reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@paola425 a swoją drogą to dziwne wczoraj zaplamiłam i się wystraszylam że znowu będę 3tyg się męczyć, wróciłam o pierwszej z pracy i wysiadajac z auta przypomniały mi się Twoje wpisy o patrzenia w gwiazdy, nie znalazłam spadające ale widok gwiazd mnie uspokoił i tak pomyślałam "gwiazdki żeby było już dobrze" dziś wstałam i @ ale nie czuję głębokiego żalu, może to znak? Może to dobry znak?? [emoji2956][emoji312][emoji16]

reklama
a ja mam dzis 20dc, termin @ za 7-9 dni, w zeszlym cyklu juz zaczynaly sie plamienia, a teraz jak jiz daaawno nie mialam sluz biaky ale raczej suchy. Piersi bola ale tak zazwyczaj mam blizej czy dalej do bola. Innych objawow brak

Hej Wam z rana. Mam dziś wolne, ale mąż nie i jego budziki obudziły mnie też. Nie mogę już zasnąć [emoji53] ale za to będę miała dłuższy dzień [emoji16]
@paola425 a swoją drogą to dziwne wczoraj zaplamiłam i się wystraszylam że znowu będę 3tyg się męczyć, wróciłam o pierwszej z pracy i wysiadajac z auta przypomniały mi się Twoje wpisy o patrzenia w gwiazdy, nie znalazłam spadające ale widok gwiazd mnie uspokoił i tak pomyślałam "gwiazdki żeby było już dobrze" dziś wstałam i @ ale nie czuję głębokiego żalu, może to znak? Może to dobry znak?? [emoji2956][emoji312][emoji16]
O tak, patrzenie w gwiazdy uspokaja [emoji6] to jest niesamowity widok, po prostu magia. Tym bardziej w szczerym polu gdzie jest jedna na drugiej. Ogólnie teraz jest ten rój meteorów, warto patrzeć w niebo, moze jakaś niespodzianka spadnie [emoji16]
a ja mam dzis 20dc, termin @ za 7-9 dni, w zeszlym cyklu juz zaczynaly sie plamienia, a teraz jak jiz daaawno nie mialam sluz biaky ale raczej suchy. Piersi bola ale tak zazwyczaj mam blizej czy dalej do bola. Innych objawow brak
Oby to były dobre znaki [emoji110]

Też się witam z rana jeszcze się wczoraj pozarlam z m. Nie rozmawiam z nim. Dziś znajomi przychodzą ale mam to gdzieś nie będę się do niego odzywac.

To zupełnie tak samo jak u mnie.Przerwa między dwoma ciążami 2 lata.Pierwszą poroniłam samoistnie w 6 tyg.,druga (teraz) poronienie zatrzymane.W poniedziałek idę dopiero do szpitala. Muszę ogarnąć wszystkie badania i mam nadzieję ,że jeszcze w tym roku będziemy mogli się starać .Bardzo to dla nas ważne, bo ciężko psychicznie znieść to zwlekanie.Tym bardziej ,że już 2 straty za nami :( Zamierzam się udać do specjalisty gdzieś w Lublinie, bo jestem z Lubelskiego.Ty w jakim mieście się leczysz? Trzymaj się Kochana.
Ja jestem z małej miejscowości Pułtusk w okolicach Warszawy, lecze się tutaj prywatnie u ordynatora oddziału ginekologicznego. Też jestem już tym wszystkim zmęczona, u mnie w banku słabo się dzieje i też chciałabym żeby udało się teraz bo różnie może być... Termin @ miałam na wczoraj ale wiem że teraz może się spóźnić i ten cykl odpuscilismy.
Wiem co czujesz i jakie to jest trudne, ja jestem wściekła na los za to wszystko czym mnie doświadcza. Mam wrażenie że mi nigdy się nie uda.

reklama
Ja dziś w pracy.. A tak strasznie chciałabym odpocząć [emoji21] termin @ był na wczoraj, dziś tylko lekki ból brzucha ale wiem że teraz może być różnie z cyklami po łyżeczkowaniu. Zresztą ten cykl odpuscilismy bo mój partner twierdził że muszę się zregenerować więc seksu było bardzo mało.
To jest tak cholernie trudne i przykre wszystko..

Do góry