Ja już też w sumie wszystko mam. Koleżanka mi da ciuszki po córce i będę miała wszystko. Muszę dokupić ręczni zek z kapturkiem i kombinezon na zimę bo koleżanka ma dzieci letnie.Wszystko już gotowe [emoji7] Maluch może wychodzić! Całkiem spory ma ten pokoik, będzie mógł mieć duuuużo zabawek [emoji16]
reklama
U
użytkownik 176
Gość
To życzę tej wymarzonej córci [emoji4][emoji6] kwiecień to idealny miesiąc na poród, ominą Cię wszelkie przykrości związane z chodzeniem w zaawansowanej ciąży w upały [emoji16]Marzę o dziewczynce [emoji3590] to znaczy bardzo bym chciała jeśli bym miała wybór. Ale przede wszystkim marzę o tym, żeby maleństwo było zdrowe i żebym szczęśliwie dotrwała do kwietnia bez żadnych komplikacji [emoji4]
Monikaak1
Fanka BB :)
oby się udało, u mnie 20 dc i tez czekam co wyjdziea ja dzis 23dc, plamien narazie brak, 5-6 dni do @ w zeszlym cyklu juz byly. Piersi bola, zadnych innych objawow. Cos czuje, ze moglo wyjsc, mam na dzialce 1 test, zrobie go w srode jak plamien wczesniej nie bedzie.
No właśnie Ciebie cały czas mam jako przykład, że to planowanie płci i celowanie w owulację bądź nie jest przereklamowane [emoji16] więc kto wie co u nas będzie [emoji848]Będzie dobrze zobaczysz. Myśl pozytywnie. My z synem celowalismy w dziewczynkę dwa dni przed owu i się okazało że chłopiec. Teraz nam było bez znaczenia chociaż m i syn bardziej by chcieli córkę. No i teoretycznie dzień po owu i powinien być chłopiec a będzie córka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w planowanie płci nie wierzę nie sprawdza się [emoji23]
A synek jak zapatruje się na to, że z siostrą będzie pokój dzielić? [emoji6]Ja już też w sumie wszystko mam. Koleżanka mi da ciuszki po córce i będę miała wszystko. Muszę dokupić ręczni zek z kapturkiem i kombinezon na zimę bo koleżanka ma dzieci letnie.
Dziękuję [emoji8] tak też mama zawsze mi mówiła, że najlepiej z brzuchem chodzić zimą i ewentualnie wczesną wiosną [emoji16] i udało się! Ja się bardzo cieszę z takiego obrotu spraw, bo jak maleństwo postanowi opuścić brzuch 2 tygodnie przed terminem to urodzi się w moje urodziny [emoji3059] nie mogłam sobie wymarzyć piękniejszego prezentu.To życzę tej wymarzonej córci [emoji4][emoji6] kwiecień to idealny miesiąc na poród, ominą Cię wszelkie przykrości związane z chodzeniem w zaawansowanej ciąży w upały [emoji16]
Wiesz co no na początku do może 2 lat będzie z nami a w pokoju z Oliwierem będzie tylko rok albo nawet w cale. Bo przeprowadzamy się do domu z ogrodem i każdy z dzieci będzie miał swój pokój. Ogólnie Oli myśli że nie będzie mu samochodów zabierać [emoji23] ale między nimi będzie 8 lat. Więc on już będzie miał swój świat.No właśnie Ciebie cały czas mam jako przykład, że to planowanie płci i celowanie w owulację bądź nie jest przereklamowane [emoji16] więc kto wie co u nas będzie [emoji848]A synek jak zapatruje się na to, że z siostrą będzie pokój dzielić? [emoji6]Dziękuję [emoji8] tak też mama zawsze mi mówiła, że najlepiej z brzuchem chodzić zimą i ewentualnie wczesną wiosną [emoji16] i udało się! Ja się bardzo cieszę z takiego obrotu spraw, bo jak maleństwo postanowi opuścić brzuch 2 tygodnie przed terminem to urodzi się w moje urodziny [emoji3059] nie mogłam sobie wymarzyć piękniejszego prezentu.
madziolina_p
a kiedy testujesz?oby się udało, u mnie 20 dc i tez czekam co wyjdzie
Kurde nienawidzę nocek. Kiedyś jak pracowałam w domu dziecka to miałam nocki. Masakra to dla mnie była.Dotarłam do pracy i jakoś daje radę.
Najgorsze jest to że zaczął się u mnie najlepszy czas w cyklu A z m się będziemy mijać... Ja nocki A on dniowki. Ale mam pozwolenie na seks pobudkę z rana [emoji23]
Hej Wam [emoji6]
Ja dziś zaczynam dzień z gorszym samopoczuciem [emoji53] w nocy tak mnie zakłuło w podbrzuszu, że aż się obudziłam. Mam nadzieję, że to nic groźnego [emoji849] i do tego zaczęły boleć piersi... A tak było fajnie... [emoji16]
Ja dziś zaczynam dzień z gorszym samopoczuciem [emoji53] w nocy tak mnie zakłuło w podbrzuszu, że aż się obudziłam. Mam nadzieję, że to nic groźnego [emoji849] i do tego zaczęły boleć piersi... A tak było fajnie... [emoji16]
A to na początku nawet jej nie odczuje tak bardzo [emoji6] Z ogródkiem to będą mieli raj [emoji3059]Wiesz co no na początku do może 2 lat będzie z nami a w pokoju z Oliwierem będzie tylko rok albo nawet w cale. Bo przeprowadzamy się do domu z ogrodem i każdy z dzieci będzie miał swój pokój. Ogólnie Oli myśli że nie będzie mu samochodów zabierać [emoji23] ale między nimi będzie 8 lat. Więc on już będzie miał swój świat.
reklama
Monikaak1
za tydzien spróbujea kiedy testujesz?
Podziel się: