reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jaki śliczne kreski
Cześć dziewczyny [emoji6]

@Olineekg mam tak samo, najpierw nie mogłam zasnąć, a później się budziłam ciągle. Chyba już trenuję nieprzespane nocki [emoji23]
Trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą betę! [emoji110]

Ja dziś powtórzyłam test i w końcu mam wyraźną kreskę, z którą nie trzeba walczyć by uchwycić ją telefonem [emoji16] [emoji7]

Miłego dnia [emoji4]Zobacz załącznik 1009094

reklama
Cześć dziewczyny! Witam się o 5 rano..wieczór zasypiam padnięta a całą noc nie mogę spać, ciagle się budzę aż w końcu wstaje o 4:30-5:00 [emoji20][emoji20]

@MartaSx ja tez pamietam Twoje wizyty i prywatnie i na NFZ dlatego tez tak postanowiłam zrobić na poczatku[emoji23]

@paola425 jeśli uda mi się dziś zrobić betę i faktycznie wynik będzie wskazywał na ciąże to zadzwonię i będę chciała umówić się na przyszły tydzień do lekarzy [emoji6]

Zrobiłam test ale miałam tylko o czułości 25.. wystraszyłam się bo na początku nic nie było na nim widać.. ale jest, bladziutka kreska ale jest, uffff

Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Kochana po cichu gratuluję. Te o czułości 10 są lepsze
Cześć dziewczyny [emoji6]

@Olineekg mam tak samo, najpierw nie mogłam zasnąć, a później się budziłam ciągle. Chyba już trenuję nieprzespane nocki [emoji23]
Trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą betę! [emoji110]

Ja dziś powtórzyłam test i w końcu mam wyraźną kreskę, z którą nie trzeba walczyć by uchwycić ją telefonem [emoji16] [emoji7]

Miłego dnia [emoji4]Zobacz załącznik 1009094
Aj jest widoczna pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

A my już w drodze
IMG_20190812_085039.jpeg

Dzień dobry dziewczyny :)

@Olineekg zdążyłaś zrobić betę? Trzymam kciuki za wynik!

@fiddlee kupuj testy i rób, trzymam kciuki za dwie kreski

@MartaSx spokojnej podróży!

Zdążyłam! [emoji3] wyniki o 18 mają być, może wcześniej, będę sprawdzać i dawać znac :)
A powiedzcie mi dziewczyny jeśli chce sprawdzić przyrost to jutro musiałabym iść znowu tak?

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję że korków nie będzie.

Trzymam kciuki za wasze wyniki.

@nast95 ja z synem prawie 2 tyg przenosilam a brzuch miałam ogromiasty. Kurde jak ja sobie to przypomnę [emoji23]

reklama
Do góry