reklama
adzik
Fanka BB :)
Nie kierowała bym się tym testem lepiej się mile zaskoczyć niż rozczarować.Widzicie może coś nie robię na dzieji ale no.. Zobacz załącznik 1011150Zobacz załącznik 1011151
Mój to już jakby miał zaraz wybuchnąć [emoji23]Zobacz załącznik 1011091
Jak ja lubię wasze brzunie oglądać.Spodnie od piżamy tak dziś laze [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1011084
@nast95 dobrze ze juz w domku. Chociaż przeszło mi przez myśl że Cię zatrzymaja już do końca
Witam się i ja. Z łóżka się jeszcze nie wygramoliłam. Byliśmy wczoraj na grillu u znajomych i dość późno się skończyło.
Najgorsze jest to że dziś jeszcze na noc idę do pracy [emoji25] no proszę zabijcie mnie
Jak Wam dzień mija? [emoji6]
Mnie dziś dopadła senność i zaczęły boleć piersi [emoji849] i mega chce mi się pić, od rana wypiłam już 1,5 l wody i szklankę soku [emoji50] wstałam tylko na śniadanie i wróciłam do łóżka. Do teraz leżę i czytam [emoji4] zaraz muszę się zwlec zrobić obiad, a potem zaplanowałam sobie spacer do lasu chociaż nie wiem czy zamiast tego nie skończy się drzemką...
@adzik mega współczuję tej nocki [emoji53]
Mnie dziś dopadła senność i zaczęły boleć piersi [emoji849] i mega chce mi się pić, od rana wypiłam już 1,5 l wody i szklankę soku [emoji50] wstałam tylko na śniadanie i wróciłam do łóżka. Do teraz leżę i czytam [emoji4] zaraz muszę się zwlec zrobić obiad, a potem zaplanowałam sobie spacer do lasu chociaż nie wiem czy zamiast tego nie skończy się drzemką...
Dzień dobry
Ja miałam dziś po południu wracać od męża do domu, ale chyba coś nie wyjdzie, bo wirtualny alkomat pokazuje mi, ze wytrzeźwieję dopiero o 1 w nocy[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziś 4dc i po wczorajszym chwilowym incydencie już nic się nie działo, wiec moja szalona @ trwała 2 i pół dnia. Miesiączkuję od 18 lat i pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Ale oczywiście chwałę się a nie żalę
Ja miałam dziś po południu wracać od męża do domu, ale chyba coś nie wyjdzie, bo wirtualny alkomat pokazuje mi, ze wytrzeźwieję dopiero o 1 w nocy[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziś 4dc i po wczorajszym chwilowym incydencie już nic się nie działo, wiec moja szalona @ trwała 2 i pół dnia. Miesiączkuję od 18 lat i pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Ale oczywiście chwałę się a nie żalę
U
użytkownik 176
Gość
Ja dzisiaj też leniwie, wstałam tylko na śniadanie i obiad, a poza tym to nie zrobiłam kompletnie nic [emoji16] Wczoraj wieczorem za to stary mi tak na nerwy działał, że myślałam, że mu oczy pazurami wydrapię. Ale dzisiaj już spoko, znowu jest miłość [emoji4][emoji16]Jak Wam dzień mija? [emoji6]
Dobry pomysł, napić się i nie móc wracać [emoji23] przynajmniej spędzicie więcej czasu razem [emoji3059]Dzień dobry
Dziś chyba jest dzień lenia [emoji16] a Ty teraz się nie wkurzaj na męża, bo jeszcze skurczy dostaniesz [emoji23] chociaż w sumie może to nie głupi pomysł, miałabyś już maleństwo przy sobie [emoji7]Ja dzisiaj też leniwie, wstałam tylko na śniadanie i obiad, a poza tym to nie zrobiłam kompletnie nic [emoji16] Wczoraj wieczorem za to stary mi tak na nerwy działał, że myślałam, że mu oczy pazurami wydrapię. Ale dzisiaj już spoko, znowu jest miłość [emoji4][emoji16]
Jest druga kreska [emoji7] gratulacje!Rzadko się udzielam na waszym wątku Ale czytam na bieżąco
Robiłam dziś test z rana i jestem cała w nerwach. Dopiero 25dc A zrobiłam dlatego że jakoś mi słabo i spać się chce pomimo iż dopiero wróciłam z urlopu... załączam zdjęcie....
Rzadko się udzielam na waszym wątku Ale czytam na bieżąco
Robiłam dziś test z rana i jestem cała w nerwach. Dopiero 25dc A zrobiłam dlatego że jakoś mi słabo i spać się chce pomimo iż dopiero wróciłam z urlopu... załączam zdjęcie....
Gratulacje!!!!
reklama
Dobry pomysł, napić się i nie móc wracać [emoji23] przynajmniej spędzicie więcej czasu razem [emoji3059]Dziś chyba jest dzień lenia [emoji16] a Ty teraz się nie wkurzaj na męża, bo jeszcze skurczy dostaniesz [emoji23] chociaż w sumie może to nie głupi pomysł, miałabyś już maleństwo przy sobie [emoji7]
Hahah to może dzisiaj tez zastosuje ten sposób i cały tydzień tak u niego pomieszkam[emoji23]
Podziel się: