reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny, widzę wszystkie przybite wczorajszym dniem.. Ja byłam na spotkaniu że znajomymi, gdzie moja koleżanka jest w ciąży, zaszła dokładnie wtedy kiedy ja z tym, że moja ciąża się nie utrzymała.. To już 6 miesiąc i ciężko mi się na nią patrzylo:( dzisiaj zabiegany dzień, pomagam mojemu w sklepie bo znów się jego migdały odezwaly i ledwo mówi..
oj jak dobrze Cie rozumiem... moja przyjaciółka też zaszla w podobnym czasie co ja. Mimo tego, ze bardzo sie ciesze z jej szczescia ciezko sie patrzy na rosnacy brzuszek :(

reklama
@paola425 ooo super, druga pozycja mnie ciekawi. Od lat chciałabym porzucić miecho ale mi nie wychodzi więc staram się je ograniczyć i wprowadzić jak najwięcej dań warzywnych ślę często brak mi pomysłów i niewiem co z czym, daj znać czy ciekawa [emoji3166]

@nast95 to super wieści oby mniejsza dawka była ok i sajonara do domku [emoji16]

@Olineekg czekamy razem z Tobą na wizytę, koniecznie zdaj relacje po[emoji41]

@fiddlee doskonale rozumiem że Ci przykro. Kiedy ja się starał o syna znajoma postanowiła też zajść w ciążę, pierwszy cykl i już była a ja 2latq walki, no cieeeeszyłam się jak zadzwoniła, cieszyłam....

@MartaSx super kocyk i czapusia! Sama bym też to kupiła [emoji6] oj mnie zakupy też relaksuja [emoji1787]

U mnie 2dc, męczy mnie @ ale staram się nie narzekać [emoji16] dziś mam nockę chyba sobie wejdę na dach restauracji wypić kawkę pod gwiazdami a może jakaś spadnie [emoji312][emoji16]

Powiem Wam, ze dziś mi się dzień polepszył [emoji1] co prawda narzekałam na swojego męża, ale wybaczam[emoji85] moja mama wczoraj miała imieniny, a ze wczoraj święto, to stwierdzilysmy, ze pojedziemy na miasto świętować dzisiaj. W drodze do Szczecina zadzwonił do mnie mąż i zapytał, czy nie chciałabym go odwiedzić. No raczej, ze bym chciała [emoji1] pierwszy raz mi to zaproponował [emoji14]
Wiec teraz na wariackich papierach robię zakupy, wracam do domu, pakuje się i jadę gdzieś pod Hamburg[emoji173]️

O super! Tez muszę się zaopatrzyć w jakaś lekturę [emoji3] ale to może jak już będę na L4 kiedy będę mieć więcej czasu [emoji39] może już niedługo, umówiłam się do lekarza na 27.08 :)
Ooo, super, że ogarnęłaś sobie lekarza. Masz 4 dni po mnie to będzie jeszcze więcej widać. Ja się dziś zaczęłam zastanawiać, czy zobaczę serduszko, będzie 6+2 wg ostatniej miesiączki [emoji848]
Cześć dziewczyny, widzę wszystkie przybite wczorajszym dniem.. Ja byłam na spotkaniu że znajomymi, gdzie moja koleżanka jest w ciąży, zaszła dokładnie wtedy kiedy ja z tym, że moja ciąża się nie utrzymała.. To już 6 miesiąc i ciężko mi się na nią patrzylo:( dzisiaj zabiegany dzień, pomagam mojemu w sklepie bo znów się jego migdały odezwaly i ledwo mówi..
Jej, to musiało być ciężkie spotkanie... Jak tu się cieszyć w takiej sytuacji [emoji849] moja znajoma miała tak samo, miała z koleżanką jeździć razem z wózkami, ale niestety jej się nie udało wtedy [emoji53] ale kolejną już donosiła szczęśliwie [emoji3059]
@paola425 ooo super, druga pozycja mnie ciekawi. Od lat chciałabym porzucić miecho ale mi nie wychodzi więc staram się je ograniczyć i wprowadzić jak najwięcej dań warzywnych ślę często brak mi pomysłów i niewiem co z czym, daj znać czy ciekawa [emoji3166]

@nast95 to super wieści oby mniejsza dawka była ok i sajonara do domku [emoji16]

@Olineekg czekamy razem z Tobą na wizytę, koniecznie zdaj relacje po[emoji41]

@fiddlee doskonale rozumiem że Ci przykro. Kiedy ja się starał o syna znajoma postanowiła też zajść w ciążę, pierwszy cykl i już była a ja 2latq walki, no cieeeeszyłam się jak zadzwoniła, cieszyłam....

@MartaSx super kocyk i czapusia! Sama bym też to kupiła [emoji6] oj mnie zakupy też relaksuja [emoji1787]

U mnie 2dc, męczy mnie @ ale staram się nie narzekać [emoji16] dziś mam nockę chyba sobie wejdę na dach restauracji wypić kawkę pod gwiazdami a może jakaś spadnie [emoji312][emoji16]
Mi w tym roku stuknięło 10 lat od kiedy przerzuciłam i nie żałuję [emoji6] niektórzy się dziwią jak ja mogę tak żyć. Najlepsze jest to, że mój organizm jest chyba do tego stworzony bo nigdy jeszcze nie miałam złych wyników [emoji16] a jakoś super nie wyliczam ile czego muszę zjeść. Mąż też się przy mnie trochę nawrócił, co prawda nie chce wyeliminować mięsa z diety, ale nie je już tak dużo jak kiedyś (zanim się poznaliśmy to każdy posiłek musiał mieć mięcho, a to też wcale zdrowe nie jest) [emoji16]
Powiem Wam, ze dziś mi się dzień polepszył [emoji1] co prawda narzekałam na swojego męża, ale wybaczam[emoji85] moja mama wczoraj miała imieniny, a ze wczoraj święto, to stwierdzilysmy, ze pojedziemy na miasto świętować dzisiaj. W drodze do Szczecina zadzwonił do mnie mąż i zapytał, czy nie chciałabym go odwiedzić. No raczej, ze bym chciała [emoji1] pierwszy raz mi to zaproponował [emoji14]
Wiec teraz na wariackich papierach robię zakupy, wracam do domu, pakuje się i jadę gdzieś pod Hamburg[emoji173]️
Tak myślałam, że jak się zobaczycie to Wam miną złości. A tu jeszcze lepiej, bo wszystko rozładowało się jeszcze wcześniej [emoji3059] naciesz się mężem i miłego wieczoru [emoji6]

Ohhh ale mam dzień do du*** z m dalej nie gadam w pracy problemy wszystko mnie denerwuje [emoji35] czuje się tak bym miała typowy pms

@paola425 no właśnie ja usiłuje metoda małych kroczkow. A Łukasz jakieś suplementy na co dzień?

@adzik współczuję ja ost miałam 2 takie dni nie dość że wszystko na opak to jeszcze byłam jak bomba tuż przed zdetonowaniem.

Ja jestem z małej miejscowości Pułtusk w okolicach Warszawy, lecze się tutaj prywatnie u ordynatora oddziału ginekologicznego. Też jestem już tym wszystkim zmęczona, u mnie w banku słabo się dzieje i też chciałabym żeby udało się teraz bo różnie może być... Termin @ miałam na wczoraj ale wiem że teraz może się spóźnić i ten cykl odpuscilismy.
Wiem co czujesz i jakie to jest trudne, ja jestem wściekła na los za to wszystko czym mnie doświadcza. Mam wrażenie że mi nigdy się nie uda.
Nie myśl, że się nie uda.Musi się udać.Damy radę.Ja po dwóch poronieniach cały czas mam nadzieję ,że następny raz będzie szczesliwy.Psychika też ma du
Ja jestem z małej miejscowości Pułtusk w okolicach Warszawy, lecze się tutaj prywatnie u ordynatora oddziału ginekologicznego. Też jestem już tym wszystkim zmęczona, u mnie w banku słabo się dzieje i też chciałabym żeby udało się teraz bo różnie może być... Termin @ miałam na wczoraj ale wiem że teraz może się spóźnić i ten cykl odpuscilismy.
Wiem co czujesz i jakie to jest trudne, ja jestem wściekła na los za to wszystko czym mnie doświadcza. Mam wrażenie że mi nigdy się nie uda.
Musi się udać.Nie myśl tak nawet że coś będzie nie tak.Ja mam nadzieję że za 3 razem wszystko będzie ok.Wezme się teraz za siebie i za swoje zdrowie.Musi być dobrze.U Ciebie też :*

reklama
Ohhh ale mam dzień do du*** z m dalej nie gadam w pracy problemy wszystko mnie denerwuje [emoji35] czuje się tak bym miała typowy pms
Nie wkurzajcie się teraz na siebie, bo to oddala, ale przecież macie się zbliżyć i maleństwo zmajstrować [emoji16] kup winko, zrób coś dobrego do jedzenia i ręka na zgodę [emoji16]
@paola425 no właśnie ja usiłuje metoda małych kroczkow. A Łukasz jakieś suplementy na co dzień?

@adzik współczuję ja ost miałam 2 takie dni nie dość że wszystko na opak to jeszcze byłam jak bomba tuż przed zdetonowaniem.
Nie brałam żadnych supli tak regularnie nigdy, od czasu do czasu B12 jak zbyt nerwowa się robiłam [emoji16] no i w zeszłym roku przed badaniami, tak z miesiąc przed, zaczęłam suplementować żelazo to mi skoczyło na górną granicę [emoji23] więc podziękowałam. Nie wiem co jest przyczyną moich dobrych wyników, bo na pewno nie jedzenie o które jakoś szczególnie nie dbałam, ale dobrze mi z tym, że są w normie [emoji16]

Do góry