reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A właśnie dziewczyny niewiem na którym forum ktoś pisał na tamat bólu nóg . Chodzi dokładnie nawet nie o ból ale uczucie gorąca w stopach i poprawa następuje po schłodzeniu ich. Kiedyś myślałam ze to jakiś objaw nadczynnosci ale lekarz powiedział ze nie ma to nic wspólnego . Hematolog tez nie potrafił odpowiedzieć mi na pytanie . Niemam tak codziennie ale kilka razy w mc , czasem częściej . Gdzieś mi się obiło ze któraś pisała na ten temat ale nie wiem gdzie ;(

reklama
Ja też coś czuję, że to będzie sierpień, szyjka już nisko i miękka, więc idziemy w dobrą stronę [emoji16] tak, pokoik już dawno stoi przygotowany, ja jestem typem niecerpliwca i lubię mieć wszystko wcześniej przygotowane. Wózek potem wyjedzie na przedpokój, a bujak do dużego pokoju. W to miejsce postawię wanienkę na stelażu. No i jakieś misie i dodatki czekają wyciągnięcie, bo nie chcę, żeby się kurzyły już teraz niepotrzebnie [emoji846]Zobacz załącznik 1011388Zobacz załącznik 1011389
Wszystko już gotowe [emoji7] Maluch może wychodzić! Całkiem spory ma ten pokoik, będzie mógł mieć duuuużo zabawek [emoji16]

a ja dzis 23dc, plamien narazie brak, 5-6 dni do @ w zeszlym cyklu juz byly. Piersi bola, zadnych innych objawow. Cos czuje, ze moglo wyjsc, mam na dzialce 1 test, zrobie go w srode jak plamien wczesniej nie bedzie.

a ja dzis 23dc, plamien narazie brak, 5-6 dni do @ w zeszlym cyklu juz byly. Piersi bola, zadnych innych objawow. Cos czuje, ze moglo wyjsc, mam na dzialce 1 test, zrobie go w srode jak plamien wczesniej nie bedzie.
Trzymam kciuki żeby Twoje przeczucia się potwierdziły [emoji6][emoji110]

Jestem dziś tak senna, że leżę już w łóżku [emoji16] jutro zaczynam ostatni (mam nadzieję) tydzień pracy [emoji3059] nie mogę doczekać się wizyty, aż w końcu zobaczę moje maleństwo [emoji3590] oby tylko wszystko było w porządku...

Jestem dziś tak senna, że leżę już w łóżku [emoji16] jutro zaczynam ostatni (mam nadzieję) tydzień pracy [emoji3059] nie mogę doczekać się wizyty, aż w końcu zobaczę moje maleństwo [emoji3590] oby tylko wszystko było w porządku...
Będzie wszystko w porządku, zobaczysz [emoji3590] zobaczysz już pewnie serduszko, pójdziesz na spokojnie na zwolnienie i będziesz miała teraz mnóstwo czasu dla samej siebie i na to, żeby przygotować się na przywitanie swojego maluszka na świecie [emoji6][emoji4] masz jakieś specjalne marzenia co do płci? [emoji16]

Będzie wszystko w porządku, zobaczysz [emoji3590] zobaczysz już pewnie serduszko, pójdziesz na spokojnie na zwolnienie i będziesz miała teraz mnóstwo czasu dla samej siebie i na to, żeby przygotować się na przywitanie swojego maluszka na świecie [emoji6][emoji4] masz jakieś specjalne marzenia co do płci? [emoji16]
Marzę o dziewczynce [emoji3590] to znaczy bardzo bym chciała jeśli bym miała wybór. Ale przede wszystkim marzę o tym, żeby maleństwo było zdrowe i żebym szczęśliwie dotrwała do kwietnia bez żadnych komplikacji [emoji4]

reklama
Będzie dobrze zobaczysz. Myśl pozytywnie. My z synem celowalismy w dziewczynkę dwa dni przed owu i się okazało że chłopiec. Teraz nam było bez znaczenia chociaż m i syn bardziej by chcieli córkę. No i teoretycznie dzień po owu i powinien być chłopiec a będzie córka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w planowanie płci nie wierzę nie sprawdza się [emoji23]

Do góry