że najlepiej z brzuchem chodzić zimą i ewentualnie wczesną wiosną [emoji16] i udało się! Ja się bardzo cieszę z takiego obrotu spraw, bo jak maleństwo postanowi opuścić brzuch 2 tygodnie przed terminem to urodzi się w moje urodziny [emoji3059] nie mogłam sobie wymarzyć piękniejszego prezentu.

No właśnie Ciebie cały czas mam jako przykład, że to planowanie płci i celowanie w owulację bądź nie jest przereklamowane [emoji16] więc kto wie co u nas będzie [emoji848]A synek jak zapatruje się na to, że z siostrą będzie pokój dzielić? [emoji6]Dziękuję [emoji8] tak też mama zawsze mi mówiła, że najlepiej z brzuchem chodzić zimą i ewentualnie wczesną wiosną [emoji16] i udało się! Ja się bardzo cieszę z takiego obrotu spraw, bo jak maleństwo postanowi opuścić brzuch 2 tygodnie przed terminem to urodzi się w moje urodziny [emoji3059] nie mogłam sobie wymarzyć piękniejszego prezentu.
Wiesz co no na początku do może 2 lat będzie z nami a w pokoju z Oliwierem będzie tylko rok albo nawet w cale. Bo przeprowadzamy się do domu z ogrodem i każdy z dzieci będzie miał swój pokój. Ogólnie Oli myśli że nie będzie mu samochodów zabierać [emoji23] ale między nimi będzie 8 lat. Więc on już będzie miał swój świat.

Dotarłam do pracy i jakoś daje radę.

Najgorsze jest to że zaczął się u mnie najlepszy czas w cyklu A z m się będziemy mijać... Ja nocki A on dniowki. Ale mam pozwolenie na seks pobudkę z rana [emoji23]

Dotarłam do pracy i jakoś daje radę.

Najgorsze jest to że zaczął się u mnie najlepszy czas w cyklu A z m się będziemy mijać... Ja nocki A on dniowki. Ale mam pozwolenie na seks pobudkę z rana [emoji23]
Kurde nienawidzę nocek. Kiedyś jak pracowałam w domu dziecka to miałam nocki. Masakra to dla mnie była.

Hej Wam [emoji6]
Ja dziś zaczynam dzień z gorszym samopoczuciem [emoji53] w nocy tak mnie zakłuło w podbrzuszu, że aż się obudziłam. Mam nadzieję, że to nic groźnego [emoji849] i do tego zaczęły boleć piersi... A tak było fajnie... [emoji16]
Wiesz co no na początku do może 2 lat będzie z nami a w pokoju z Oliwierem będzie tylko rok albo nawet w cale. Bo przeprowadzamy się do domu z ogrodem i każdy z dzieci będzie miał swój pokój. Ogólnie Oli myśli że nie będzie mu samochodów zabierać [emoji23] ale między nimi będzie 8 lat. Więc on już będzie miał swój świat.
A to na początku nawet jej nie odczuje tak bardzo [emoji6] Z ogródkiem to będą mieli raj [emoji3059]

reklama
Do góry