reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Zobacz załącznik 1009314

Potwierdzone, powiedzcie mi dlaczego nie ma podanych norm?

Potwierdzam, ze w diagnostyce pełne wyniki są dopiero po wyświetleniu pliku pdf do druku. A taki plik jest nie zawsze, żeby był, to osoba w laboratorium przy rejestrowaniu badania musi zaznaczyć jego obecność.

W każdym razie jakie by normy nie były, to beta super, gratulacje :D

Łap normy od mnie. To samo labo
Zobacz załącznik 1009314

Potwierdzone, powiedzcie mi dlaczego nie ma podanych norm?
Screenshot_20190812-173438_Diagplus.jpeg

Na diagno musisz wejsc w wyniki do wydruku- wtedy masz z normami :)
Ja tylko tam robie badania wiec wiem :) Polecam karte stalego klienta wyrobic i sciagnac apke diagnostyki. Wszystkie wyniki bedziesz miala w jednym miejscu.I logujesz sie jednym numerem a nie nadawanym za kazdym razem. Wszystkie do tej pory robione tez bedziesz juz miala w historii. Generalnie przyda sie prze 9mcy :)
Gratuuuluuuje [emoji7][emoji3059][emoji173]

Dzięki za informacje, karta stałego klienta na pewno się przyda. Powiedz mi czy przy następnym badaniu normalnie poprosić o wyrobienie tam na miejscu? :)

reklama
A ja mam dzisiaj jakąś niemoc. Siedzę w pracy i nawet mi się odzywać nie chce. Ciągnie mi się to strasznie..
Teraz mi się ciągnie do owu, później do @ i tak w kółko. No ogólnie mam dzień narzekania.

Jak to jest z tym kwasem foliowym? Bo tak czytam i jem tylko Ovarin który w swoim składzie ma tylko 400. A mówicie że więcej potrzeba? Doradzcie bo nie wiem co robić

Do góry