reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jakie cudowne te Wasze brzuszki [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć [emoji3590]

@nast95 życzę szybkiego rozwiązania i bezproblemowego porodu [emoji8]

@Lilka2304 niestety nic nie widzę, ile dni do @?

Ja przeżyłam jakoś dzisiejszy kolejny dzień maratonu gości [emoji16] jutro leżę i nic nie robię [emoji3590] a w ogóle padam na twarz.. Znowu tak wcześnie, chyba mnie dopadł w końcu jakiś objaw [emoji23] i do tego wzdęć dostałam [emoji50] a jeszcze rano piękny płaski brzuch [emoji16]
Niedługo też będziesz mieć taki zobaczysz. Ja wczoraj mialam gości. Alebupieklam tylko ciasto, zrobiłam sałatkę i jaja z majonezem. Zgrzalam parówki i chlebek z serem pomodorkiem i ogórkiem.

A ja mam dzisiaj jakąś niemoc. Siedzę w pracy i nawet mi się odzywać nie chce. Ciągnie mi się to strasznie..
Teraz mi się ciągnie do owu, później do @ i tak w kółko. No ogólnie mam dzień narzekania.

Jak to jest z tym kwasem foliowym? Bo tak czytam i jem tylko Ovarin który w swoim składzie ma tylko 400. A mówicie że więcej potrzeba? Doradzcie bo nie wiem co robić

Ja biorę ovarin i biorę tez metylowany kwas , dwóch lekarzy potwierdziło ze mogę tak brać

Niedługo też będziesz mieć taki zobaczysz. Ja wczoraj mialam gości. Alebupieklam tylko ciasto, zrobiłam sałatkę i jaja z majonezem. Zgrzalam parówki i chlebek z serem pomodorkiem i ogórkiem.
Nie mogę się doczekać [emoji3059]
Ja to oczywiście zrobilam za dużo wszystkiego i mam pełną lodówkę teraz [emoji53]

A dziś jestem mega zadowolona, bo udało mi się pospać do 8 [emoji16] może nie będę zamulac w dzień [emoji848]

reklama
Witam się dziewczyny , przez półtorej godz nadrabiałam wasze posty [emoji23] nie było mnie w kraju i mało czasu na czytanie i pisanie. Tym którym się udało gratuluje [emoji8] u mnie 20dc ale nadzieji nie robię bo owu była z prawego a tam brak jajowodu . Czekam do @ bo może kolejny cykl będzie lewy i inseminacja . Co do alko to strasznie ubolewam ze nie załapałam się na promo w biedrze. Uwielbiam somersby i desperados nocturno a moim ulubionym jest mohito .

Do góry