reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja to wczoraj padlam o 21 wykonczona juz tymi nerwami..
O 5 sie obudzilam i tak sie kulam pod koldrą.. brzuch mnie boli jak by miala zaraz @ mnie zalac.. im blizej @ tym bardziej jestem pewna ze przyjdzie.. i bardziej chce przyspieszyc czas.. ehh

Ja to wczoraj padlam o 21 wykonczona juz tymi nerwami..
O 5 sie obudzilam i tak sie kulam pod koldrą.. brzuch mnie boli jak by miala zaraz @ mnie zalac.. im blizej @ tym bardziej jestem pewna ze przyjdzie.. i bardziej chce przyspieszyc czas.. ehh
Ja dziś też już nie śpię. Idę na wizytę na 13.40 i jak zwykle już na dupie usiedzieć od rana nie mogę i łapię stres.

Czyli dwie poddenerwowane jestesmy [emoji16] ale ja zwalam na PMS.. im blizej @ tym bardziej sie denerwuje..
Ahh bo z tym okresem to zawsze coś nie tak, jedne się denerwują jak przychodzi, a kolejne płaczą że strachu kiedy go nie ma [emoji16] ale sytuację masz teraz mocno obciążającą psychicznie, więc wcale się nie dziwię, że się denerwujesz.

Cześć dziewczyny, ja też już nie śpię. Mało tego już w pracy jestem. Pogoda taka, że psa żal wypuścić [emoji53] byle do weekendu, jeszcze tylko 2 dni [emoji16]

Cześć dziewczyny, ja też już nie śpię. Mało tego już w pracy jestem. Pogoda taka, że psa żal wypuścić [emoji53] byle do weekendu, jeszcze tylko 2 dni [emoji16]
Kto ma weekend ten ma weekend.. u mnie pracujacy :( wolne dzis i jutro.. z czego dzis ide do szkoly na dywanik do pana od matmy syna mlodszego.. ale juz sie nastawilam ze bedzie mial kibel.. w cuda nie wierze.. [emoji23] jednak isc musze..

Ahh bo z tym okresem to zawsze coś nie tak, jedne się denerwują jak przychodzi, a kolejne płaczą że strachu kiedy go nie ma [emoji16] ale sytuację masz teraz mocno obciążającą psychicznie, więc wcale się nie dziwię, że się denerwujesz.
Oj mam mieszane uczucia co raz bardziej.. rozdarta miedzy tym czego chce a Ty co by bylo lepsze.. niech juz los sam decyduje.. ja sie dostosuje do wszystkiego..

reklama
Do góry