reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jakie cudowne te Wasze brzuszki [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć [emoji3590]

@nast95 życzę szybkiego rozwiązania i bezproblemowego porodu [emoji8]

@Lilka2304 niestety nic nie widzę, ile dni do @?

Ja przeżyłam jakoś dzisiejszy kolejny dzień maratonu gości [emoji16] jutro leżę i nic nie robię [emoji3590] a w ogóle padam na twarz.. Znowu tak wcześnie, chyba mnie dopadł w końcu jakiś objaw [emoji23] i do tego wzdęć dostałam [emoji50] a jeszcze rano piękny płaski brzuch [emoji16]
Niedługo też będziesz mieć taki zobaczysz. Ja wczoraj mialam gości. Alebupieklam tylko ciasto, zrobiłam sałatkę i jaja z majonezem. Zgrzalam parówki i chlebek z serem pomodorkiem i ogórkiem.

A ja mam dzisiaj jakąś niemoc. Siedzę w pracy i nawet mi się odzywać nie chce. Ciągnie mi się to strasznie..
Teraz mi się ciągnie do owu, później do @ i tak w kółko. No ogólnie mam dzień narzekania.

Jak to jest z tym kwasem foliowym? Bo tak czytam i jem tylko Ovarin który w swoim składzie ma tylko 400. A mówicie że więcej potrzeba? Doradzcie bo nie wiem co robić

Ja biorę ovarin i biorę tez metylowany kwas , dwóch lekarzy potwierdziło ze mogę tak brać

Niedługo też będziesz mieć taki zobaczysz. Ja wczoraj mialam gości. Alebupieklam tylko ciasto, zrobiłam sałatkę i jaja z majonezem. Zgrzalam parówki i chlebek z serem pomodorkiem i ogórkiem.
Nie mogę się doczekać [emoji3059]
Ja to oczywiście zrobilam za dużo wszystkiego i mam pełną lodówkę teraz [emoji53]

A dziś jestem mega zadowolona, bo udało mi się pospać do 8 [emoji16] może nie będę zamulac w dzień [emoji848]

reklama
Witam się dziewczyny , przez półtorej godz nadrabiałam wasze posty [emoji23] nie było mnie w kraju i mało czasu na czytanie i pisanie. Tym którym się udało gratuluje [emoji8] u mnie 20dc ale nadzieji nie robię bo owu była z prawego a tam brak jajowodu . Czekam do @ bo może kolejny cykl będzie lewy i inseminacja . Co do alko to strasznie ubolewam ze nie załapałam się na promo w biedrze. Uwielbiam somersby i desperados nocturno a moim ulubionym jest mohito .

Do góry