Witam się dziś już z domu, właśnie wróciłam [emoji846] zostało na tym, że mam zwiększoną dawkę leku, dietę niskosodową i przykaz jeszcze większego opierdalania się niż do tej pory [emoji16]
@paola425 z najważniejszych rzeczy, to unikanie środków mocno chemicznych, chodzi o kontakt ze skórą oraz o wdychanie oparów. Jeżeli masz koty, to najlepiej mężowi odstąp sprzątanie kuwety. Że dźwigać nie wolno, to chyba nie muszę mówić [emoji846] nie wolno jeść surowych mięs, ryb, produktów odzwierzęcych. Mięsa wiem, że nie jesz, ale nie wiem, jak z pozostałymi, głównie chodzi o jaja. Jajko musi być ugotowane, ścięte całkiem, w żadnym wypadku surowe. A jak wbijasz gdzieś surowe jajo, to najlepiej przed samym użyciem skorupkę sparzyć. Owoce i warzywa koniecznie dokładnie umyte, nie mogą być prosto z krzaczka [emoji16] jeżeli wszystko jest w porządku i lekarz nie zleci jakichś szczególnych wytycznych, to żyjesz jak do tej pory i pamiętasz, żeby się wysypiać i za bardzo nie przemęczać. W sensie, jak coś robisz i jesteś aktywna, to jak czujesz już zmęczenie, tzn że trzeba odpocząć i trochę zwolnić [emoji846]