reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja Poznań, więc raczej za daleko do siebie mamy żeby razem rodzić [emoji16] ale Ci zazdroszczę, że masz tak blisko w góry [emoji3590]
Lepiej wziąć l4 i odpoczywać, niż wymiotować pół dnia [emoji16] ja po ostatnich 3 dniach w pracy i tym co mi doradzałyście żadnych wyrzutów nie mam, czekam z utęsknieniem na piątek [emoji3059] nie mogę się doczekać aż zobaczę maleństwo [emoji7]

No to faktycznie daleko mamy do siebie [emoji23] powiem Ci, że ja już tez chciałabym iść do tego lekarza i być pewna na 100% :)

@RoseGold [emoji1787][emoji1787]no nie sądzę. Napewno się uda.
Mi w zależności ile by ten cykl trwał może wypaść kolejna @ na urlop ske nie martwię się na zapas bo urlop mam 2 tyg więc cały urlop jej mieć nie będę, a może ten cykl się uda i już wgl nie przyjdzie [emoji16]
Oby :D mi generalnie bardzo na rękę przyspieszona @, bo bałam się ze na wizytę 28.08 dalej będę krwawić i znów nie będę miała cytologii. Ale w tej sytuacji powinno się udać, nawet ja nie mam okresu 13 dni :p

Hej dziewczyny :)
Nast95 ty już prawie na końcówce kochana i może lepiej że jesteś w szputalu zwłaszcza że masz kłopoty ze ciśnieniem.Jeszcze trochę i będziesz tulic maleństwo.
Olineekg pozdrawiam z Rybnika :)
Witam nową starającą się :)

Hej dziewczyny [emoji4]
Nast95 ty już prawie na końcówce kochana i może lepiej że jesteś w szputalu zwłaszcza że masz kłopoty ze ciśnieniem.Jeszcze trochę i będziesz tulic maleństwo.
Olineekg pozdrawiam z Rybnika [emoji4]
Witam nową starającą się :)

Oooo nie sądziłam, że jest tu ktoś tak blisko, super! [emoji3]

Ostatnia edycja:
A ja właśnie wyleguje się z m przed tv. Jak ja kocham takie dni [emoji3059] dziś dzień dla niego także odezwę się wieczorkiem albo jutro [emoji274]

Buśka

U mnie 2 poronienie.W poniedziałek szpital i pewnie łyżeczkowanie.Też chyba potrzebuje jakiś zmian.Nerwica daje mi się ostro we znaki .Po szpitalu mam w planach wykonać różne badania.Robilas jakieś badania po poronieniu? To twój pierwszy raz?
Wszystko oprócz genetycznych mamy zrobione, to była moja druga ciąża. Pierwsza poronienie w 7 tc druga brak tętna płodu w 9t1d, między objema czas starań to 2 lata. Jeśli teraz znowu będę musiała czekać dwa lata to nie dam rady.. Nie mam już sił i jestem wściekła na życie że tak mnie cały czas dobija.

Żeby było miło to ktoś mi się włamał na konto wczoraj.. Dobrze ze akurat na tym miałam bardzo mało pieniędzy.

Dziś termin @ dziewczyny i cisza. Ale ja to już sobie nie robię żadnych nadziei

reklama
Już w Poznaniu nareszcie w domu [emoji7]
Jeszcze Di mnie babeczka dzwoniła co łóżeczko kupiłam że znalazła szczebelki no i jechaliśmy przez Rataje dobrze ze nie było takiego ruchu.
Jutro pranie ogarnę dziś mi się nie chce [emoji23]

Do góry