reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dobry pomysł, napić się i nie móc wracać [emoji23] przynajmniej spędzicie więcej czasu razem [emoji3059]Dziś chyba jest dzień lenia [emoji16] a Ty teraz się nie wkurzaj na męża, bo jeszcze skurczy dostaniesz [emoji23] chociaż w sumie może to nie głupi pomysł, miałabyś już maleństwo przy sobie [emoji7]
No jak ostatnio mam wszystko w dupie, tak wczoraj wyjątkowo mną miotało [emoji16] ale to chyba zmęczenie po tym szpitalu tak na mnie wpłynęło. Ja nie miałabym nic przeciwko skórczom, właśnie popijam napar z liści malin- może choć trochę wszystko przyspieszy [emoji4]

reklama
No jak ostatnio mam wszystko w dupie, tak wczoraj wyjątkowo mną miotało [emoji16] ale to chyba zmęczenie po tym szpitalu tak na mnie wpłynęło. Ja nie miałabym nic przeciwko skórczom, właśnie popijam napar z liści malin- może choć trochę wszystko przyspieszy [emoji4]
Może to znak, że coś się zaczyna dziać [emoji16] na kiedy dokładnie masz datę wyznaczoną?

Witam się i ja [emoji23]

Mucha też widzę druga kreskę gratulacje [emoji7]

Pola to dobrze ogólnie trzeba dużo pić. Ja czasami też tak mam że pić ki się chce a potem do toalety latam non stop.

Ja siedzę i szyję. Ubzduralam sobie girlande z serduszek na łóżeczko

Jak mnie to wkurza że nie ma nic w tej telewizji [emoji35]

Ostatnia edycja:
Może to znak, że coś się zaczyna dziać [emoji16] na kiedy dokładnie masz datę wyznaczoną?
8 września, za równiutkie 3 tygodnie. Zaczynam dzisiaj 38 tydzień [emoji16] ale liczę na to, że młody czuje moje zniecierpliwienie i nie będzie chciał za długo siedzieć. Dzisiaj mi wyjątkowo mocno z piersi leci, więc może masz racje i zaczyna się coś powoli dziać [emoji16][emoji4]

8 września, za równiutkie 3 tygodnie. Zaczynam dzisiaj 38 tydzień [emoji16] ale liczę na to, że młody czuje moje zniecierpliwienie i nie będzie chciał za długo siedzieć. Dzisiaj mi wyjątkowo mocno z piersi leci, więc może masz racje i zaczyna się coś powoli dziać [emoji16][emoji4]
Ja urodziłam po 41 tc. Lazilam po schodach a że mieszkam na 6 piętrze to tak z 4 razy w górę i w dół. Umylam okna w domu. Wysprzatalam całe mieszkanie i po 2 dniach w nocy odeszły mi wody a już miałam iść na wywolanie

Już widzę jak Ci się będzie teraz dłużyć wszystko... Ja coś czuję, że jeszcze w sierpniu urodzisz [emoji3059] pokoik już macie gotowy?

Już widzę jak Ci się będzie teraz dłużyć wszystko... Ja coś czuję, że jeszcze w sierpniu urodzisz [emoji3059] pokoik już macie gotowy?
Ja też coś czuję, że to będzie sierpień, szyjka już nisko i miękka, więc idziemy w dobrą stronę [emoji16] tak, pokoik już dawno stoi przygotowany, ja jestem typem niecerpliwca i lubię mieć wszystko wcześniej przygotowane. Wózek potem wyjedzie na przedpokój, a bujak do dużego pokoju. W to miejsce postawię wanienkę na stelażu. No i jakieś misie i dodatki czekają wyciągnięcie, bo nie chcę, żeby się kurzyły już teraz niepotrzebnie [emoji846]
IMG_20190818_173306.jpeg
IMG_20190818_173257.jpeg

reklama
Ja też coś czuję, że to będzie sierpień, szyjka już nisko i miękka, więc idziemy w dobrą stronę [emoji16] tak, pokoik już dawno stoi przygotowany, ja jestem typem niecerpliwca i lubię mieć wszystko wcześniej przygotowane. Wózek potem wyjedzie na przedpokój, a bujak do dużego pokoju. W to miejsce postawię wanienkę na stelażu. No i jakieś misie i dodatki czekają wyciągnięcie, bo nie chcę, żeby się kurzyły już teraz niepotrzebnie [emoji846]Zobacz załącznik 1011388Zobacz załącznik 1011389
Piękny [emoji7] chciałam takie łożeczko właśnie.

Do góry