reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@paola425 a swoją drogą to dziwne wczoraj zaplamiłam i się wystraszylam że znowu będę 3tyg się męczyć, wróciłam o pierwszej z pracy i wysiadajac z auta przypomniały mi się Twoje wpisy o patrzenia w gwiazdy, nie znalazłam spadające ale widok gwiazd mnie uspokoił i tak pomyślałam "gwiazdki żeby było już dobrze" dziś wstałam i @ ale nie czuję głębokiego żalu, może to znak? Może to dobry znak?? [emoji2956][emoji312][emoji16]

reklama
a ja mam dzis 20dc, termin @ za 7-9 dni, w zeszlym cyklu juz zaczynaly sie plamienia, a teraz jak jiz daaawno nie mialam sluz biaky ale raczej suchy. Piersi bola ale tak zazwyczaj mam blizej czy dalej do bola. Innych objawow brak

Hej Wam z rana. Mam dziś wolne, ale mąż nie i jego budziki obudziły mnie też. Nie mogę już zasnąć [emoji53] ale za to będę miała dłuższy dzień [emoji16]
@paola425 a swoją drogą to dziwne wczoraj zaplamiłam i się wystraszylam że znowu będę 3tyg się męczyć, wróciłam o pierwszej z pracy i wysiadajac z auta przypomniały mi się Twoje wpisy o patrzenia w gwiazdy, nie znalazłam spadające ale widok gwiazd mnie uspokoił i tak pomyślałam "gwiazdki żeby było już dobrze" dziś wstałam i @ ale nie czuję głębokiego żalu, może to znak? Może to dobry znak?? [emoji2956][emoji312][emoji16]
O tak, patrzenie w gwiazdy uspokaja [emoji6] to jest niesamowity widok, po prostu magia. Tym bardziej w szczerym polu gdzie jest jedna na drugiej. Ogólnie teraz jest ten rój meteorów, warto patrzeć w niebo, moze jakaś niespodzianka spadnie [emoji16]
a ja mam dzis 20dc, termin @ za 7-9 dni, w zeszlym cyklu juz zaczynaly sie plamienia, a teraz jak jiz daaawno nie mialam sluz biaky ale raczej suchy. Piersi bola ale tak zazwyczaj mam blizej czy dalej do bola. Innych objawow brak
Oby to były dobre znaki [emoji110]

Też się witam z rana jeszcze się wczoraj pozarlam z m. Nie rozmawiam z nim. Dziś znajomi przychodzą ale mam to gdzieś nie będę się do niego odzywac.

To zupełnie tak samo jak u mnie.Przerwa między dwoma ciążami 2 lata.Pierwszą poroniłam samoistnie w 6 tyg.,druga (teraz) poronienie zatrzymane.W poniedziałek idę dopiero do szpitala. Muszę ogarnąć wszystkie badania i mam nadzieję ,że jeszcze w tym roku będziemy mogli się starać .Bardzo to dla nas ważne, bo ciężko psychicznie znieść to zwlekanie.Tym bardziej ,że już 2 straty za nami :( Zamierzam się udać do specjalisty gdzieś w Lublinie, bo jestem z Lubelskiego.Ty w jakim mieście się leczysz? Trzymaj się Kochana.
Ja jestem z małej miejscowości Pułtusk w okolicach Warszawy, lecze się tutaj prywatnie u ordynatora oddziału ginekologicznego. Też jestem już tym wszystkim zmęczona, u mnie w banku słabo się dzieje i też chciałabym żeby udało się teraz bo różnie może być... Termin @ miałam na wczoraj ale wiem że teraz może się spóźnić i ten cykl odpuscilismy.
Wiem co czujesz i jakie to jest trudne, ja jestem wściekła na los za to wszystko czym mnie doświadcza. Mam wrażenie że mi nigdy się nie uda.

reklama
Ja dziś w pracy.. A tak strasznie chciałabym odpocząć [emoji21] termin @ był na wczoraj, dziś tylko lekki ból brzucha ale wiem że teraz może być różnie z cyklami po łyżeczkowaniu. Zresztą ten cykl odpuscilismy bo mój partner twierdził że muszę się zregenerować więc seksu było bardzo mało.
To jest tak cholernie trudne i przykre wszystko..

Do góry