Cycki bolą jak nie wiem co. W pierwszej ciąży i teraz w drugiej w pierwszym trymestrze wylam z bólu.Co wy z tymi cyckami macie ,fakt przy ściskaniu bolą,ale tak wogole,
reklama
K
Katerinka80
Gość
Ja ani w pierwszej ani teraz nie mam takich bólów,Ja to zawsze jakaś inna byłam,[emoji16][emoji3]
Cycki bolą jak nie wiem co. W pierwszej ciąży i teraz w drugiej w pierwszym trymestrze wylam z bólu.
Potwierdzam, ze w diagnostyce pełne wyniki są dopiero po wyświetleniu pliku pdf do druku. A taki plik jest nie zawsze, żeby był, to osoba w laboratorium przy rejestrowaniu badania musi zaznaczyć jego obecność.
W każdym razie jakie by normy nie były, to beta super, gratulacje
Ja ani w pierwszej ani teraz nie mam takich bólów,Ja to zawsze jakaś inna byłam,[emoji16][emoji3]
Ciąża mi się nie kojarzy jakoś bardzo z bólem piersi, ale za to przed okresem piersi bolą mnie strasznie
Łap normy od mnie. To samo labo
Olineekg
Fanka BB :)
Na diagno musisz wejsc w wyniki do wydruku- wtedy masz z normami
Ja tylko tam robie badania wiec wiem Polecam karte stalego klienta wyrobic i sciagnac apke diagnostyki. Wszystkie wyniki bedziesz miala w jednym miejscu.I logujesz sie jednym numerem a nie nadawanym za kazdym razem. Wszystkie do tej pory robione tez bedziesz juz miala w historii. Generalnie przyda sie prze 9mcy
Gratuuuluuuje [emoji7][emoji3059][emoji173]
Dzięki za informacje, karta stałego klienta na pewno się przyda. Powiedz mi czy przy następnym badaniu normalnie poprosić o wyrobienie tam na miejscu?
adzik
O maaaaaatko! Co za wysyp u nas ♡♡♡ mogę gratulowac ? Sciskaaaaam [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
Olineekg
Piękny wynik [emoji7] a norm czemu nie ma to nie wiem, ale ciąża jak nic [emoji16] teraz możesz już uwierzyć, że to się dzieje naprawdę [emoji16]
Nadal ciężko uwierzyć [emoji33][emoji33]
reklama
adzik
A ja mam dzisiaj jakąś niemoc. Siedzę w pracy i nawet mi się odzywać nie chce. Ciągnie mi się to strasznie..
Teraz mi się ciągnie do owu, później do @ i tak w kółko. No ogólnie mam dzień narzekania.
Jak to jest z tym kwasem foliowym? Bo tak czytam i jem tylko Ovarin który w swoim składzie ma tylko 400. A mówicie że więcej potrzeba? Doradzcie bo nie wiem co robić
Teraz mi się ciągnie do owu, później do @ i tak w kółko. No ogólnie mam dzień narzekania.
Jak to jest z tym kwasem foliowym? Bo tak czytam i jem tylko Ovarin który w swoim składzie ma tylko 400. A mówicie że więcej potrzeba? Doradzcie bo nie wiem co robić
Podziel się: