reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nie myśl, że się nie uda.Musi się udać.Damy radę.Ja po dwóch poronieniach cały czas mam nadzieję ,że następny raz będzie szczesliwy.Psychika też ma du
Musi się udać.Nie myśl tak nawet że coś będzie nie tak.Ja mam nadzieję że za 3 razem wszystko będzie ok.Wezme się teraz za siebie i za swoje zdrowie.Musi być dobrze.U Ciebie też :*
U mnie właśnie za trzecim razem się udało teraz [emoji6]

reklama
Nie wkurzajcie się teraz na siebie, bo to oddala, ale przecież macie się zbliżyć i maleństwo zmajstrować [emoji16] kup winko, zrób coś dobrego do jedzenia i ręka na zgodę [emoji16]
Nie brałam żadnych supli tak regularnie nigdy, od czasu do czasu B12 jak zbyt nerwowa się robiłam [emoji16] no i w zeszłym roku przed badaniami, tak z miesiąc przed, zaczęłam suplementować żelazo to mi skoczyło na górną granicę [emoji23] więc podziękowałam. Nie wiem co jest przyczyną moich dobrych wyników, bo na pewno nie jedzenie o które jakoś szczególnie nie dbałam, ale dobrze mi z tym, że są w normie [emoji16]
Ja jestem w pracy A on w domu także musiał by sam wpaść na taki wspaniały pomysł A tak nie będzie;/

Ja mam 7-8 dni do @, jesli mialo dojsc do zaplodnienia to ok tydzien temu. Zbadalam szyjke i jest na dlugosc palca, twarda i ciezko powiedziec, czy zamknieta bo ja mam jakby poprzeczne sklepienie. Co innego od tego co w zeszkym cyklu- sluz biaky i grudkowaty.

Ja mam 7-8 dni do @, jesli mialo dojsc do zaplodnienia to ok tydzien temu. Zbadalam szyjke i jest na dlugosc palca, twarda i ciezko powiedziec, czy zamknieta bo ja mam jakby poprzeczne sklepienie. Co innego od tego co w zeszkym cyklu- sluz biaky i grudkowaty.
Co do patrzenia na szyjkę to ja byłam po wyglądzie mojej przekonana, że się nie udało [emoji16] więc nie sugerowałabym się tym tak do końca [emoji6]

oj jak dobrze Cie rozumiem... moja przyjaciółka też zaszla w podobnym czasie co ja. Mimo tego, ze bardzo sie ciesze z jej szczescia ciezko sie patrzy na rosnacy brzuszek :(
Mam to samo, cieszę się czyimś szczęściem bardzo ale serce mi pęka jak patrzę na tego maluszka (już na świecie).. Czasami mam wrażenie że to już obsesja

Dziewczyny te które są w ciąży i te które się starają właściwie też , zamierzacie chustowac? Wcześniej nie byłam przekonana i myślałam o nosidle ergonomicznym ale jak tak sobie oglądałam te motanie to wydaje mi się to takie proste, przyjemne i wygodne.. Ale pewnie rzeczywistość wszystko weryfikuje [emoji85] na mamalama był filmik na ten temat i się wkrecilam haha

Aaa no i dajcie proszę znać czy po łyżeczkowaniu @ wystąpiła w terminie? Wiem że może później ale może macie jakieś doświadczenie... U mnie dziś 1 dzień spóźnienia ale nie chce robić testów chyba do poniedziałku

Dziewczyny te które są w ciąży i te które się starają właściwie też , zamierzacie chustowac? Wcześniej nie byłam przekonana i myślałam o nosidle ergonomicznym ale jak tak sobie oglądałam te motanie to wydaje mi się to takie proste, przyjemne i wygodne.. Ale pewnie rzeczywistość wszystko weryfikuje [emoji85] na mamalama był filmik na ten temat i się wkrecilam haha
Ja kiedyś jak to widziałam to raczej byłam na nie, ale teraz jestem jak najbardziej za! To mega zbliża z maluszkiem i chyba zwiększa poczucie bezpieczeństwa [emoji4] więc na pewno kupię chustę [emoji7]

reklama
Do góry