reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja to wczoraj padlam o 21 wykonczona juz tymi nerwami..
O 5 sie obudzilam i tak sie kulam pod koldrą.. brzuch mnie boli jak by miala zaraz @ mnie zalac.. im blizej @ tym bardziej jestem pewna ze przyjdzie.. i bardziej chce przyspieszyc czas.. ehh
O 5 sie obudzilam i tak sie kulam pod koldrą.. brzuch mnie boli jak by miala zaraz @ mnie zalac.. im blizej @ tym bardziej jestem pewna ze przyjdzie.. i bardziej chce przyspieszyc czas.. ehh
U
użytkownik 176
Gość
Ja dziś też już nie śpię. Idę na wizytę na 13.40 i jak zwykle już na dupie usiedzieć od rana nie mogę i łapię stres.Ja to wczoraj padlam o 21 wykonczona juz tymi nerwami..
MisiaJasia
Czyli dwie poddenerwowane jestesmy [emoji16] ale ja zwalam na PMS.. im blizej @ tym bardziej sie denerwuje..Ja dziś też już nie śpię. Idę na wizytę na 13.40 i jak zwykle już na dupie usiedzieć od rana nie mogę i łapię stres.
U
użytkownik 176
Gość
Ahh bo z tym okresem to zawsze coś nie tak, jedne się denerwują jak przychodzi, a kolejne płaczą że strachu kiedy go nie ma [emoji16] ale sytuację masz teraz mocno obciążającą psychicznie, więc wcale się nie dziwię, że się denerwujesz.Czyli dwie poddenerwowane jestesmy [emoji16] ale ja zwalam na PMS.. im blizej @ tym bardziej sie denerwuje..
MisiaJasia
Kto ma weekend ten ma weekend.. u mnie pracujacy wolne dzis i jutro.. z czego dzis ide do szkoly na dywanik do pana od matmy syna mlodszego.. ale juz sie nastawilam ze bedzie mial kibel.. w cuda nie wierze.. [emoji23] jednak isc musze..Cześć dziewczyny, ja też już nie śpię. Mało tego już w pracy jestem. Pogoda taka, że psa żal wypuścić [emoji53] byle do weekendu, jeszcze tylko 2 dni [emoji16]
MisiaJasia
Oj mam mieszane uczucia co raz bardziej.. rozdarta miedzy tym czego chce a Ty co by bylo lepsze.. niech juz los sam decyduje.. ja sie dostosuje do wszystkiego..Ahh bo z tym okresem to zawsze coś nie tak, jedne się denerwują jak przychodzi, a kolejne płaczą że strachu kiedy go nie ma [emoji16] ale sytuację masz teraz mocno obciążającą psychicznie, więc wcale się nie dziwię, że się denerwujesz.
reklama
Aneczka85_01
Na Opole zapraszam Razem na ryneczek na kawę
Musimy się umówić na pogaduchy
Podziel się: