reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ogólnie to życzę Ci, żebyś urodziła chwile przed terminem, bo wiem, jak końcówka ciąży wkurza[emoji85]
Dzięki, wezmę sobie tą radę do serca jeśli wszystko będzie w porządku i kwiecień będzie moim miesiacem [emoji4]
Bo póki co to nawet nie mam potwierdzonej ciąży, a już snuję plany [emoji23] jedyne co to zrobiłam dziś znowu test i druga kreska mega widoczna [emoji7]

Hej dziewczyny w ten piękny wolny dzien :) ja dzisiaj w końcu się wyspałam. Ostatnio ciężko sypiam więc cała przesłana noc do 9:00!!!!!!! rano to sukces :) Dzis dzień lenia, chociaż planuje jakieś lekkie porządki. Mam dziś 23 dc, 5 dzień jak biorę dupka i rano pojawiło się plamienie. I już zaczynam się martwić i denerwować. Owu w tym cyklu nie miałam. Ale czemu znowu mam plamienia :( mam nadzieję że to może jednodniowe i dotrwam do końca brania dupka. A jak nie i dostanę okres zaraz to moje wszystkie poplanowane wizyty na badania i monitoring szlak trafi :( oszaleje normalnie :(

Najważniejsze, ze wszystko ok. No niestety, czasami trzeba poleżeć w szpitalu, lepsze to, niż jakby w domu miało się coś wydarzyć.
I przyznaj się, ze wkurwiło Cię wczoraj to, ze o alko gadałyśmy, a Ty nie możesz się napić[emoji23]
No i masz mnie [emoji23][emoji23][emoji23] widzisz, do czego doprowadziłyście? [emoji16][emoji16][emoji16]

Pamiętam, chyba nasze maluszki wiedziały co robią i zaczekały na odpowiedni moment [emoji3059]
Tak w ogóle skąd jesteś? Bo termin wskazuje na to, że możemy wylądować razem na porodówce [emoji23] Masz jakieś objawy?
Faktycznie praca nie jest lekka, 6 dni w tygodniu po 12 godzin musi być mega męczące. Może warto posłuchać siostry? [emoji6]

Fajnie, że mamy praktycznie ten sam termin [emoji4] ja jestem ze śląska, dokładnie Czechowice-dziedzice chociaż i tak pewnie nic Ci to nie mówi [emoji23][emoji23][emoji23] a ty?
Z objawów to tylko humorki, raz płacze, raz się denerwuje o byle co, strasznie bolą mnie plecy ale to z plecami miałam problemy od zawsze no i spać nie mogę ale nie wiem z czego to wynika [emoji39]
Z tą moją pracą to jest masakra, nie wiem co mam zrobić, liczę na to, że dopadną mnie mdłości i będę wymiotować tak żebym faktcznie nie dała rady iść do pracy [emoji23][emoji23] chyba tylko wtedy bez wyrzutów pójdę na wolne..

Fajnie, że mamy praktycznie ten sam termin [emoji4] ja jestem ze śląska, dokładnie Czechowice-dziedzice chociaż i tak pewnie nic Ci to nie mówi [emoji23][emoji23][emoji23] a ty?
Z objawów to tylko humorki, raz płacze, raz się denerwuje o byle co, strasznie bolą mnie plecy ale to z plecami miałam problemy od zawsze no i spać nie mogę ale nie wiem z czego to wynika [emoji39]
Z tą moją pracą to jest masakra, nie wiem co mam zrobić, liczę na to, że dopadną mnie mdłości i będę wymiotować tak żebym faktcznie nie dała rady iść do pracy [emoji23][emoji23] chyba tylko wtedy bez wyrzutów pójdę na wolne..
Ja Poznań, więc raczej za daleko do siebie mamy żeby razem rodzić [emoji16] ale Ci zazdroszczę, że masz tak blisko w góry [emoji3590]
Lepiej wziąć l4 i odpoczywać, niż wymiotować pół dnia [emoji16] ja po ostatnich 3 dniach w pracy i tym co mi doradzałyście żadnych wyrzutów nie mam, czekam z utęsknieniem na piątek [emoji3059] nie mogę się doczekać aż zobaczę maleństwo [emoji7]

@nast ważne że jesteś pod dobra opieka, wiem że nie fajnie się leży w szpitalu ale szybko minie Kochana [emoji16]

@KiedyPytam będę 3mac kciuki żeby było ok.

A u mnie dziewczyny suprise z rana, zalalo mnie @ się zaczęła. Ost cykl był 16dni. Ale szukam plusów, wcześniej tygodniami plamilam teraz był dzień plamienia i @, oby teraz tylko cykle się troszkę wydluzyly i byłoby ok. No cóż zaczynam liczyć od nowa...

@nast ważne że jesteś pod dobra opieka, wiem że nie fajnie się leży w szpitalu ale szybko minie Kochana [emoji16]

@KiedyPytam będę 3mac kciuki żeby było ok.

A u mnie dziewczyny suprise z rana, zalalo mnie @ się zaczęła. Ost cykl był 16dni. Ale szukam plusów, wcześniej tygodniami plamilam teraz był dzień plamienia i @, oby teraz tylko cykle się troszkę wydluzyly i byłoby ok. No cóż zaczynam liczyć od nowa...

To razem zaczynamy cykl :D mnie co prawda jeszcze nie zalało, ale już czuję dyskomfort w podbrzuszu, wiec to na pewno już początek @. I ja tez wyjątkowo krótki cykl tym razem

reklama
Do góry