reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny przepraszam że trochę milczalam chyba potrzebowałam tego ale cały czas was podczytywalam i jestem mega szczęśliwa z waszych kreseczek podwójnych [emoji3590] jakoś nie potrafię już bez was i bez forum [emoji3059]

U mnie dalej średnio. Testy owu jakieś dzikie chyba dam sobie z nimi spokój(zdj z fleszem i bez). Wkurza mnie to wszystko ale staram się odzyskać równowagę i zobaczyć choćby minimalne plusiki. Dziś mam 14dc i jeszcze nie podkrwawiam a to plus ( ost zaczęło się podkrwawiam ie id 12 dc). W sb serduszkowalismy ale nie mam wielkich nadziei. Wg apki dziś owu ale apka liczy 28dc a niewiem ile będzie.

Rose to jezioro jest boskie[emoji2956]

Ja ciąg pracy, we wrześniu urlop już odliczam, nie mam nic zaplanowane ale potrzebuje odpoczynku po prostu. Zobacz załącznik 1009238Zobacz załącznik 1009239

Nie przejmuj się testami, po prostu działajcie jak najczęściej :D

reklama
Tak, Twoje wizyty u dwóch były hitem [emoji16]
Chociaż mam znajomą, która całą ciążę ciągnęła u dwóch lekarzy, jednego miała w tej prywatnej opiece z pracy, a drugiego prywatnie dodatkowo [emoji16]
Dużo kobiet prowadzi ciążę na dwa fronty. Przynajmniej czuja się bezpiecznie A jednocześnie wiele badań można zrobić na NFZ i zaoszczędzić ;)

Dzięki dziewczyny pogoda ma być Kijowa tylko dziś słoneczko a tak to 15 stopni wzięłam kurtki [emoji23]. M rozpala grilla, Oli szaleje na ogrodzie może biegać do wieczora. Jak się ogarniemy to poczytam was i nadrobię [emoji23]

IMG_0750.JPG

Potwierdzone, powiedzcie mi dlaczego nie ma podanych norm?

reklama
Na diagno musisz wejsc w wyniki do wydruku- wtedy masz z normami :)
Ja tylko tam robie badania wiec wiem :) Polecam karte stalego klienta wyrobic i sciagnac apke diagnostyki. Wszystkie wyniki bedziesz miala w jednym miejscu.I logujesz sie jednym numerem a nie nadawanym za kazdym razem. Wszystkie do tej pory robione tez bedziesz juz miala w historii. Generalnie przyda sie prze 9mcy :)
Gratuuuluuuje [emoji7][emoji3059][emoji173]
Zobacz załącznik 1009314

Potwierdzone, powiedzcie mi dlaczego nie ma podanych norm?

Do góry