reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziękuje za wszystkie gratulacje dziewczyny! Wierze, że razem z @paola425 zapoczątkowałyśmy wysyp dwóch kreseczek!! [emoji8] trzymam kciuki za Was wszystkie i jeśli pozwolicie to zostanę tutaj z Wami [emoji6]
Kto następny testuje kobietki? Bo mamy tu i nas ma forum pozytywne wibracje [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

reklama
Tak. Odrazu dostajesz karte i dane do logowania. Plus rabat na wszystkie nastepne badania :)
Dzięki za informacje, karta stałego klienta na pewno się przyda. Powiedz mi czy przy następnym badaniu normalnie poprosić o wyrobienie tam na miejscu? :)

Ja w czwartek termin pierwszej @ po łyżeczkowaniu.. Kusi mnie żebu testować chociaż to bardzo głupie bo na 100% nie miałam nawet owulacji.

Zmieniłam kolor włosów bo potrzebowałam zmian [emoji23], stresu dużo i wróciła nerwica więc odpoczywam jak tylko mogę

Gratuluję dziewczyny serdecznie [emoji3590] cieszcie się i dużo odpoczywajcie

A niedługo mija miesiąc odkąd pożegnaliśmy naszego małego aniołka w 9t1d [emoji17] jest lepiej ale to na zawsze zostaje w serduszku..
Właściwie ja zawsze w sercu będę już miała dwójkę dzieci pomimo tego że ze mną nie ma żadnego z nich

Tesknilam dziewczyny za forum [emoji14] małe nadrobiłam wszystko i widzę że już niedługo będzie pierwsza dzidzia w naszej małej społeczności [emoji3590]

Dziewczyny cały cykl kłuje mnie jajnik. Przed @ bolał, w trakcie @ bolał po @ przed owu boli... Co to może być martwię się że znowu mnie czekają jakieś problemy [emoji25]

Ja jutro testuje.. dzisiaj oczywiście też zrobiłam ale jakoś po 14, więc spodziewałam się negatywu bo zdążyłam z 5 razy być w wc [emoji14]
Trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji3590][emoji110]
Dziewczyny cały cykl kłuje mnie jajnik. Przed @ bolał, w trakcie @ bolał po @ przed owu boli... Co to może być martwię się że znowu mnie czekają jakieś problemy [emoji25]
Hej może to nic złego [emoji6] myśl pozytywnie, tyle dobrego się ostatnio u Ciebie wydarzyło, że musisz to kontynuować [emoji8]

reklama
Do góry