reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Aaa i jeszcze muszę Wam powiedzieć, ze @ chyba przede mną wiedziała, ze jadę odwiedzić męża. Mam drugi dzień cyklu i powinno mnie po prostu zalewać, a w rzeczywistości kończy mi się okres. Wtf. Wiecie, czym to może być spowodowane? Bardzo skąpy, bez skrzepów, króciutki okres. Dobrze, ze za półtora tygodnia idę do gina, to mu o tym wspomnę. Ale na razie po prostu cieszę się tym :D
Ciesz się ciesz ! I nie myśl o tej zmorze! Męża masz obok to jest ważne [emoji3059]

reklama
@RoseGold korzystaj myśleć będziesz później [emoji6] oj tak ja też zawsze jeżdżę przeeeepisowo nooo tak mi się wydaje ale popsuł mi się predkosciomierz więc mogę się mylić [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja syna karmilam swoim do końca 3maca. Ale karmienie z cyca mi nie wyszło i nie pideszlo, mały Sue denerwowal, nie najadal, a ja razem z nim ( tzn. Denerwowal am się a nie nienajadalam [emoji1787][emoji1787]), więc odciagalam laktatorem i do butelki.
Teraz też planuje odciągac ale jak się uda to dłużej.

U mnie z kolei 3dc @ dalej ale normalna :-) już, drugi raz [emoji6]

Rose Ty to odważna jesteś. Ja bym bała się tyle kilosow jechać.

Mi laktacja nie leciała w pierwszej ciąży i teraz 20 tc i nic [emoji3525]

Witam się z rana [emoji6]
Oczywiście nie dosypiam [emoji53] ech, jeszcze trochę i mi miną te przyzwyczajenia do rannego wstawania [emoji16] zaraz muszę ogarnąć całą chatę, bo goście u nas pierwszy raz więc będzie zwiedzanie [emoji53]

Miłego dnia [emoji4]

Hej dziewczyny,
Ja już po pracy, drzemne się szybko, potem mam pkan na wypad na, spacer i na plac zabaw z synkiem i moim m [emoji16]
Troche rodzinnego relaksu [emoji2956]

Cześć dziewczyny! :) u mnie masakra, przeziębienie nie odpuszcza, jakby było mało wczoraj sąsiad zalał nam łazienkę [emoji20] trzeba robić od nowa cały sufit no i bałagan taki ze masakra.. lało się jak z wodospadu. Dzisiaj żeby polepszyć sobie humor zrobiłam test, no i są dwie piękne już grube krechy :)

Co do karmienia piersią to tez bardzo chciałabym karmić, ale wiem ze różnie to bywa ;)
Co do husty to jakoś mnie nie przekonuje.

@RoseGold udanego weekendu!! :)
@paola425 tylko nie szalej z tym sprzątaniem za bardzo! [emoji23]

Witam :)
@RoseGold a może to nie @ :)
Co do karmienia piersią to zawsze chciałam karmić tylko że za każdym razem coś było nie tak :/ Miałam bardzo dużo pokarmu ale "słabej jakości" moje dzieci ciągle po karmieniu były nadal głodne i musiałam dokarmiać mlekiem sztuczntm :/

reklama
Dzień dobry, witam się :D

@MartaSx mój mąż od lat ma firmę transportową, poza tym pracowałam w wypożyczalni samochodów, wiec ja mogę robić i 1000km jednego dnia, ale po Polsce, poza granicami naszego kraju jestem przerażona i czuję się malutka[emoji22] Podziwiam mojego męża, który przejechał jednej doby cała Szwecję wzdłuż, to było grubo ponad 1000km, ja bym ze strachu nie dała rady[emoji53]

@Isasza4444 rzadko jeżdżę samochodem mojego taty, ale właśnie u niego tez raz działa prędkościomierz raz nie[emoji85] wtedy zapamiętuję na jakich obrotach silnika jaka jest prędkość[emoji23] jakoś trzeba sobie radzić

Ja już po drugiej kawie, leki przyjęte, odkurzyłam. Zaraz wskakuję na szmatę, wykąpię się i ruszam na zakupy. Mam nadzieje, ze zdążę zanim panowie wrócą z pracy.

Dziś 3dc i już nie mam @[emoji51][emoji51][emoji51]

Miłego dnia dziewczynki!

Do góry