adzik
Fanka BB :)
Dzięki kochana za opinię.Adzik niekoniecznie, napewno będzie to ciąża "priorytetowa" i każdy niepokojący objaw będzie odrazu musiał być konsultowany. Jeśli chodzi o wspomaganie to będzie zależało od stanu i okoliczności i od powodów poronienia, bo jeśli wszystko będzie ok to na siłę nikt nie wspomaga, jeśli to były niedobory hormonalne itp mogą zastosować wspomaganie tzw chuchanir na zimne, tak mówił dr mojej przyjaciółki. Dużo też zależy od Ciebie Ty decydujesz na co się godzisz.
Kiedy Pytam ost cykle zaczynało mi się plamienio krwawienie ok 12dc i trwało aż nie szłam do dr, wyszło że to niedomoga jakiejś drugiej fazy cyklu ( za mało jakiegoś hormonu) połączona z niepeknieyym pęcherzykiem, i dlatego śluzowka tak "plami" a nie może się normalnie zlyszczy w firmie @.
Myślę że teraz jest to samo, albo taki wczesny @. Na wkladce trochę ale tak hak wtedy w pierwszych dniach zapach czystej żywej krwi ( śluz z krwią pojawiał się dop potem) taki jak krew z rany pachnie. No cóż zostaje mi czekać na rozwój wypadków :-(
Prędzej dostanę pier**ca niz owulacje. Mój organizm już przy 1szym dziecku się buntowal ale teraz to już przechodzi sam siebie.
Mnie też ominęła ta promocja :-(a kocham promocje, podłączam do Rose jestem cebulakiem :-)
Ci do alkoholi lubię piwka i whisky. Ost w okresie letnim lifffciam drinki ballantise ( (czy jak to się pisze) wersja brasil +cola+lod+świeża limonka lub schłodzone piwko lubuskie truskawkowe :-)
P. S. Naprawdę dzięki dziewczyny ze jesteście [emoji3590]
Wiem że jeśli się uda będę na wszystko zwracała uwagę. Czym bliżej owu tym bardziej jakieś czarne myśli mnie nachodzą. Boję się że z każdym zakluciem będę leciala na sor... tym bardziej że poprzednim razem zbagatelizowalam 1 objawy poronienia... bo myślałam że to normalne [emoji51]