reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziękuje za wszystkie gratulacje dziewczyny! Wierze, że razem z @paola425 zapoczątkowałyśmy wysyp dwóch kreseczek!! [emoji8] trzymam kciuki za Was wszystkie i jeśli pozwolicie to zostanę tutaj z Wami [emoji6]
Kto następny testuje kobietki? Bo mamy tu i nas ma forum pozytywne wibracje [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

reklama
Tak. Odrazu dostajesz karte i dane do logowania. Plus rabat na wszystkie nastepne badania :)
Dzięki za informacje, karta stałego klienta na pewno się przyda. Powiedz mi czy przy następnym badaniu normalnie poprosić o wyrobienie tam na miejscu? :)

Ja w czwartek termin pierwszej @ po łyżeczkowaniu.. Kusi mnie żebu testować chociaż to bardzo głupie bo na 100% nie miałam nawet owulacji.

Zmieniłam kolor włosów bo potrzebowałam zmian [emoji23], stresu dużo i wróciła nerwica więc odpoczywam jak tylko mogę

Gratuluję dziewczyny serdecznie [emoji3590] cieszcie się i dużo odpoczywajcie

A niedługo mija miesiąc odkąd pożegnaliśmy naszego małego aniołka w 9t1d [emoji17] jest lepiej ale to na zawsze zostaje w serduszku..
Właściwie ja zawsze w sercu będę już miała dwójkę dzieci pomimo tego że ze mną nie ma żadnego z nich

Tesknilam dziewczyny za forum [emoji14] małe nadrobiłam wszystko i widzę że już niedługo będzie pierwsza dzidzia w naszej małej społeczności [emoji3590]

Dziewczyny cały cykl kłuje mnie jajnik. Przed @ bolał, w trakcie @ bolał po @ przed owu boli... Co to może być martwię się że znowu mnie czekają jakieś problemy [emoji25]

Ja jutro testuje.. dzisiaj oczywiście też zrobiłam ale jakoś po 14, więc spodziewałam się negatywu bo zdążyłam z 5 razy być w wc [emoji14]
Trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji3590][emoji110]
Dziewczyny cały cykl kłuje mnie jajnik. Przed @ bolał, w trakcie @ bolał po @ przed owu boli... Co to może być martwię się że znowu mnie czekają jakieś problemy [emoji25]
Hej może to nic złego [emoji6] myśl pozytywnie, tyle dobrego się ostatnio u Ciebie wydarzyło, że musisz to kontynuować [emoji8]

reklama
Do góry