reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Myślałam nad tym ale czytałam opinie ze 2w 1 często się psują i niewiem już sama

Jeśli masz miejsce to najlepiej osobno pralkę i suszarkę. Ja mam osobno i bardzo sobie chwalę.
Opinie na temat 2w1 faktycznie są różne, ale jakbym miała wybrać 2w1 albo w ogóle brak suszarki, to oczywiście wybrałabym pierwszą opcję :D

reklama
Z innej beczki troche.. [emoji23][emoji23][emoji23]
20190521_192448.jpeg

A teraz dziewczyny pochwalcie się i podpowiedzcie jaka pralkę kupić . Pisałam ze siadła i okazuje się ze nie do naprawy . Oglądałam dzisiaj samsungi eco buble te które można dokładać pranie , macie jakieś sugestie ?
Ja mam pralkę Electrolux, jestem zadowolona. Nie ma ani eco bubble, ani tych małych drzwiczek, bo stwierdziliśmy, że nie będzie nam to potrzebne. Tym bardziej, że przez te drzwiczki niewiele sie zmieści i można co najwyżej dorzucić skarpetki [emoji16] zależało mi natomiast żeby miała time menager, szybki program (mam najkrótszy 14 min) i żeby była pojemna [emoji6]

Ja z kolei mieszkam 30km od Międzyzdrojów, 40 od Świnoujścia i wokol mojej miejscowości jest obwodnica, którą można dojechać nad morze. W okresie wakacyjnym wyjechać od nas z miasteczka graniczy z cudem[emoji17] nie wspomnę już o ilości wypadków, do jakich dochodzi, gdy ludzie za bardzo spieszą się nad morze... teraz jeszcze dochodzą roboty drogowe, praktycznie od Szczecina aż do nas (czyli na długości ok 50km), więc w tym roku nie polecam kierunku Świnoujscie[emoji85][emoji85][emoji85]
Ja kochana pochodzę z Wolina więc gdzieś tam koło Ciebie, jednak na stałe mieszkam od 2 lat z mężem w Świebodzinie :)

reklama
Pisałyście o wadze, ja schudłam do 75kg i po poronieniu chyba psychika podziałała nie w te stronę co trzeba i zajadłam stres i smutek i +10kg. Masakra, wszystko w bebzol poszło;/ ale Juz wracam do formy, nie jem śmieciowo i wracam na basen!

Zazdroszczę Wam chodzenia do pracy serio ;p Na mnie czeka wypowiedzenie bo jak to stwierdził szefł, co z tego, że straciłam ciążę skoro zaraz będę w następnej.. Więc nie wróciłam z L4. Jeśli ten cykl nie wyjdzie, to szukam innej pracy :p Ale wiem, że wyjdzie. :D

Dzisiaj 9dc i test owu ciemniejszy niż wczoraj, czekamy dalej i działamy :D

Z zawrotną szybkością produkujecie posty !

Do góry