Nic nie widzę niestety. Ale 4 dni masz do @ za wcześnie trochę na test. Najlepiej robić w dniu spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji7]Widzicie może coś nie robię na dzieji ale no.. Zobacz załącznik 1011150Zobacz załącznik 1011151
reklama
Niedługo też będziesz mieć taki zobaczysz. Ja wczoraj mialam gości. Alebupieklam tylko ciasto, zrobiłam sałatkę i jaja z majonezem. Zgrzalam parówki i chlebek z serem pomodorkiem i ogórkiem.Jakie cudowne te Wasze brzuszki [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć [emoji3590]
@nast95 życzę szybkiego rozwiązania i bezproblemowego porodu [emoji8]
@Lilka2304 niestety nic nie widzę, ile dni do @?
Ja przeżyłam jakoś dzisiejszy kolejny dzień maratonu gości [emoji16] jutro leżę i nic nie robię [emoji3590] a w ogóle padam na twarz.. Znowu tak wcześnie, chyba mnie dopadł w końcu jakiś objaw [emoji23] i do tego wzdęć dostałam [emoji50] a jeszcze rano piękny płaski brzuch [emoji16]
madziolina_p
Fanka BB :)
ja tez nieNic nie widzę niestety. Ale 4 dni masz do @ za wcześnie trochę na test. Najlepiej robić w dniu spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji7]
Aneczka85_01
A ja mam dzisiaj jakąś niemoc. Siedzę w pracy i nawet mi się odzywać nie chce. Ciągnie mi się to strasznie..
Teraz mi się ciągnie do owu, później do @ i tak w kółko. No ogólnie mam dzień narzekania.
Jak to jest z tym kwasem foliowym? Bo tak czytam i jem tylko Ovarin który w swoim składzie ma tylko 400. A mówicie że więcej potrzeba? Doradzcie bo nie wiem co robić
Ja biorę ovarin i biorę tez metylowany kwas , dwóch lekarzy potwierdziło ze mogę tak brać
Nie mogę się doczekać [emoji3059]Niedługo też będziesz mieć taki zobaczysz. Ja wczoraj mialam gości. Alebupieklam tylko ciasto, zrobiłam sałatkę i jaja z majonezem. Zgrzalam parówki i chlebek z serem pomodorkiem i ogórkiem.
Ja to oczywiście zrobilam za dużo wszystkiego i mam pełną lodówkę teraz [emoji53]
A dziś jestem mega zadowolona, bo udało mi się pospać do 8 [emoji16] może nie będę zamulac w dzień [emoji848]
Aneczka85_01
Oooo nie sądziłam, że jest tu ktoś tak blisko, super! [emoji3]
A ja Krapkowice
U
użytkownik 176
Gość
Nie jestem pewna, ale na tym drugim jakby cień cienia? Nie chcę dawać nadziei, bo może mój wzrok zawodzi, ale jednak wydaje mi się, że baaaardzo delikatny cień. Powtórz jeszcze w terminie @.Widzicie może coś nie robię na dzieji ale no.. Zobacz załącznik 1011150Zobacz załącznik 1011151
Aneczka85_01
Aaa no i dajcie proszę znać czy po łyżeczkowaniu @ wystąpiła w terminie? Wiem że może później ale może macie jakieś doświadczenie... U mnie dziś 1 dzień spóźnienia ale nie chce robić testów chyba do poniedziałku
Moje cykle przed były 28 dniowe . Pierwsza po przyszła 31 dnia a kolejne już od 27-29
U
użytkownik 176
Gość
Dziękuję bardzo dziewczyny, ja sobie również bym życzyła szybkiego i łatwego porodu [emoji16] na pewno Was poinformuję, jak już się zacznie [emoji846]
reklama
Aneczka85_01
Witam się dziewczyny , przez półtorej godz nadrabiałam wasze posty [emoji23] nie było mnie w kraju i mało czasu na czytanie i pisanie. Tym którym się udało gratuluje [emoji8] u mnie 20dc ale nadzieji nie robię bo owu była z prawego a tam brak jajowodu . Czekam do @ bo może kolejny cykl będzie lewy i inseminacja . Co do alko to strasznie ubolewam ze nie załapałam się na promo w biedrze. Uwielbiam somersby i desperados nocturno a moim ulubionym jest mohito .
Podziel się: