reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dobry pomysł, napić się i nie móc wracać [emoji23] przynajmniej spędzicie więcej czasu razem [emoji3059]Dziś chyba jest dzień lenia [emoji16] a Ty teraz się nie wkurzaj na męża, bo jeszcze skurczy dostaniesz [emoji23] chociaż w sumie może to nie głupi pomysł, miałabyś już maleństwo przy sobie [emoji7]
No jak ostatnio mam wszystko w dupie, tak wczoraj wyjątkowo mną miotało [emoji16] ale to chyba zmęczenie po tym szpitalu tak na mnie wpłynęło. Ja nie miałabym nic przeciwko skórczom, właśnie popijam napar z liści malin- może choć trochę wszystko przyspieszy [emoji4]

reklama
No jak ostatnio mam wszystko w dupie, tak wczoraj wyjątkowo mną miotało [emoji16] ale to chyba zmęczenie po tym szpitalu tak na mnie wpłynęło. Ja nie miałabym nic przeciwko skórczom, właśnie popijam napar z liści malin- może choć trochę wszystko przyspieszy [emoji4]
Może to znak, że coś się zaczyna dziać [emoji16] na kiedy dokładnie masz datę wyznaczoną?

Witam się i ja [emoji23]

Mucha też widzę druga kreskę gratulacje [emoji7]

Pola to dobrze ogólnie trzeba dużo pić. Ja czasami też tak mam że pić ki się chce a potem do toalety latam non stop.

Ja siedzę i szyję. Ubzduralam sobie girlande z serduszek na łóżeczko

Jak mnie to wkurza że nie ma nic w tej telewizji [emoji35]

Ostatnia edycja:
Może to znak, że coś się zaczyna dziać [emoji16] na kiedy dokładnie masz datę wyznaczoną?
8 września, za równiutkie 3 tygodnie. Zaczynam dzisiaj 38 tydzień [emoji16] ale liczę na to, że młody czuje moje zniecierpliwienie i nie będzie chciał za długo siedzieć. Dzisiaj mi wyjątkowo mocno z piersi leci, więc może masz racje i zaczyna się coś powoli dziać [emoji16][emoji4]

8 września, za równiutkie 3 tygodnie. Zaczynam dzisiaj 38 tydzień [emoji16] ale liczę na to, że młody czuje moje zniecierpliwienie i nie będzie chciał za długo siedzieć. Dzisiaj mi wyjątkowo mocno z piersi leci, więc może masz racje i zaczyna się coś powoli dziać [emoji16][emoji4]
Ja urodziłam po 41 tc. Lazilam po schodach a że mieszkam na 6 piętrze to tak z 4 razy w górę i w dół. Umylam okna w domu. Wysprzatalam całe mieszkanie i po 2 dniach w nocy odeszły mi wody a już miałam iść na wywolanie

Już widzę jak Ci się będzie teraz dłużyć wszystko... Ja coś czuję, że jeszcze w sierpniu urodzisz [emoji3059] pokoik już macie gotowy?

Już widzę jak Ci się będzie teraz dłużyć wszystko... Ja coś czuję, że jeszcze w sierpniu urodzisz [emoji3059] pokoik już macie gotowy?
Ja też coś czuję, że to będzie sierpień, szyjka już nisko i miękka, więc idziemy w dobrą stronę [emoji16] tak, pokoik już dawno stoi przygotowany, ja jestem typem niecerpliwca i lubię mieć wszystko wcześniej przygotowane. Wózek potem wyjedzie na przedpokój, a bujak do dużego pokoju. W to miejsce postawię wanienkę na stelażu. No i jakieś misie i dodatki czekają wyciągnięcie, bo nie chcę, żeby się kurzyły już teraz niepotrzebnie [emoji846]
IMG_20190818_173306.jpeg
IMG_20190818_173257.jpeg

reklama
Ja też coś czuję, że to będzie sierpień, szyjka już nisko i miękka, więc idziemy w dobrą stronę [emoji16] tak, pokoik już dawno stoi przygotowany, ja jestem typem niecerpliwca i lubię mieć wszystko wcześniej przygotowane. Wózek potem wyjedzie na przedpokój, a bujak do dużego pokoju. W to miejsce postawię wanienkę na stelażu. No i jakieś misie i dodatki czekają wyciągnięcie, bo nie chcę, żeby się kurzyły już teraz niepotrzebnie [emoji846]Zobacz załącznik 1011388Zobacz załącznik 1011389
Piękny [emoji7] chciałam takie łożeczko właśnie.

Do góry