reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Aaa i jeszcze muszę Wam powiedzieć, ze @ chyba przede mną wiedziała, ze jadę odwiedzić męża. Mam drugi dzień cyklu i powinno mnie po prostu zalewać, a w rzeczywistości kończy mi się okres. Wtf. Wiecie, czym to może być spowodowane? Bardzo skąpy, bez skrzepów, króciutki okres. Dobrze, ze za półtora tygodnia idę do gina, to mu o tym wspomnę. Ale na razie po prostu cieszę się tym :D
Ciesz się ciesz ! I nie myśl o tej zmorze! Męża masz obok to jest ważne [emoji3059]

reklama
@RoseGold korzystaj myśleć będziesz później [emoji6] oj tak ja też zawsze jeżdżę przeeeepisowo nooo tak mi się wydaje ale popsuł mi się predkosciomierz więc mogę się mylić [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja syna karmilam swoim do końca 3maca. Ale karmienie z cyca mi nie wyszło i nie pideszlo, mały Sue denerwowal, nie najadal, a ja razem z nim ( tzn. Denerwowal am się a nie nienajadalam [emoji1787][emoji1787]), więc odciagalam laktatorem i do butelki.
Teraz też planuje odciągac ale jak się uda to dłużej.

U mnie z kolei 3dc @ dalej ale normalna :-) już, drugi raz [emoji6]

Rose Ty to odważna jesteś. Ja bym bała się tyle kilosow jechać.

Mi laktacja nie leciała w pierwszej ciąży i teraz 20 tc i nic [emoji3525]

Witam się z rana [emoji6]
Oczywiście nie dosypiam [emoji53] ech, jeszcze trochę i mi miną te przyzwyczajenia do rannego wstawania [emoji16] zaraz muszę ogarnąć całą chatę, bo goście u nas pierwszy raz więc będzie zwiedzanie [emoji53]

Miłego dnia [emoji4]

Hej dziewczyny,
Ja już po pracy, drzemne się szybko, potem mam pkan na wypad na, spacer i na plac zabaw z synkiem i moim m [emoji16]
Troche rodzinnego relaksu [emoji2956]

Cześć dziewczyny! :) u mnie masakra, przeziębienie nie odpuszcza, jakby było mało wczoraj sąsiad zalał nam łazienkę [emoji20] trzeba robić od nowa cały sufit no i bałagan taki ze masakra.. lało się jak z wodospadu. Dzisiaj żeby polepszyć sobie humor zrobiłam test, no i są dwie piękne już grube krechy :)

Co do karmienia piersią to tez bardzo chciałabym karmić, ale wiem ze różnie to bywa ;)
Co do husty to jakoś mnie nie przekonuje.

@RoseGold udanego weekendu!! :)
@paola425 tylko nie szalej z tym sprzątaniem za bardzo! [emoji23]

Witam :)
@RoseGold a może to nie @ :)
Co do karmienia piersią to zawsze chciałam karmić tylko że za każdym razem coś było nie tak :/ Miałam bardzo dużo pokarmu ale "słabej jakości" moje dzieci ciągle po karmieniu były nadal głodne i musiałam dokarmiać mlekiem sztuczntm :/

reklama
Dzień dobry, witam się :D

@MartaSx mój mąż od lat ma firmę transportową, poza tym pracowałam w wypożyczalni samochodów, wiec ja mogę robić i 1000km jednego dnia, ale po Polsce, poza granicami naszego kraju jestem przerażona i czuję się malutka[emoji22] Podziwiam mojego męża, który przejechał jednej doby cała Szwecję wzdłuż, to było grubo ponad 1000km, ja bym ze strachu nie dała rady[emoji53]

@Isasza4444 rzadko jeżdżę samochodem mojego taty, ale właśnie u niego tez raz działa prędkościomierz raz nie[emoji85] wtedy zapamiętuję na jakich obrotach silnika jaka jest prędkość[emoji23] jakoś trzeba sobie radzić

Ja już po drugiej kawie, leki przyjęte, odkurzyłam. Zaraz wskakuję na szmatę, wykąpię się i ruszam na zakupy. Mam nadzieje, ze zdążę zanim panowie wrócą z pracy.

Dziś 3dc i już nie mam @[emoji51][emoji51][emoji51]

Miłego dnia dziewczynki!

Do góry