reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kurcze dziewczyny zblokowałam się na maxa... Liczyłam na fajny, miły wieczór, a jak sobie pomyślałam, że to już ma się dziać i co będzie jakby się udało to dopadł mnie strach. Wiem, rano pisałam Wam co innego, ale teraz jest teraz i się boję. Paranoja.. Wariatka ze mnie [emoji26]

Tak będę musiała zrobić. Ale wcześniej może spróbuję jeszcze raz zainstalować i odinstalować aplikację.

A któraś z Was ma może iPhone’a? Może to problem z aplikacją na iOS?
Ja mam iphona musisz wejść w ustawienia telefonu tam dalej szukasz powiadomienia będzie aplikacja babyboom klikasz i dalej już ustawiasz jakiego typu powiadomienia chcesz może akurat tam są wyłączone

Moje ukochane studenckie miasto, ile ja tam przeżyłam [emoji7][emoji7] do dziś wspominam każdy zakamarek i ludzi których tam poznałam
Oj tez miło wspominam czas studencki i chodzenie po barach tak zwany "klubing" po troche w każdym..
@MartaSx i co zastałas majowe tłumy? My omijamy zoo w takie okazje jak majówki czy dłuższe weekendy

Kurcze dziewczyny zblokowałam się na maxa... Liczyłam na fajny, miły wieczór, a jak sobie pomyślałam, że to już ma się dziać i co będzie jakby się udało to dopadł mnie strach. Wiem, rano pisałam Wam co innego, ale teraz jest teraz i się boję. Paranoja.. Wariatka ze mnie [emoji26]
Skąd ten strach i obawy ? :( bedzie dobrze...spróbuj się przekonywać do tego

Skąd ten strach i obawy ? :( bedzie dobrze...spróbuj się przekonywać do tego
Nie wiem... Chyba moja podświadomość zaczyna rządzić. Ja tak sobie zawsze myślałam, że najlepiej to byłoby zaliczyć wpadkę, wtedy nie miałabym czasu na zastanawianie się nad czymkolwiek.. A tak to już głowa pęka [emoji849] z jednej strony bardzo chcę dziecka, z drugiej cholernie się boję tej ciąży [emoji53]

reklama
Nie martw się każda z nas ma obawy ale jak się to już stanie to radości nie będzie końca
Nie wiem... Chyba moja podświadomość zaczyna rządzić. Ja tak sobie zawsze myślałam, że najlepiej to byłoby zaliczyć wpadkę, wtedy nie miałabym czasu na zastanawianie się nad czymkolwiek.. A tak to już głowa pęka [emoji849] z jednej strony bardzo chcę dziecka, z drugiej cholernie się boję tej ciąży [emoji53]

Do góry